Dodaj do ulubionych

prosba o interpetacje

01.05.11, 17:44
skoro nikt nie chcial rozlozyc to ja rozlozylam, prosze o intereptacje

koszystam tylko z WA

Co On o mnie myli - Kaplanka
Czy mamy szanse na zwiazek - Cesarzowa
Jego pozytywy o mnie - Kochankowie
Jego negatywy o mnie - Kollo fortuny
Rada kart - Sad
Czy sie odezwie - Sprawiedliwosc
Co robic zeby sie wkrecil - Smierc
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: prosba o interpetacje 01.05.11, 19:07
      Czy on już kogoś nie ma? O wie, że tobie się podoba.
      Szkoda, że dałaś samy Wielkie.
    • misboaa Trochę się pośpieszyłam z pisaniem 01.05.11, 19:10
      Trochę się pośpieszyłam z pisaniem bo nie dałaś swojej interpretacji, ale skoro wcześniej prosiłaś o wróżbę to może nie jest to aż tak wielkie przewinienie smile

Da swoją interpretację.
      i daczego tylko AW?
      • dzizas01 Re: Trochę się pośpieszyłam z pisaniem 01.05.11, 19:27
        bo ja nie umiem zintrepretowac, dlatego prosze o interpretacje. A mam tylko AW, ja intuicyjnie moge zinterpretowac to pozytywnie, ale to masakra ze on wie, ze mi sie podoba.
        • dzizas01 Re: Trochę się pośpieszyłam z pisaniem 01.05.11, 19:29
          i z tego co mi wiadomo jest wolny, ale cholera go wie, moze to babiarz
        • misboaa Re: Trochę się pośpieszyłam z pisaniem 01.05.11, 20:27
          dzizas01 napisała:

> bo ja nie umiem zintrepretowac, dlatego prosze o interpretacje. A mam tylko AW,
          > ja intuicyjnie moge zinterpretowac to pozytywnie, ale to masakra ze on wie, ze
          > mi sie podoba.

Regulamin mówi, że musisz napisać co myślisz jeśli chcesz żeby inni mogli coś dopowiedzieć.
          • dzizas01 Re: Trochę się pośpieszyłam z pisaniem 01.05.11, 20:35
            dobra to na szybko, ale to bedzie bardzo intuicyjne.
            Co on o mnie mysli - Kaplanka - tajemnicza karta, interetuje to marnie, ze nic o mnie nie mysli
            Czy mamy szanse na zwiazek - Cesarzowa - Tak
            Pozytywy - Kochankowie - No nie wiem, ze seks?
            Negatywy - Kolo fortuny - nie wiem, moze ze ja zmienna jestem
            Rada kart - Sad - nie mam pojecia
            Czy sie odezwie - Sprawiedliwosc - Tak
            co zrobic zeby mu zalezalo na mnie - Smierc - nie robic nic
            • dzizas01 Re: Trochę się pośpieszyłam z pisaniem 01.05.11, 20:39
              jeszcze sie dopytalam czy on chcialby ze mna byc i wyciagnelam Maga - rozumiem to jako karte czlowieka ktory dobrze wie czego chce, jednak Mag wydaje sie skryty, tak czy inaczej nie wiem czy to interpetowac na tak czy nie
            • misboaa Re: Trochę się pośpieszyłam z pisaniem 01.05.11, 21:24
              Jakoś poszło smile

> Co on o mnie mysli - Kaplanka
              > Czy mamy szanse na zwiazek - Cesarzowa
              > Pozytywy - Kochankowie
              > Negatywy - Kolo fortun
              > Rada kart - Sad
              > Czy sie odezwie - Sprawiedliwosc
              > co zrobic zeby mu zalezalo na mnie - Smierc

