Dodaj do ulubionych

Winamp na koncie uzyszkodnika Windows XP

IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 20:33
To napewno trywialne, ale mam XP od wczoraj (razem z nowym komputerem :D i nie
wiem nic na jego temat. Problem sie na pewno jeszce pojawi wiec jego
rozwiazanie jest istotne.
Wyglada to tak. Sa dwa konta ... Administrator i User. Chce zainstalowac
WinAmp'a ...
Zainstalowalem jako Admin jako user nie moge odpalic.
Odinstalowalem
chcialem zainstalowac jako user ... nei moglem zainstalowac
To jak mam to zrobic aby po zalogowaniu sie na konto uzyszkodnika miec jednak
WinAmp'a???

HELPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jka Re: Winamp na koncie uzyszkodnika Windows XP IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 21:34
      Aaaa Zapomnialem napisac ze chodzi o XP Home Edition, nie wiem czy to istotne w
      tym wypadku
    • koktajl_molotowa Re: Winamp na koncie uzyszkodnika Windows XP 28.10.03, 23:09
      We właściwościach pliku/katalogu (lewyPM na ikonie/właściwości) powinna być
      możliwość zmiany tego.
      Jednak Linux jest prościejszy :o)
      • Gość: kk Re: Winamp na koncie uzyszkodnika Windows XP IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 08:58
        Być może da się sprawę załatwić grzebiąc troszkę w opcjach zarządzania kompem.
        Ja poszedłem na łatwiznę. Z użytkownika zrobiłem użytkownika zaawansowanego, i winampa chodzi na całego.
        • Gość: JakubK Re: Winamp na koncie uzyszkodnika Windows XP IP: *.smochowice.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 12:40
          Wiedzialem zeo to sie jednak rozni. Zapewne mowicie o Win XP Proffesional, w
          Home edition:

1. Uzyszkodnik moze byc uiserem lub adm inistratorem i ei ma stanow posrednich
          2. POd prawym guzikiem we wlasciwosciach nie ma nic o prawach distepu

Moglbym pracowac na koncie administratora ale nie chce, bo nie. I tak mam
          mieszane uczucia co do uzywania XP. ale co tam.
          Aaaa Linux jest tu lepszy, ale latwiejsze to jest Win NT4 i prawdopodobiie
          rowniez 2000. Jesli chodzi o prawa dostepu to tam jest to chyba najbardziej
          wygodnie zorganizowane. Natomiast linux bije je wszystkei w tabelce
          mozliwosci/cena :DDD

Buuuuuuuuuu ale ja chce po prostuposluchac moich mp-trojek pod XP Domowym na
          litosc elektrona! :D
          • koktajl_molotowa Re: Winamp na koncie uzyszkodnika Windows XP 29.10.03, 20:04
            Idź na łatwiznę. Zmień ststus konta na administrator komputera, odinstaluj
            (najlepiej ze starego admina) Winampa i zainstaluj z konta nowego admina.
            Później zmień ststus na użytkownika zwykłego :o)
            Jeśli chodzi tylko o odtwarzanie mp3, to po co Ci taki kombajn jak Winamp?
            Ściągnij sobie 1by1 (winamp-0.98 to inna nazwa) i sprawdź, może Ci przypasi :o)
            • koktajl_molotowa jak nie znajdziesz 1by1... 29.10.03, 20:06
              ...podaj maila to Ci ześlę, to tylko 106,4kB.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka