beckerowa4 11.01.09, 12:52 nie moge grac w gry on line. Ciągle krzyczy o wtyczki, ktore sa juz zainstalowane a dalej nie ma mozliwosci gry. Prosze o pomoc - bardzo mi na tym zalezy Link Zgłoś Obserwuj wątek
kinemator Re: LINUX gry on line 16.01.09, 15:20 No i jaki system, jaka przegladarka, jakie wtyczki i gry. Link Zgłoś
kamito25 Re: LINUX gry on line 18.04.09, 19:32 Zdecydowana większość gier internetowych korzysta z wtyczki Adobe Flash Player. Niestety Mozilla Firefox nie radzi sobie z automatycznym instalowaniem tej wtyczki, musimy zrobić to manualnie instalując pakiet RPM właśnie z tą wtyczką. Dodatkowo aby uruchomić część gier musimy mieć zainstalowaną wtyczkę Java. Nie napisałeś jaką dystrybucję Linux posiadasz. Jeżeli jest to Mandriva to zajrzyj na moją stronę: www.linuxomania.org . Na stronie tej znajdziesz dokładny opis instalacji obu wtyczek dla Mandrivy 2007 i 2009 (w górnej części strony masz możliwość wybierania pomiędzy opisami dla Mandrivy 2007 i 2009). Aby zobaczyć jak zainstalować te wtyczki wchodzisz tam w W SIECI -> FIREFOX. Link Zgłoś
koktajl_molotowa Re: LINUX gry on line 19.04.09, 02:55 A do tego, jeżeli używasz Opery, prawdopodobnie musisz wskazać katalog z bibliotekami Javy. Na palcach jednej ręki mogę zliczyć ile razy Opera od razu po instalacji (Opery), lub po updatowaniu Javy, działała bezbłędnie. Link Zgłoś