On bardzo dobrze się czuje przy tobie, pewnie nadajecie na tych samych falach i stąd ta symbioza. Mnie zastanawia jednak to czy znacie się dostatecznie długo lub na tyle dobrze by on miał podstawy zacząć myśleć o zwiąku z tobą/ pod warunkiem, że on nie jest już z kimś związany, jak mówisz.
              Tak to czuję, jakby nie brał tego pod uwagę pomino, że dobrze się z tobą czuje. Ty nie masz w tym kierunku "nic do roboty". Tutaj wszystko zależy od niego/w Magu/, ale Sprawiedliwość to jest zwykły, tradycyjny kontakt a nie list miłosny.
              Być może związek z tobą wymagał by zbyt dużych zmian w jego życiu. Za dużo zamieszania.
              Moim zdaniem możesz tylko czekać na to że los sam jakoś wa połączy i wtedy on zrobi krok.
              Szkoda, że masz tylko AW bo wprawdzie nadają się do wróżenia jak najbardziej, ale nam w Szkółce trudno jest wypośrodkować ich znaczenie. Nie wiadomo co można zminić a czego się nie da.
              • dzizas01 Re: Trochę się pośpieszyłam z pisaniem 01.05.11, 21:34
                ok bardzo Ci dziekuje. No ja do Niego napisalam on mnie olal, ja jestem dumna wiec teraz to zeby nie wiem co ja nie napisze. wink On jest wolny, to juz wiem na pewno. Chociaz duzo sie babek wokol niego kreci, On w ogole jest troche casanova - zreszta trojka, no i lew. Zobaczymy czy sie odezwie, ale jak bedzie to trwalo dluzej nic dwa dni to wtedy ja go raczej oleje, lubie jak gosc za mnie zabiega i idzie w ogien, bo jak na poczatku tego nie robi, to najwidoczniej potem moze mnie zranic jak ja sie za bardzo wkrece. Tak wiec najpierw pare testow a potem moze wink Znowu intuicyjnie wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie, pomimo tych kart, chociaz Twoja intepretacja bardzo mi odpowiada.
    • czu-jka Re: prosba o interpetacje 02.05.11, 08:49
      Myśli o Tobie jako o ciepłej, godnej zaufania kobiecie. Ta Cesarzowa to albo szansa na związek albo inna kobieta. Powiedziałąbym, ze negatywem jest zmienność? Sprawiedliwość w kontaktach to niewiem szczerze mówiąc, ale napewno powinnaś zmienić sposób postępowania by się wkrecilsmile. Moze wyjsc z Kapłanki w Cesarzowa?
      • misboaa Re: prosba o interpetacje 02.05.11, 10:47
        czu-jka napisała:

> Myśli o Tobie jako o ciepłej, godnej zaufania kobiecie. Ta Cesarzowa to albo sz
        > ansa na związek albo inna kobieta. Powiedziałąbym, ze negatywem jest zmienność?
        > Sprawiedliwość w kontaktach to niewiem szczerze mówiąc, ale napewno powinnaś z
        > mienić sposób postępowania by się wkrecilsmile. Moze wyjsc z Kapłanki w Cesarzowa?

ale w negatywie ma Koło Fortuny więc przemian aż za dużo.
        • czu-jka Re: prosba o interpetacje 02.05.11, 11:01
          Myślisz Misbooaa. że Smierc moze wskazywac na to, ze nie warto cokolwiek robić? Że nic z tego nie będzie?
          Faktycznie dużo tu ruchu i zmian. Tak na pierwszy rzut własnie tak pomyślalam, ale jakoś ciężko mi ten rozkład zinterpretować.
          • misboaa Re: prosba o interpetacje 02.05.11, 23:05
            czu-jka napisała:

> Myślisz Misbooaa. że Smierc moze wskazywac na to, ze nie warto cokolwiek robić?
            > Że nic z tego nie będzie?
            > Faktycznie dużo tu ruchu i zmian. Tak na pierwszy rzut własnie tak pomyślalam,
            > ale jakoś ciężko mi ten rozkład zinterpretować.

Nie wiadomo czy nic z tego nie będzie. Myślę, że ona ma teraz nic nie robić bo nie jest (w chwili obecnej) w stanie zdziałać w tym kierunku by związek zaistniał. Najrozsądniejsze dla niej jest poczekanie na jego ewentualny krok. On potrzebuje sprawę przemyśleć.
            Nie spodobała mu się jej przemiana czy zagrywka, nagłe oziębienie niewiadomo skąd. Kapłanka to nie symbolem sexu a tego by od kobiety oczekiwał.
            Jest szansa, że on się odezwie bo karty nie przesądziły, że nie, na razie facet "myśli". Jeśli tak się stanie można spróbować "ocieplić wizerunek" big_grin i czekać co się będzie działo dalej.

• czu-jka Re: prosba o interpetacje 03.05.11, 08:19
              No właśnie też mi się tak wydaje, że chodzi o wyjście z Kapłanki w stronę seksownej Cesarzowej, ale gdzieś wspomniałam o tym wyżejsmilePOzdrawiam
    • dzizas01 Re: prosba o interpetacje 02.05.11, 13:59
      Dzieki wielkie, ale narazie nie bardzo mam co robic. Odezwalam sie do Niego wczoraj a on sie nie odzywa. Tak wiec czekam wink
      Byla zmiana -tj kolo fortuny, moze to pokazuje, bo najpierw jak zaczeslismy sie spotykac bylo bardzo fajnie, cieplo i cudnie, ale szyyyybko poszlo jakbysmy byli para, ja nie lubie takich akcji przestraszylam sie i go olalam, ale potem cos mi sie odmienilo i teraz on mnie olal, no i tak sie bawimy wkotka i mysze wink
    • dzizas01 Re: prosba o interpetacje 04.05.11, 18:09
      dzizas01 napisała:

> skoro nikt nie chcial rozlozyc to ja rozlozylam, prosze o intereptacje
      >
      > koszystam tylko z WA
      >
      > Co On o mnie mysli - 3 Mieczy
      > Czy mamy szanse na zwiazek - 5 Pentakli
      > Jego pozytywy o mnie - Gwiazda
      > Jego negatywy o mnie - Ksiezyc
      > Rada kart - pustelnik
      > Czy sie odezwie - Glupiec
      > Co robic zeby sie wkrecil - Krolowa Pucharow

