Dodaj do ulubionych

real media

IP: *.acn.pl / 10.68.3.* 01.08.03, 11:01
Jak zapisać na dysku filmik strumieniowy, czyli taki który jest odtwarzany na
żywo ze strony internetowej w Real playerze i nie ma opcji jego zapisania ?
Chcę zapisywać te filmiki na dysk. Podobno robi to program Streambox vcr, ale
u Mnie jakoś nie działa. Ktoś ze starszych proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: jo Re: real media IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 15:44
      ten program naprawde to robi
      widocznie Twoja siec Ci tego nie umozliwia (filtry,firewall`e i inne pierdoly)
      • Gość: Al Gore Re: real media IP: *.acn.pl / 10.68.3.* 02.08.03, 16:43

Człowieku, nie ma takiej opcji. Firewall nie tu nic do rzeczy. Ani sieć,
        ani konfiguracja. Nie mówię, że program tego nie robi, tylko że nie wiem jak go
        zastosować i spowodować żeby zaczął zapisywać plik na dysk. Może ktoś wyjaśni
        jak zastosować program Streambox VCR. Może ktoś doświadczony ?...
        • Gość: kk Re: real media IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 17:02
          Ktoś Ci już powiedział, pal stąd gumę frajerze.
          • Gość: Al Gore Re: real media IP: *.acn.pl 03.08.03, 20:17

A tobie jeszcze nikt nie powiedział ? Zabieraj stąd swój tępy
            ryj frajerze i palancie. Wypi3r0alaj w ogóle z internetu. Frajerem, załóż się o
            co chcesz, jesteś ty po stokroć, baranie i frajerze. Zabieraj się i jazda.
            • Gość: kk Re: real media IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:17
              Tępa, głupia, chamska parówa.
    • Gość: & Re: real media IP: *.idzik.pl / 192.168.120.* 03.08.03, 20:56
      Al Gore - no nieźle,ale widać co wyniesione z domu to przekazywane dalej,
      dawno na tym forum nie czytałem takiego postu. Pomyliłeś zupełnie forum, ty
      raczej powinieneś gdzieś do bejsbolowego (jeśli istnieje), człowiek zapytał,
      człowiek podzielił się wątpliwościami a ty z takimi bluzgami do bliźniego ????
      • Gość: kk Re: real media IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 22:16

Gość portalu: & napisał(a):
        > Al Gore - no nieźle,ale widać co wyniesione z domu to przekazywane dalej,
        > dawno na tym forum nie czytałem takiego postu. Pomyliłeś zupełnie forum, ty
        > raczej powinieneś gdzieś do bejsbolowego (jeśli istnieje), człowiek zapytał,
        > człowiek podzielił się wątpliwościami a ty z takimi bluzgami do bliźniego ????

Mam prośbę wielką. Nie nazywaj takiej świni moim bliźnim. Z góry dziękuję :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka