Dodaj do ulubionych

Niedoczynność tarczycy

16.04.20, 12:50
Dziewczyny czy mam dobre wyniki ktoś pomoże planuje zajść w ciąży a mam niedoczynność tarczycy i ciągle bez skutku Leukocyty 5,54K/ul 4,0-10.0 Hormon (TSH) (ICD-9 L69 3,099mlU/l 0,350- 4,940
Tyroksyna (FT4 ) ( lCD-9 : 069) 0,92 ng/dl 0,70-1,48
Obserwuj wątek
    • endzinkiwdjja29 Niedoczynność tarczycy 16.04.20, 12:52
      endzinkiwdjja29 napisał(a):

      > Dziewczyny czy mam dobre wyniki ktoś pomoże planuje zajść w ciąży a mam niedocz
      > ynność tarczycy i ciągle bez skutku Leukocyty 5,54K/ul 4,0-10.0 Hormon (TSH)
      > (ICD-9 L69 3,099mlU/l 0,350- 4,940
      > Tyroksyna (FT4 ) ( lCD-9 : 069) 0,92 ng/dl 0,70-1,48

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka