darek_74 08.01.02, 15:16 mam server proxy w firmie i nie moge korzystać z list dyskusyjnych chciałbym wiedzieć czy można a jeżeli tak to w jaki sposób można to obejść Link Zgłoś Obserwuj wątek
damian.kawecki Re: server proxy - obejście 08.01.02, 15:48 orzytsalem ostatnio z HTTport'a - mapuje zdalne porty wersja niezarejestrowan dziala wolno :-(( Link Zgłoś
Gość: MaciekS Re: server proxy - obejście IP: *.amdahl.com 08.01.02, 15:55 darek_74 napisał(a): > mam server proxy w firmie i nie moge korzystać z list dyskusyjnych chciałbym > wiedzieć czy można a jeżeli tak to w jaki sposób można to obejść Tylko proxy czy moze firewall? Link Zgłoś
darek_74 Re: server proxy - obejście 08.01.02, 16:38 przepraszam zapomniałem dodać a to jest dosyć istotne proxy + firewall Link Zgłoś
Gość: MaciekS Re: server proxy - obejście IP: *.amdahl.com 08.01.02, 19:21 darek_74 napisał(a): > przepraszam zapomniałem dodać a to jest dosyć istotne proxy + firewall Firewall nie obejdziesz (jesli jest porzadne a obejscie byloby potrzebne). Administrator musi otworzyc odpowiednie porty jesli wymaga to oprogramowanie komunikacyjne. Inaczej sie nie da (caly strumien danych bedzie i tak odcinany). Wydaje mi sie ze bedzie trudno:( Pozdrawiam Link Zgłoś