Gość: Zrezygnowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:09 Już dłużej nie mogę znieść widoku ,bitego,maltretowanego psa.Facet nie reaguje na moje i innych uwagi.Gdzie mogę to zgłosić,podajcie nr.telefonu.Bardzo proszę i dzięki za każdy odzew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Pomocy-sadysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:57 Najchętniej sam bym sie zajął tym chamem!!!Może zgłoś to na policje , oni powinni się tez tym zająć!A jak NIE to napisz do animals.Leci w tv ten program, na koniec jest adres i można tam pisać o takich sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Pomocy-sadysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 16:57 Najchętniej sam bym sie zajął tym chamem!!!Może zgłoś to na policje , oni powinni się tez tym zająć!A jak NIE to napisz do animals.Leci w tv ten program, na koniec jest adres i można tam pisać o takich sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Pomocy-sadysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:40 Zawsze po zakończeniu programu (ANIMALS) są napisy i adres też zazwyczaj jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pomocy-sadysta. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 23:13 Jaki adres? Zawiadom straż miejską. Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Pomocy-sadysta. 04.11.04, 17:45 jesli znasz adres faceta (nie wiem czy nazwisko jest konieczne) zloz anonimowe zawiadomienie do prokuratury - z tego co wiem zajma sie nim na pewno!! Odpowiedz Link Zgłoś
kordonia3 Re: Pomocy-sadysta. 14.11.04, 12:56 Do Towarzystwa opieki nad zwierzętami. Oni jeżdżą na interwencje w takich sprawach. Niestety, nie znam numeru telefonu do Towarzystwa, mogę Ci podać numer do osoby, która jest członkiem Towarzystwa. Napisz do mnie na priv kordonia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zrezygnowana Re: Pomocy-sadysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:20 Dzięki wszystkim za pomoc,skorzystam ze wszystkich rad w odpowiednim czasie.Obecnie facio się uspokoił jest na warunkowym z naszej strony,zapowiedzieliśmy,że mamy aparat i kamerę w zanadrzu i jeszcze raz ,to nie ma przeproś.Dzięki i pozdrawiam wszystkich miłośników zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś