Gość: ania IP: *.toya.net.pl 03.09.03, 19:21 Chcę zainstalować w swoim komputerze dobry program antywirusowy. Proponują mi Norton Antyvirus 2003. Czy to dobry program czy może kupić coś innego? Pozdrawiam. ania Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Leon Re: Norton Antivirus IP: *.sasknet.sk.ca 03.09.03, 19:35 Gość portalu: ania napisał(a): > Chcę zainstalować w swoim komputerze dobry program antywirusowy. Proponują mi > Norton Antyvirus 2003. Czy to dobry program czy może kupić coś innego? > Pozdrawiam. > ania Ja tez bym go bardzo polecil. Chociaz niedlugo bedzie 2004 wiec moze warto zaczekac i kupic ten nowszy. Pamietaj, ze update dziala przez rok a jezeli chcesz go dalej uzywac to musisz wykupic sobie subskrybcje na kolejny rok za cene pewnie polowy nowego. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Norton Antivirus IP: *.visp.energis.pl 03.09.03, 21:48 Mój kolega używa tego (link niżej) i twierdzi, że on "uratował mu życie" w sytuacji, gdy nie pordziły sobie NAV i KAV. Program jest bezpłatny dla celów niekomercyjnych (np. w domu). www.free-av.com Link Zgłoś