Gość: kk IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 18:25 Hey. Może zna ktoś jakiś link skąd można ściągnąć pełną wersję? Oczywiście pomijając sklepy, symanteca i jego mirrory :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kk Re: Norton System Works 2003 IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 18:26 Gość portalu: kk napisał(a): > Hey. Może zna ktoś jakiś link skąd można ściągnąć pełną wersję? Oczywiście pomi > jając sklepy, symanteca i jego mirrory :-) Może tylko jeszcze dodam, że dzięki serdeczne za google, netsprinta itp :-) Link Zgłoś
Gość: piortr Re: Norton System Works 2003 IP: *.ists.pl / 192.168.8.* 14.08.03, 18:41 dobreprogramy.com/ tam jest pełna wersja, ale chyba trial 30-dniowy Link Zgłoś
Gość: kk Re: Norton System Works 2003 IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 22:16 Gość portalu: piortr napisał(a): > dobreprogramy.com/ tam jest pełna wersja, ale chyba trial 30-dniowy Dzięki, zobaczę. W razie czego może znajdę gdzieś jakiś serial czy crack. Pozdrawiam. Link Zgłoś
quaiem Re: Norton System Works 2003 15.08.03, 00:35 Hmm... ale musisz miec sprzeta instalujac NSW2003, o kurcze! No ale tak na powaznie to Ci zmuli kompa konkretnie no ale w zamian za rownie konkretna ochrone. A co do cracka to www.crack.am Link Zgłoś
Gość: kk Re: Norton System Works 2003 IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 09:51 quaiem napisał: > Hmm... ale musisz miec sprzeta instalujac NSW2003, o kurcze! No ale tak na > powaznie to Ci zmuli kompa konkretnie no ale w zamian za rownie konkretna > ochrone. A co do cracka to www.crack.am Tak dużo zasobów wykorzystuje? No proszę, nie wiedziałem. Używam Worksa 2002 i raczej nie zauważyłem by spowalniał system. Ogólnie słyszy się że to NAV zwalnia system, o reszcie pakietu nie miałem takich info.Tak samo jak i SP1 dla XP, też nie zauważyłem zmian po jego dodaniu, mimo że nawet bill g. przyznał że tak jest. Co do sprzętu to owszem, mam rewelacyjny........ale to było 2 lata temu. Teraz Athlon 1.2 i płytka k7vza to już chyba nawet poniżej średniej :-) Z tego co mówisz wnioskuję, że zmiany dotyczące Worksa 2003 dotyczą jego dostosowania do nowego sprzętu. No cóż, w takim razie poszukam w necie. Jak mawiają niektórzy starzy bywalcy forum, "google jeszcze nie zdechło" Dzięki za link do crack.am Znam go od dawna ale fakt, że to jeden z najlepszych w tym gatunku. Kto z naszych forumowiczów go nie znał, napewno skorzysta. Również polecam gorąco. Link Zgłoś
pvs2 Re: Norton System Works 2003 18.08.03, 13:34 U mnie NAV, nie cały System Works w fazie tzw. czuwania w zasobniku zabiera ok 8 MB pamieci RAM. W porownaniu do Gadu-Gadu ktore wacha sie od 7 do 15 MB to chyba mało. Link Zgłoś
Gość: rob Re: Norton System Works 2003 IP: *.mroczna.net.pl 16.08.03, 13:04 skoro piszecie ze norton tak spowalnia to moze jakies propozycje co zamiast niego zainstalować?? ja go mam ale zeczywiście zamula troche. a moze przy okazji wiecie czy i skąd można pociągnąć spolszczeczenie do niego??? Link Zgłoś
Gość: kk Re: Norton System Works 2003 IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 18:37 Gość portalu: rob napisał(a): > skoro piszecie ze norton tak spowalnia to moze jakies propozycje co zamiast > niego zainstalować?? ja go mam ale zeczywiście zamula troche. a moze przy > okazji wiecie czy i skąd można pociągnąć spolszczeczenie do niego??? Hm........,spowalnia, spowalnia,a mimo to używają go tysiące ludzi:-))) Link Zgłoś
Gość: pirat Re: Norton System Works 2003 IP: *.*.*.* 16.08.03, 18:42 Gość portalu: kk napisał(a): > > Hm........,spowalnia, spowalnia,a mimo to używają go tysiące ludzi:-))) Bo jeżeli spowalnia, znaczy że cośrobi, działa :-) Link Zgłoś
gray Re: Norton System Works 2003 17.08.03, 01:00 jak zainstalujesz tylko niezbędne elementy, bez system monitorów i innych błyszczących pierduletów to różnica nie będzie wielka. głównie w uruchamianiu komputera. Link Zgłoś
Gość: kk Re: Norton System Works 2003 IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 11:31 gray napisał: > jak zainstalujesz tylko niezbędne elementy, bez system monitorów i innych > błyszczących pierduletów to różnica nie będzie wielka. głównie w uruchamianiu > komputera. Zgadza się, custom install. U mnie w tle pracuje tylko NAV, resztę uruchamiam ręcznie co jakiś czas. Przeładować system programami działającymi w tle to nie sztuka, tylko wiadomo jakie są efekty. Jak widzę u znajomych metrowe paski ikon w zasobniku systemowym-winampy,tleny,gg i diabli wiedzą co jeszcze- oczopląsu można dostać :-) I padliby z przerażenia gdyby choć jedna ikonka zginęła :-))) Przy okazji: polecam program FreeRAM XP Pro. Walczy o zasoby tylko kurz idzie :-))) A BootVis podda optymalizacji cały proces uruchamiania systemu. Może trochę nie na temat tu nadaję, ale a nóż-widelec ktoś skorzysta :-) Link Zgłoś