Gość: gocha IP: *.intersc.com.pl 16.12.07, 13:15 wpisujcie godne polecenia miejsca w sieci. chce kupic komputer, dobrym tani ;) a nie chce sie naciac... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jarek Re: jakie sklepy internetowe z komputerami poleca IP: *.eranet.pl 17.12.07, 13:38 ja sw oj sprzecior kupilem w 1klik.pl. koles pomogl mi dobrac wszystkie parametry i na prawde wyszlo ok. cenowo tez niezle wyszedlem wiec ogolbnie to polecam Link Zgłoś
zwn51 Re: jakie sklepy internetowe z komputerami poleca 17.12.07, 14:16 Wlasnie Dostalem spamowego maila z adresem: www.nyqbw.com Nie polecam bo nie sprawdzilem ale zajrzec nic nie kosztuje. (nie wiem tylko czy ta odpowiedz nie zostanie odczytana jako rozsylanie spamu. Jesli tak to odczuwasz to sorry. . Link Zgłoś
Gość: Reader Agito.pl, komputronik.pl IP: 212.122.223.* 17.12.07, 15:18 oba z doswiadczenia i bezproblemowej obslugi (nie iem tylko czy Agito ma juz obsluge kart czy trzeba przelewy robic) Link Zgłoś
Gość: jakuck Re: Agito.pl, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 12:08 no trzeba przelew robić na agito, ale każde konto chyba teraz ma przelwy internetowe, ja mam w ING i to nie problem. Fajna sprawa, że się płaci jak paczka jest skompletowana dopiero i jak zaksięgują przelew to dop. wysylają przesylke. Uczciwe reguly. Link Zgłoś
Gość: maryśka Re: Agito.pl, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 12:29 dokładnie, a w obecnym natłoku wszystkich usług bardzo łatwo dać się oszukać, dlatego ja zawsze sprawdzam sklep przed opinie itd. chociaż od kiedy kupuje na agito to w zasadzie juz nie szukam sklepow, po co skoro to pewniak i tani na dodatek. a co do przelewów to trzeba :) Link Zgłoś
Gość: yogi speedline r/c IP: *.swidnica.mm.pl 18.12.07, 13:45 wal tam śmiało, kupowałem laptopa www.speedlinerc.pl/ Link Zgłoś