Dodaj do ulubionych

LCD czy CTR????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 12:57
Mam pytanie,

Chce kupi monitor.Napewno ma byc duzy (lcd - minimum 19, ctr - minimum
22).Chce go wykorzystac do celow graficznych. Moge wydac maxymalnie 5000 zl.
bardziej sklaniam sie do lcd, bo na zwyklych bola mnie oczy.Ale slyszalem,
ze teraz dobry ctr mozna tak ustawic zeby tak nie promieniowal.wiem ze
kolory to tylko ctr ale oczy sa dla mnie rownie wazne.
czekam na propozycje

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: LCD czy CTR???? IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 06.09.03, 13:25
      Mam Monitor Mag 21 F ma 21 cali wazy z z30 kg jest rok produkcji 1995r
      zapłaciłem za niego 1200 zł trzy lata temu kupiłem z ogłoszenia w
      www.gratka.pl to jak są lumpexy z ciuchami to są takie elektro lumpeksy
      z niemiec szczególnie z prowadzaja
      bo ty napisałeś że chcesz kupić monitor za 5000 zł czy sie opłaca ja widziałem
      taki monitor 21 cali z marketu grał w nim od rana do wieczora bez eygaszaczaz
      pół roku i potem przyszedł jakiś frajer i go kupił innymi słowy namawiam cie
      do kupna uzywanego monitora zam około 1000 zł czesto sprzedawca takiego
      ~Elektronicznego komisu umawia sie ze w ciagu siedmiu dni jakby było coś nie
      tak mozna oddać monitor
      Nalaeży pamietać ze kupno używanego monitora to wielkie ryzyko może ja miałem
      szczescie nie wem ? moze z monitorami to tak jak z samochodami uzywanymi są do
      d. tez w kazdym bądź razie ja bym grającego monitora z Lady 21 cali nie kupił
      jak byś taki widział tylko z Kartonu......................
    • Gość: . Re: LCD czy CTR???? IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 06.09.03, 13:27
      Na tym Forum odradzali LCD jak masz monitor zwykły który daje 100 Hz to jest
      oki ....
    • Gość: . Re: LCD czy CTR???? IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 06.09.03, 13:35
      wżyciu bym nie dał za monitor wieciej jak 2000 a co dopiero do 5000 niech sie
      w d. pocalują ci sklepowi sciemniacze....
    • Gość: kiki Re: LCD czy CTR???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 13:52
      Cześć napewno lcd bo twoje oczy odpoczną i nie nabawisz się bulu głowy.Śięgnij
      mniimum po lcd firmy IIYAMA dobra cena w stosunku do jakości(półprofesjonalny)
      www.iiyama.pl,www.spat.pl pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka