Gość: spinaczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 00:33 Który z dostępnych na rynku procesorów czterordzeniowych jest najlepszy? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: spinaczo Re: Procesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 00:45 najdroższy Intel czy AMD? Czy po prostu chciałeś zabłysnąć? :) Link Zgłoś
Gość: błysk yntelektó Re: Procesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 07:26 Gość portalu: spinaczo napisał(a): > najdroższy Intel czy AMD? Co za naiwne pytanie ??? INTEL jest górą ! A najlepszy czterordzeniowy to...najdroższy. :) Czyli np. ten procesorek: Intel Core2 Quad Extreme QX9775 3,20 GHz Jak masz ponad 6.000 zł na sam procesorek to śmiało taki kup. Masz tyle na taką zabaweczkę czy pytasz, żeby zabłysnąć ??? :) Link Zgłoś
Gość: spinaczo Re: Procesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 12:18 dzięki spamerowicz, byłem właśnie wziołem to i7. Pozdro Link Zgłoś
marex59 Re: Procesor 20.12.08, 13:49 Nie wydaje mi się że spinaczo kupił ten drogi procesor, tylko się przechwala typowe zachowanie dzieci neo. Link Zgłoś
Gość: błysk yntelektó Re: Procesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 15:51 marex59 napisał: > Nie wydaje mi się że spinaczo kupił ten drogi procesor A ja nawet jestem tego pewien, że niczego nie kupił. :) Do tego procesora potrzebna też i odpowiednia płyta a to dodatkowy tysiąc złotych do wydania. > tylko się przechwala typowe zachowanie dzieci neo. Ci z Neostradą tak mają od zawsze. Zliwkidować Neostradę i będzie nareszcie jakiś porządek i spokój w internecie. ;D Link Zgłoś