Gość: dziewczynka IP: *.aster.pl 31.12.08, 14:56 jaka może być przyczyna zniknięcia zakładek (ulubionych) z mozilli i - co ważniejsze - jak je odzyskać? dobrego nowego roku Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pi Re: zakładki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 14:59 www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&q=firefox+znikn%C4%99%C5%82y+zak%C5%82adki&lr=&btnG=Szukaj+w+Google Proszę. Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: zakładki IP: *.aster.pl 31.12.08, 15:35 google też mi zniknęły;-) dobrze, popróbuję. kolejne pytanie: zakładki wylądowały w Operze. czary? jak je przenieść do mozilli? wolałabym bez odsyłaczy:-) Link Zgłoś
praktiss Re: zakładki 31.12.08, 15:42 Wszystko masz opisane w linkach. Zadaj sobie odrobinę wysiłku w przeczytanie :-/ Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: zakładki IP: *.aster.pl 31.12.08, 15:48 nie. bez wgłębiania się, chcę kilkuzdaniowej porady. zdaje się, że po to m.in. to forum jest. czy ktoś może krótko mi powiedzieć jak przenieść zakładki z opery do mozilli? poproszę jakąś światłą kobietę. mizogini out. Link Zgłoś
Gość: pi Re: zakładki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 16:28 Nie to nie. Powodzenia w czekaniu. Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: zakładki IP: *.aster.pl 31.12.08, 16:53 ok. dzięki. poprzestałam na zakładkach w Operze, skoro przewędrowały tam - ok. mozilla jest do chrzanu (ciągle się wiesza m.in.) dobrego w nr Link Zgłoś