Dodaj do ulubionych

Jak usunac Windows XP Hotfix Q811493

IP: *.sasknet.sk.ca 09.09.03, 16:14
Podejrzewam, ze to ten patch tak mi zwolnil komputer, ze z przykroscia idzie
na nim cos robic. Inne rady od forumowiczow nie pomogly.
Czy ktos wie jak ten patch usunac? Z tego co wiem to nie jest on konieczny.
Owszem widze go w Control Panel Usun/dodaj programy ale o ile inne programy
maja taki dodatkowy guzik "remove" to ten nie ma. No wiec jak go wyjac?
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Re: Jak usunac Windows XP Hotfix Q811493 IP: *.sasknet.sk.ca 09.09.03, 19:38
      A skonczylo sie w koncu na tym ze musialem od nowa instalowac XP - czyli mojego
      pirata na system ktory juz wczesnie update'owalem zmieniaja jego numer
      fabryczny by uzyskac mozliwosc instalacji pack nr 1.
      Czesc programow przestala dzialac, ale system odzyskal szybkosc. Chyba nie bede
      juz wiecej instalowal tych updatow microsoftu bo wiecej z nich problemow niz
      korzysci. Patcha (kernel) rowniez nie. Najwyzej moj komp zaatakuje Microsoft.
      A te programy co przestaly dzialac zainstaluje ponownie.
      Najwazniejsze, ze komp znowu dziala.
    • Gość: JP Re: Jak usunac Windows XP Hotfix Q811493 IP: 64.75.243.* 09.09.03, 20:00
      Zastanawiajace to ze ja mam Windows XP Pro i wszystkie mozliwe upate i niemam
      takiego problemu jak ty. Moj komputer nie zwalnia. Czyzby powod byl w tym ze
      ja kupilem windows w sklepie a ty nie?
      • Gość: Leon Re: Jak usunac Windows XP Hotfix Q811493 IP: *.sdh.ca 09.09.03, 23:06
        Gość portalu: JP napisał(a):

> Zastanawiajace to ze ja mam Windows XP Pro i wszystkie mozliwe upate i niemam
        > takiego problemu jak ty. Moj komputer nie zwalnia. Czyzby powod byl w tym ze
        > ja kupilem windows w sklepie a ty nie?

Nie, to byloby zbyt proste. Powodem jest, jestem tego prawie pewien, olbrzymia
        ilosc softu na moim komputerze. Do tego dokladaja sie dzieci, ktore maja
        zainstalowanych dziesiatki gier. Niektore programy sie wzajemnie nie lubie i
        sie uszkadzaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka