Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 09:30 kto ma drukarkę hp 1460? jak pozbyć się tych natrętnych komunikatów o niskim poziome tuszu? wyskakują jeden za drugim mimo że tusz uzupełniony. szukam w ustawieniach ale nie widze nic Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gość Re: hp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 09:43 jasne, to zaraz lepiej kupić nową drukarkę... może ktoś znalazł w ustawieniach gdzie można wyłączyć opcję powiadamiania o stanie tuszu? Link Zgłoś
Gość: Kałamarz Re: hp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 10:13 Gość portalu: gość napisał(a): > kto ma drukarkę hp 1460? Nie mam akurat tego modelu, ale mam inną HP. Jak wkładam nowy tusz, napełniany czyli nie orginalny to muszę go włożyć 3-4 razy. Wkładam, uruchmiam drukarkę, pojawia się komunikat, że tuszu brak (tusze są pełne !). Wyjmuję tusze i ponownie wsadzam te same. I tak 3-4 razy aż drukarka przestanie komunikować, że brak tuszu. I wtedy tusze dzialaja normlanie. To jakieś zabezpieczenie firmy HP przed nieorginalnymi tuszami i w ten sposób da się to obejść. Kilka lat temu nie mieli tego i nie miałem żadnych problemów z napełnianymi tuszami. Może u ciebie też o to chodzi. Link Zgłoś
Gość: gość Re: hp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:26 dzięki, spróboję może pomoże :) Link Zgłoś