Dodaj do ulubionych

Oprogramowanie ze spyware

IP: 217.98.20.* 09.10.07, 23:39
W sieci jest pełno oprogramowania niszczącego i szpiegującego,najczęściej dołączanego do programów(na przykład dla pozbycia się użytkowników starych kart NVIDIA).Dla celów chociażby testowych ciągle coś instaluję i ciągle mi coś wykrywa,prawie to samo "RemoveIT Pro" .Na pewno nie są to nieznane przypadki.Niestety także o doskonałym programie do konwersji wszystkich formatów audio-wideo www.erightsoft.com/SUPER.html SUPER ludzie piszą złe rzeczy brzmiące wysoce prawdopodobnie,ale przynajmniej ten program nie zakłuca w najmniejszym stopniu pracy komputera.
possibly the greatest A/V encoding freeware of all time:
SUPER © .exe file
Works perfectly with my Zen Vision:M.
Super(R) is SPYWARE and MALWARE. Check c:\Windows directory, you will find files like meta4.exe, mota113.exe, x2.64.exe, system32\x.264.exe and others. Google those filenames, and prey you did not enter credit card info on your computer...
Nazwy plików się zgadzają,ale czy to ma służyć do kradzieży kart kredytowych lub wsadzania do więzienia?
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: Oprogramowanie ze spyware 10.10.07, 00:25
      > Nazwy plików się zgadzają,ale czy to ma służyć do kradzieży kart kredytowych
      lub wsadzania do więzienia?

Oczywiście! Przygotuj zapas cebuli, szczoteczkę i pastę do zębów i rano oczekuj
      na wizytę CBŚ.
    • Gość: Użytkownik Re: Oprogramowanie ze spyware IP: *.acn.waw.pl 10.10.07, 00:42
      > W sieci jest pełno oprogramowania niszczącego i
      > szpiegującego,najczęściej dołączanego do programów(na przykład dla
      > pozbycia się użytkowników starych kart NVIDIA).

O jejku - ja mam stara kartę NVIDIA. Czy to znaczy, ze jak zainstaluje taki
      program to będę zlikwidowany? Pozbędą się mnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka