czarek_sz Re: Elementy baśniowe 08.12.13, 20:27 Gość leży na Komunalnym Północnym. Od czasu do czasu zaglądam bo mam po drodze w drodze do syna. Himilsbach. Człowiek orkiestra i legenda, ktoś - któś. Chociaż nikt. Ale był kimś. Nikt nie zaprzeczy. Żałuję że wódki z Nim się nie napiłem, bardzo tego żałuję. Może w niebiesiech razem wypatroszymy butelczynę ? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Elementy baśniowe 09.12.13, 05:51 Mnie rzeczywistość tak często wydaje się czymś nierealnym (czytaj: absurdalnym), że wręcz bałabym się potęgować jej "baśniowość" alkoholem. Odpowiedz Link
lidka449 Re: Elementy baśniowe 09.12.13, 06:32 " Wszyscy mi mówią, Janek przestań pić i rzuć palenie. Basica straszy, że jak nie przestanę, to odejdzie, lekarz straszy, jak nie przestanę, to szybko zejdę. Wszyscy dookoła nic tylko straszą, a człowiek jak ma silną wolę to i tak zapali i się napije." Źródło: culture.pl Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Elementy baśniowe 09.12.13, 13:57 Wcale nie baśniowy jest syndrom dnia poprzedniego Odpowiedz Link