Dodaj do ulubionych

Norton System Works 2003

IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 18:25
Hey. Może zna ktoś jakiś link skąd można ściągnąć pełną wersję? Oczywiście pomijając sklepy, symanteca i jego mirrory :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Norton System Works 2003 IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 18:26
      Gość portalu: kk napisał(a):

> Hey. Może zna ktoś jakiś link skąd można ściągnąć pełną wersję? Oczywiście pomi
      > jając sklepy, symanteca i jego mirrory :-)

Może tylko jeszcze dodam, że dzięki serdeczne za google, netsprinta itp :-)

• Gość: piortr Re: Norton System Works 2003 IP: *.ists.pl / 192.168.8.* 14.08.03, 18:41
        dobreprogramy.com/ tam jest pełna wersja, ale chyba trial 30-dniowy
        • Gość: kk Re: Norton System Works 2003 IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 22:16
          Gość portalu: piortr napisał(a):

> dobreprogramy.com/ tam jest pełna wersja, ale chyba trial 30-dniowy

Dzięki, zobaczę. W razie czego może znajdę gdzieś jakiś serial czy crack. Pozdrawiam.

• quaiem Re: Norton System Works 2003 15.08.03, 00:35
            Hmm... ale musisz miec sprzeta instalujac NSW2003, o kurcze! No ale tak na
            powaznie to Ci zmuli kompa konkretnie no ale w zamian za rownie konkretna
            ochrone. A co do cracka to www.crack.am
            • Gość: kk Re: Norton System Works 2003 IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 09:51
              quaiem napisał:

> Hmm... ale musisz miec sprzeta instalujac NSW2003, o kurcze! No ale tak na
              > powaznie to Ci zmuli kompa konkretnie no ale w zamian za rownie konkretna
              > ochrone. A co do cracka to www.crack.am

Tak dużo zasobów wykorzystuje? No proszę, nie wiedziałem. Używam Worksa 2002 i raczej nie zauważyłem by spowalniał system. Ogólnie słyszy się że to NAV zwalnia system, o reszcie pakietu nie miałem takich info.Tak samo jak i SP1 dla XP, też nie zauważyłem zmian po jego dodaniu, mimo że nawet bill g. przyznał że tak jest. Co do sprzętu to owszem, mam rewelacyjny........ale to było 2 lata temu. Teraz Athlon 1.2 i płytka k7vza to już chyba nawet poniżej średniej :-) Z tego co mówisz wnioskuję, że zmiany dotyczące Worksa 2003 dotyczą jego dostosowania do nowego sprzętu. No cóż, w takim razie poszukam w necie. Jak mawiają niektórzy starzy bywalcy forum, "google jeszcze nie zdechło" Dzięki za link do crack.am Znam go od dawna ale fakt, że to jeden z najlepszych w tym gatunku. Kto z naszych forumowiczów go nie znał, napewno skorzysta. Również polecam gorąco.
              • pvs2 Re: Norton System Works 2003 18.08.03, 13:34
                U mnie NAV, nie cały System Works w fazie tzw. czuwania w
                zasobniku zabiera ok 8 MB pamieci RAM. W porownaniu do
                Gadu-Gadu ktore wacha sie od 7 do 15 MB to chyba mało.
    • Gość: rob Re: Norton System Works 2003 IP: *.mroczna.net.pl 16.08.03, 13:04
      skoro piszecie ze norton tak spowalnia to moze jakies propozycje co zamiast
      niego zainstalować?? ja go mam ale zeczywiście zamula troche. a moze przy
      okazji wiecie czy i skąd można pociągnąć spolszczeczenie do niego???
      • Gość: kk Re: Norton System Works 2003 IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 18:37
        Gość portalu: rob napisał(a):

> skoro piszecie ze norton tak spowalnia to moze jakies propozycje co zamiast
        > niego zainstalować?? ja go mam ale zeczywiście zamula troche. a moze przy
        > okazji wiecie czy i skąd można pociągnąć spolszczeczenie do niego???

Hm........,spowalnia, spowalnia,a mimo to używają go tysiące ludzi:-)))
        • Gość: pirat Re: Norton System Works 2003 IP: *.*.*.* 16.08.03, 18:42
          Gość portalu: kk napisał(a):

>
          > Hm........,spowalnia, spowalnia,a mimo to używają go
          tysiące ludzi:-)))

Bo jeżeli spowalnia, znaczy że cośrobi, działa
          :-)
          • gray Re: Norton System Works 2003 17.08.03, 01:00
            jak zainstalujesz tylko niezbędne elementy, bez system monitorów i innych
            błyszczących pierduletów to różnica nie będzie wielka. głównie w uruchamianiu
            komputera.
            • Gość: kk Re: Norton System Works 2003 IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 11:31
              gray napisał:

> jak zainstalujesz tylko niezbędne elementy, bez system monitorów i innych
              > błyszczących pierduletów to różnica nie będzie wielka. głównie w uruchamianiu
              > komputera.

Zgadza się, custom install. U mnie w tle pracuje tylko NAV, resztę uruchamiam ręcznie co jakiś czas. Przeładować system programami działającymi w tle to nie sztuka, tylko wiadomo jakie są efekty. Jak widzę u znajomych metrowe paski ikon w zasobniku systemowym-winampy,tleny,gg i diabli wiedzą co jeszcze- oczopląsu można dostać :-) I padliby z przerażenia gdyby choć jedna ikonka zginęła :-)))
              Przy okazji: polecam program FreeRAM XP Pro. Walczy o zasoby tylko kurz idzie :-))) A BootVis podda optymalizacji cały proces uruchamiania systemu. Może trochę nie na temat tu nadaję, ale a nóż-widelec ktoś skorzysta :-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka