Gość: W. IP: *.chello.pl 11.10.08, 18:38 Czesc, jestem kompletnie zielony... chce sformatowac kompa (a wlasciwie tylko dysk C) no i najlepiej na nowo zainstalowac Windowsa XP. Jak to sie robi? Moj komputer->C->formatuj? Czy jak? Dzieki!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
oby.watel Re: jak sformatowac kompa? 11.10.08, 18:50 Czy kolor przeszkadza Ci używać wyszukiwarki? Na temat formatowania kompa, dysku i partycji była na tym forum mowa kilkanaście, jeśli nie kilkadziesiąt razy. Niedawno były dwa wątki dotyczące tego problemu. Link Zgłoś
Gość: ziomus Re: jak sformatowac kompa? IP: *.toya.net.pl 11.10.08, 19:13 jak jestes kompletnie zielony to lepiej nie formatuj Link Zgłoś
christine.p Re: jak sformatowac kompa? 12.10.08, 20:10 Połóż magnes na procesorze - sformatuje się wszystko - na zawsze xD P.S. Mam nadzieje, że nie weźmiesz tego na poważnie. Radzę tak, jak poprzednik - nie wiesz jak formatować, nie rób tego! Link Zgłoś
chopinnn Re: jak sformatowac kompa? 12.10.08, 21:27 e tam czemu ma nie próbować - niech tylko poszuka w google(!!!) jak się to robi i sam spróbuje jak zepsuje to się szybciej nauczy jeszcze parę innych rzeczy... Link Zgłoś
chopinnn Re: jak sformatowac kompa? 12.10.08, 21:31 a i na youtube to nawet filmiki są.... dla leniwych Link Zgłoś
Gość: art Re: jak sformatowac kompa? IP: *.chello.pl 13.10.08, 08:28 >jak jestes kompletnie zielony to lepiej nie formatuj Z takim podejściem nikt by tego nie umiał poza specjalistami z serwisu. Link Zgłoś
oby.watel Re: jak sformatowac kompa? 13.10.08, 14:01 Gość portalu: art napisał(a): > Z takim podejściem nikt by tego nie umiał poza specjalistami z > serwisu. Właśnie specjaliści nie umieją. W żadnym serwisie nie potrafili sformatować kompa. I muszę pracować na niesformatowanym. Link Zgłoś
christine.p Re: jak sformatowac kompa? 14.10.08, 19:28 A może zwyczajnie skorzystać, przy pierwszym formacie, z pomocy bardziej doświadczonej osoby? Kiedyś też nie umiałam robić formatu i instalacji nowego systemu. Powiem szczerze, że lepiej tego nie robić, jeśli nie ma się instrukcji - krok, po kroku, bo mozna zostać z niczym - czyli z komputerem nie w pełni sformatowanym lub ze źle zainstalowanym systemem. Link Zgłoś
Gość: bpos a skąd wiesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 18:39 A skąd wiesz, że musisz? Link Zgłoś
oby.watel A skąd wiesz? 13.10.08, 21:16 Gość portalu: bpos napisał(a): > A skąd wiesz, że musisz? W serwisie mi powiedzieli. "Póki działa niech pan pracuje na niesformatowanym". Link Zgłoś
Gość: smutas Re: A skąd wiesz? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.10.08, 19:36 to zaufaj serwisowcom - a moja rada -> zrob backup swoich dokumentow. Najprawdopodobniej dysk ci zdycha i w niedalekiej przyszlosci umrze. Dlatego mechanicy nie chcieli sie go dotykac. Bo jak by ci umarl w przeciagu trzech miesiecy to jeszcze bys chcial nowy :-) Link Zgłoś