Gość: luśka IP: *.poch.com.pl 21.02.08, 08:28 Szukam programu (polska wersja) do zgrywania muzyki z płyt CD na HD komputera. WMP bez przerwy zgłasza mi problem z tą czynnością pomimo jego przeinstalowania. Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: Gógle się zacięły? 21.02.08, 11:06 O Jezu...A po cholere komu taka kobyla do tego zeby zgrac muzyke na dysk z plyty CD? Przeciez wystarczy to: cdexos.sourceforge.net/ Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Toż pytam, czy google się zacięły. 22.02.08, 12:49 Z tym, że moja odpowiedź jest uniwersalna, a twoja dotyczy tylko niszowego windows. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Toż pytam, czy google się zacięły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 14:37 Musisz tutaj wyładowywać swoje OS'owe frustracje? Autor mówił o WMP, więc prosty wniosek, że używa Windows i programy pod ten system można mu polecać. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: muzyka na z cd na hd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 12:02 Jeśli do MP3 to IMO WMP byłby do tej czynności najlepszy z uwagi na kodek FhG. Jaki to błąd? Link Zgłoś
Gość: luśka Re: muzyka na z cd na hd IP: *.poch.com.pl 21.02.08, 13:13 Przy uruchomieniu opcji "zgraj płytę" owszem pojawia się lista utworów "zaznaczają" się a następnie otrzymuję komunikat "nie można zgrać jednego lub wszystkich utworów" i odsyła mnie do pomocy sieci web ale to jest po angielsku którego nie znam (prócz słowa error które się pojawia na stronie MS haha). W pracy w tym samym systemie i tej samej wersji WMP (XP WMP 11) zrobiłem to bez problemu, co jest grane? (winda nie piracka!) Link Zgłoś
Gość: Greg Re: muzyka na z cd na hd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 17:46 Tak opisujesz ten problem, że nic nie można wywnioskować (bo opisu właściwie brak!) - jaka to strona? Link Zgłoś
Gość: luśka Re: muzyka na z cd na hd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.08, 11:21 Dzięki za zainteresowanie ale dałem sobie radę, po prostu należało "oddhaczyć" opcję "cyfrowe odtwarzanie dźwięku" we właściwościach CD. pozdro Link Zgłoś