Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 21:23 mam problem z Neostradą. co kilka minut się rozłącza..co może być powodem?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: K2 Re: Neostrada....:( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 21:35 na pudełku masz numer na infolinie techniczną niech oni się martwią Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neostrada....:( Pomocy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 21:56 Dzwoniłam i to wiele razy. Uzyskiwałam zawsze odpowiedź ze awarii żadnej nie ma a oni problem zgłaszają centrali. Link Zgłoś
m.gregor Re: Neostrada....:( Pomocy. 01.11.08, 03:36 Zle zalozone/uszkodzone filtry, uszkodzony router/modem/kabel, zawirusowany komputer, marna linia, zbyt szybka neostrada do zbyt starej linii, uszkodzenie po strone TPSA. Przyczyny podalem w kolejnosci przypadkowej. Link Zgłoś
Gość: bib Re: Neostrada....:( Pomocy. IP: 217.96.70.* 03.11.08, 11:36 jaki modem? jaki margines szumu (noise margin) pokazuje? jakie tłumienie (attenuation) pokazuje? jak masz podłączone filtry? czy połączenia telefoniczne są dobrej jakości ? czy zrywa połączenie gdy podniesiesz słuchawkę w telefonie, albo gdy zadzwoni telefon ? na początek podłącz modem jako pierwsze urządzenie na linii, odłącz telefony i zobacz co się wtedy dzieje. Link Zgłoś
nuova Re: Neostrada....:( Pomocy. 04.11.08, 07:36 Gość portalu: gosc napisał(a): > mam problem z Neostradą. co kilka minut się rozłącza..co może być powodem?? Jak uzywalam neo, to tez mialam podobne problemy. Mnie pomagalo, jak w Ustawieniach neo (czy w konfiguracji - juz dobrze nie pamietam) ustawilam na Adapter. Teraz nie bawie sie juz w neo :) Pozdrawiam i zycze powodzenia! Link Zgłoś