Gość: Łoj IP: *.centertel.pl 26.04.08, 15:45 Witam na stronach M$ w lewym górnym rogu zachęcają do pobrania tego dodatku , mam laptop XP sp2, dual-core 1G pobierać czy zaczekać jakie macie zdanie będę wdzięczny za opinie :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ret Re: silverlight IP: *.retsat1.com.pl 26.04.08, 16:01 Zainstalowałem, odtwarzam sobie rzeczy w nim utworzone, a tu bum zatrzymało się wszystko, a komputer wykonał restarcik. Ja wykonałem `odinstaluj` i na tym się skończyło. Link Zgłoś
Gość: XTC Re: silverlight IP: *.acn.waw.pl 26.04.08, 16:48 Na razie nie polecam. Pomijam już stabilność ale po co to instalować skoro praktycznie nie ma stron korzystających z SL? Link Zgłoś
primum_non Re: silverlight jest nowsza wersja niż zalecana 27.04.08, 08:25 Strony są,ale na ogół ich nie spotkasz a o silverlight zapomnisz-tylko balast dla komputera ? Link Zgłoś
konto_online Re: silverlight 27.04.08, 11:16 zasada jest prosta i podstawowa: MS zachęca? - uciekać Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: silverlight IP: *.it-net.pl 27.04.08, 18:24 Jeżeli jest ci potrzebny, na przykłąd używasz stron które korzystają z tej technologii, to zainstaluj. Jeśli nie - to nie musisz. Silverlight to (tak nie wgłębiając się w szczegóły) coś identycznego jak Flash. Siedzi sobie w przeglądarce i nic nie robi, a co najwyżej na określonej stronie się uruchamia i "zapewnia dodatkowe wrażenia" czy jak to tam marketingowcy nazwali. Możesz mieć, kiedyś się może przydać jak się bardziej upowszechni. Link Zgłoś