Gość: jopek IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 30.08.03, 20:35 Mam małe pytanko, czy istneiej jakiś porogram który odczytywał by treść książek elektronicznych ???? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aas Re: E-booki- program do czytani IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 20:39 adobe acrobat professional Link Zgłoś
Gość: jopek Re: E-booki- program do czytani IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 30.08.03, 20:41 Ale chodzi mi o czytanie dzwiękowe- czy jest taki program który przetwarzaby tekst na dzwiek Link Zgłoś
Gość: dfdfdf Re: E-booki- program do czytani IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:05 tekst na dzwiek? nie mam pojecia o czyms takim nie slyszalam Link Zgłoś
Gość: Paweł Wimmer Re: E-booki- program do czytani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 11:00 Adobe Reader, Microsoft Reader - oba obsługują dźwiękową syntezę angielskich tekstów. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: E-booki- program do czytani IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 14:55 W Win XP w Panelu sterowania jest syntyzator mowy (angielskiej). Ale jak pod to „podpiąć” np. tekst z Worda, nie wiem (ale na pewno się da). Link Zgłoś
Gość: Pawko Re: E-booki- program do czytani IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 31.08.03, 20:15 Mam Adobe Acrobat Reader v.6.0. Otwierasz jakis plik pdf. Nastepenie View, read out laud. Ale czyta tylko po angielksu. I slabo mu to wychodzi. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: E-booki- program do czytani IP: *.home.cgocable.net 02.09.03, 06:49 Firma ELAN, kilka lat temu wydala kilkanascie programow do czytania tekstu. Te kilkanascie programow to wlasnie wersje jezykowe w tym wersja polska. Polski tekst czytal elektroniczny RADEK. Czytal naprawde znakomicie oczywiscie rowniez slowa z polskimi znakami. Mozna bylo wpisac kazdy tekst i on doskonale przeczytal. Mozna bylo za pomoca "copy" i "paste" wkleic b.dlugi tekst (np. z listu lub ksiazki elektronicznej) a Radek pracowicie czytal. Po awarii komputera, zniknal mi program, zniknely mi rowniez namiary na producenta i dystrybutorow. Na razie moje poszukiwania w wyszukiwarkach nie powiodly sie. Byla to firma wydaje mi sie francuska. Pamietam strone startowa tego programu: niebieska obwodka, po lewej stronie miejsce na wklejany tekst, po prawej ludzkie usta w czerwonym kolorze. Uzywalem tego programu dlugi czas. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: E-booki- program do czytani IP: *.home.cgocable.net 02.09.03, 07:03 tempo.elan.fr/interactive_en.asp Jest to strona , gdzie mozna wyprobowac Radka. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: E-booki- program do czytani IP: *.home.cgocable.net 02.09.03, 07:09 Ps.I stamtad rowniez sciagnac program. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: E-booki- program do czytani IP: *.home.cgocable.net 02.09.03, 07:34 Sciagnalem, Zaistalowalem, dziala znakomicie. Link Zgłoś