Gość: aleksandra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 15:22 mam do dyspozycji 3 tys. na notebookach nie znam się wcale, dlatego proszę Was o pomoc. potrzebuję go w głównej mierze do pisania, czasem grania...Toshiba? Asus? z góry dziękuję, pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pomocnik Nocnik Re: kolejne pytanie o laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 16:45 Gość portalu: aleksandra napisał(a): > mam do dyspozycji 3 tys. na notebookach nie znam się wcale Jak się nie znasz wcale to pomoc też ci wcale NIEPOTRZEBNA ! Idź do sklepu z laptopami i wybierz ten, który ci sie spodoba za 3.000 zł. Dla ciebie to on będzie NAJLEPSZY - i tak zresztą nie odczujesz żadnej różnicy pomiędzy nimi - skoro wcale się nie znasz. :) To nie jest żart ! Po prostu idź do sklepu i wybierz. :) Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: kolejne pytanie o laptopa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 16:59 :D jednak wolałabym, by ktoś mi doradził w wyborze - żeby komputer sprawował się dobrze. kupię jakiś badziewny kiepskiej firmy, wydam 3000 i będzie :( Link Zgłoś
Gość: Pomocnik Nocnik Re: kolejne pytanie o laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 16:50 Tylko jak będziesz w sklepie wybierała to najlepiej jak laptopy będą WŁĄCZONE a nie wybieraj na WYŁĄCZONYCH. Potem może się okazać, że literki na ekraniku są tak malutkie, że ciężko je czytać a pisać jeszcze ciężej. I ich rozmiaru nie da się zmienić - tak zostanie na zawsze. :) Link Zgłoś
Gość: akodo po co się odzywasz skoro nie masz pojęcia o czym IP: *.chello.pl 10.06.08, 17:41 mówisz? podpowiem Ci, literki można zmienic na wieksze. Problem zaczyna się gdy chcial bys miec mniejsze. Link Zgłoś
Gość: Pomocnik Nocnik Re: po co się odzywasz skoro nie masz pojęcia o c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 18:32 Gość portalu: akodo napisał(a): > mówisz? PISZĘ ! :) > podpowiem Ci, literki można zmienic na wieksze. Nawet nie skomentuję tej oczywistej bzdury. :) > Problem zaczyna się > gdy chcial bys miec mniejsze. MNIEJSZE ? A PO CO ? To mrówka będzie je czytała z ekranu czy zdrowy na oczy i umyśle człowiek zwany "użytkownikiem laptopa" ? Link Zgłoś
Gość: Pomocnik Nocnik Re: kolejne pytanie o laptopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 17:03 Konkretnie to proponuję: - Toshiba Satellite A300D-125 - Asus F3SG-AP103C Oba w cenie do 3.000 zł, wydajne, z systemem VISTA Home Premium. Ekran 15.4 calowy, ale literki na ekranie w miarę duże. :) Link Zgłoś
Gość: akodo za 2500zł LG E500 T2370,2048,15.4,250,HD2600,WEBCA IP: *.chello.pl 10.06.08, 17:46 www.primakomp.pl/product_info.php/products_id/4998 kup komputer z dobrą kartą grafiki jeśli myślisz o graniu, tu masz ATI HD2600. Dodatkowo atutem jest pełna klawiatura z częścią numeryczną - wygodne przy pisaniu LG z czystym sumieniem polecam, mam swojego już ponad 2 lata i działa idealnie do dziś codziennie przewożony i używany Link Zgłoś
Gość: Pomocnik Nocnik Re: za 2500zł LG E500 T2370,2048,15.4,250,HD2600, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 18:27 Gość portalu: akodo napisał(a): > LG z czystym sumieniem polecam, mam swojego już ponad 2 lata i > działa idealnie do dziś codziennie przewożony i używany 2 lata to już muzealny model i taki on jest. Ten jego procesorek Pentium to strasznie cieniutki jak na dzisiejsze czasy. :( Link Zgłoś
Gość: akodo litości IP: *.chello.pl 10.06.08, 19:23 chyba nie pomyślałeś że mam ten model który proponuję? Jakie Ty masz pojęcie o procesorach skoro nie potrafisz "powiększyć literek"? Link Zgłoś
Gość: aleksandra a co myślicie o tym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:29 sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_15_4/875127_notebook_hp_pavilion_dv6699.aspx mi sie podoba, ale czy jest wart tej ceny? podoba mi się na tyle, że byłabym skłonna dołożyć do niego :) Link Zgłoś
Gość: picolo Re: a co myślicie o tym? IP: *.aster.pl 16.06.08, 09:25 Polecony wcześniej Asus F3SG-AP103C to dobry sprzęt. Ten HP dv6699 T7500 z vobisu wybrany przez Ciebie będzie jak najbardziej ok. Do grania w nowe gry za taką kwotę nie kupisz notebooka, ale w starsze spokojnie na GF8400M pograsz. Więc moim zdaniem ten hp będzie dobrym wyborem! Link Zgłoś