Dodaj do ulubionych

creative zen problem z konwertowaniem filmów

IP: *.ar.wroc.pl 01.12.08, 19:12
Witam!
Jestem szczęśliwą posiadaczką mp3 Creative Zen 4 gb. I tylko jedna rzecz mnie martwi - nie potrafię konwertować filmów do tej biednej mp3 :( Zainstalowałam sobie program do konwertowania filmów i z całego stosu filmów nic mi sie do tej pory nie skonwertowało! Wyskakuje mi tylko komunikat: "Conversion is necessary. The format is not supported by your player."
A podobno ta mp3 miała odczytywać większość formatów:( Czy to faktycznie jest wina formatu filmów? Czy może takich "normalnych" filmów nie konwertuje? Bo nadmienię, że teledyski czy króciutkie filmiki (2-3 minutowe) bez problemu na mp3 wchodzą:(
Jeśli ktoś może mi pomóc to bardzo o to proszę, bo chciałam też jakieś filmy na tym pooglądać, a tutaj mi się to nie udaje:(
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Siweskiusz Re: creative zen problem z konwertowaniem filmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 11:14
      Witaj, to oprogramowanie dołączone do odtwarzacza jest lipne, mi konwertuje mało filmów, pozatym nie używam go bo jemu konwersja zwykłego filmu zajmuje ze 3h... Mam dobry program - Daniusoft Video to Creative Zen Converter. On konwertuje wszystko - nawet pliki rmvb. Polecam :)
      • Gość: szybki Re: creative zen problem z konwertowaniem filmów IP: 82.145.92.* 10.01.09, 14:33
        siemka, ja wlasnie od niedawna mam tez sam problem i dziwi mnie to
        bo na poczatku wszystko bylo dobrze..a teraz lipa wiec ide za
        przykladem kolegi,masz moze namiar na instalke tego programu?? z
        gory dzieki :):)
    • elpasz Re: creative zen problem z konwertowaniem filmów 20.01.09, 11:18
      Jak ściągać pliki video do Zena? Nie mogę trafić na żadną instrukcję obsługi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka