Gość: kuba8811 IP: *.75.59.10.brzesko59.ptc.pl 23.12.08, 13:43 mam pytanie potrzebuje jakis dobry program antyvirusowy zeby na windows vista dobrze dzialal najlepiej darmowy typu avast czy AVG prosze o pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
silic Re: Antywirus 23.12.08, 14:59 Jeśli potrzebujesz coś typu avast czy AVG to proponuje avasta albo AVG. Jeśli jakiś dobry to może GData. Link Zgłoś
bulczanka Re: Antywirus 23.12.08, 16:31 Osobiście polecam Avasta. Jeżeli natomiast przyjdzie ci ochota na płatny pakiet to najlepszy jest Eset Smart Security. Link Zgłoś
azugatka Re: Antywirus 23.12.08, 16:38 bulczanka napisał: > Osobiście polecam Avasta. Jeżeli natomiast przyjdzie ci ochota na płatny pakiet > to najlepszy jest Eset Smart Security. Najlepszy to jest zdrowy rozsadek Link Zgłoś
Gość: mufi Re: Antywirus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 19:13 > Najlepszy to jest zdrowy rozsadek. Antywirus też nie zaszkodzi. Ja proponuję Avira. Link Zgłoś
Gość: leonsjo Re: Antywirus IP: *.btsnet.pl 28.12.08, 18:27 mam od poltora roku norton 360 - licencja na 3 stanowiska. Wiec tanio wychodzi, cos okolo 50 pln za komputer. przez ten czas nie mialem problemow, wiec moge szczerze polecic. co do darmowych - nie bawie sie w to, bo sorry, ale za darmo to mozna tylko dobrze dostac w pysk. Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: Antywirus IP: *.toya.net.pl 29.12.08, 00:36 non comment - 100x wole BEZPŁATNĄ AVIRĘ niż NORTONA 360 - który tylko jedną funkcję wykonuje lepiej od AVIRY - NORTON lepiej zamula komputer!! Link Zgłoś
Gość: petroll Re: Antywirus niktabc IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.12.08, 00:57 Nie uzywales Norton. Slyszales o tym co z takim wdziekiem napisales. Moze dodatkowo Twoj komputer jest fatalnie skonfigurowany. Link Zgłoś
Gość: shell32 Re: Antywirus niktabc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 08:38 Gość portalu: petroll napisał(a): > Nie uzywales Norton. Prawie NIKT nie używa ale KAŻDY powtarza bzdury jak to Norton zamula system. :( Zamula to niektórym...we łbach myślenie. Link Zgłoś
qqbek Re: Antywirus niktabc 29.12.08, 09:04 Norton jest zasobożerny i ma irytujące komunikaty :P Używałem kiedyś, ale nie lubię i nie używam teraz. Nie, żeby mulił... po prostu go nie lubię (za drogi też jest). Teraz w biurze przesiadka na Kaspersky-ego (polecam- tani i dobry) a w domu chodzi darmowy Avast. Link Zgłoś
Gość: Walery69 Re: Antywirus niktabc IP: 83.168.94.* 29.12.08, 22:53 qqbek - Narton BYŁ zasobożerny - zgoda. Chlopaki chyba jednak troche posiedzieli bo ostatnio testowalem u znajomego nowego nisa 2009 i to już nie tamten sam muł co kiedys - dziala tak samo szybko jak nod czy kaspersky. Jakkolwiek jesli Kuba poszukuje darmowego - no to avast to jest odpowiedz, choc zastanowilbym sie jednak nad takim za kasa - ja uzywam noda i mam spokoj. Z avastem bywalo roznie. Link Zgłoś
Gość: araka27 Re: Antywirus niktabc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 09:03 Ja miałem też avasta, ale złapałem jakiegoś robala i nie chciało tego usunąć. Przeszedłem na noda 32. Niby gites, ale system wolno biegal.. teraz mam Nortona, ale nie 360 bo to jest jakas mega kobyla. Mam normalnego Internet Security, ale ta nowa wersje 2009 i wszystko smiga. Komnunikaty sie pokazuja jak skanuje w tle raz na jakis czas. Ci kolesie z nortona to chyba wiedza za kiedys byl zasobozerny, bo jak odpalasz go to pierwsze cos sie rzuca w oczy to wykres wykorzystania procka przez nortona. mi zawsze pokazuje 1-2% wiec gitara Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: Antywirus niktabc IP: *.toya.net.pl 31.12.08, 02:37 nie raz - i nie na jednym komputerze miałem okazje pracować z nortonem - sorry 100razy wole AVIRA+SYGATE+SPYWARE TERMINATOR - wyższa skuteczność - mniejsze obciążenie systemu - i co DLA MNIE WAŻNE - nie mają skłonności do auto zarządzania - wykonują moje polecenia - a całą automatykę niech sobie Norton zabierze dla Amerykanów - JA DECYDUJĘ CO WCHODZI I WYCHODZI a nie auto filtry! ( wiem wiem - można je wyłączyć - jednak ja wole coś co od razu pyta mnie o zdanie:)) -i niestety sorry NORTON ostatnio odinstalowywałem gdzieś z laptopa miał 390MB i DEINSTLAOWAŁ SIĘ 45 MINUT - AVIRA ma 50MB i instlowała sie jakieś 4 minuty! - jest różnica:) Link Zgłoś