Tym razem to samo tylko ze z AM tez. Postaram sie zinterpretowac, ale jakby co to z checia poslucham innych.
      Co on o mnie mysli - 3 Mieczy - Jakis nieporzadek, ze jestem zmienna, niezdecydowana, niedostosowana, niespokojna etc.
      Czy mamy szanse na zwiazek - 5 Pentakli - Nie jest to dobra karta, wlasciwie zdecydowanie mowi o klopotach, glownie finansowych ale skoro stawiam na Partnerstwo to i klopoty uczuciowe, wskazujaca odpowiedz negatywna
      Jego pozytywy o mnie - Gwiazda - Zawsze byla dla mnie karta inspiracji, nie wiem jak to odczytac
      Negatywy o mnie - Ksiezyc - Moze uwaza ze udaje, albo klamie, albo ze po prostu 'gram'
      Rada kart - Pustelnik - no to karta samotnosci, mowi chyba wyraznie zebym sie do Niego nie odzywala ani nie szukala kontaktu
      czy sie odezwie - Glupiec - nie (i jest glupi ze nie :p)
      co zrobic zeby sie wkrecil - Krolowa Pucharow - no i tego w ogole nie rozumiem, bo to konieta przepelniona miloscia, szczeroscia, dobra matka i zona - no i OCB, przecie to ja wink
      • dzizas01 Re: prosba o interpetacje 04.05.11, 18:17
        jeszcze dociagnelam, czy kiedys los nas na siebie nakieruje i wylosowalam 10 Pentakli i nie bardzo wiem jak to odczytac, zwykle rozumiem to jako powodzenie finansowe
      • czu-jka Re: prosba o interpetacje 04.05.11, 19:00
        > > Co On o mnie mysli - 3 Mieczy
        > > Czy mamy szanse na zwiazek - 5 Pentakli
        > > Jego pozytywy o mnie - Gwiazda
        > > Jego negatywy o mnie - Ksiezyc
        > > Rada kart - pustelnik
        > > Czy sie odezwie - Glupiec
        > > Co robic zeby sie wkrecil - Krolowa Pucharow
        On jest rozczarowany znajomością, 5 pent ocenilabym, że nie ma szansy na zwiazek. Ale mysle, że może to miec zwiazek z Ksiezycem w negatywie. Czy były jakieś kłótnie albo klamstwa miedzy wami? Juz dobrze nie pamietam, ale chyba pisalas cos, że raz on chcial pozniej Ty chcialas a on nie?Mhh.. Moim zdaniem powinnas się wycofac na troche i wziasc jak najwiecej dla siebie z tej sytuacji. Byc moze czegos Cię nauczy,, może wlasnie pokazac Królową Pucharów. Pokazać mu cieplo, i dac nadzieje (Gwiazda) na dalszy rozwoj wypadkow. Choc te poczatkowe karty jakby mówią coś innego. Odezwac sie moze spontanicznie, choc mi Głupiec pokazal tez poczatek, ale bez siebie juz.
      • misboaa to jest bez sensu 05.05.11, 19:44
        Robisz co dwa dni taki sam rozkład w tej samej sprawie. Po co? Ten drugi niczego nowego nie pokazał/ co i tak jest szczęściem bo gdyby było inaczej to dopiero teraz miała byś namieszane w głowie.
        Tarot radzi byś niczego nie robiła a ty robisz. Sama decydujesz o sobie i to jest dobre. Po co w taki razie kładziesz karty?
        Moim zdaniem szukasz potwierdzenia tego czego oczekujesz.
        • dzizas01 Re: to jest bez sensu 05.05.11, 19:49
          dla mnie to terapia wink Po prostu napisalas ze lepiej z AM, wiec postawilam ze wszytskim. I bardzo sie ciesze, bo to mnie tylko utiwerdzilo zeby czekac i nic nie robic smile
          • misboaa Re: to jest bez sensu 05.05.11, 19:59
            dzizas01 napisała:

> dla mnie to terapia wink Po prostu napisalas ze lepiej z AM, wiec postawilam ze w
            > szytskim. I bardzo sie ciesze, bo to mnie tylko utiwerdzilo zeby czekac i nic n
            > ie robic smile

Tak napisałam żeby było na przeszłość smile a nie żeby poprawiać. Z AW można wróżyć jak najbardziej, ale w Szkółce nam łatwiej jest z całej talii. Miałaś szczęście, że karty się potwierdziły, ale nie zawsze się tak zadarza przy częstym wróżeniu. Lepiej już, jeśli nie możesz się powstrzymać zapytać o coś innego, dodatkowego niż międlić w kółko to samo. Wiesz nawet jak się koleżance ileś razy opowiada historię to ona też zaczyna przytakiwać dla świętego spokoju big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka