Gość: sowa IP: 78.8.220.* 08.10.08, 00:17 Mam xp i chcę sformatować tylko dysk C, nie mam stacji dyskietek. jak to zrobić ? Chcę usunąć system i sformatować. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kolobos Re: Jak zrobić tylko format C ? IP: *.escom.net.pl 08.10.08, 00:22 Jak zwykle przy pomocy instalatora XP. Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Jak zrobić tylko format C ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 11:29 Uruchom komputer z płytki instalacyjnej Windows. Instalator sformatuje Ci te partycje które będziesz chciał(a). Tylko czytaj dokładnie komunikaty. Link Zgłoś
oby.watel Re: Jak zrobić tylko format C ? 08.10.08, 12:19 Gość portalu: znudzony napisał(a): > Uruchom komputer z płytki instalacyjnej Windows. > Instalator sformatuje Ci te partycje które będziesz chciał(a). > Tylko czytaj dokładnie komunikaty. Sam nie sformatuje. Ty wybierasz partycje do sformatowania. Pamiętaj tylko, że - jeśli masz dwa dyski - pierwszy ma nr 0, a nie 1. Nie zawsze występują w tej samej kolejności w instalatorze i w Windows. Link Zgłoś