Dodaj do ulubionych

Idou - konkurent iPhone od Sony

16.02.09, 10:27
To dobra wiadomosc. Sony robi rewelacyjne telefony. Sam uzywam od pol roku X1 i jestem wiecej niz zadowolony. Mam nadzieje ze beda rowniez kontynuowali Xperie bo troche rzeczy mozna ulepszyc. Wtedy napewno kupie x2 ;-)

--
jestem dobry .pl - tinyurl.com/ckd48v
Obserwuj wątek
    • Gość: James Re: Idou - konkurent iPhone od Sony IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.09, 10:43
      Aparat 12 Mpx który robi do dupy zdjęcia gdyż takiej ilości nie wytrzymuje jego matryca i jest tam wrzucony tylko dla marketingu, zeby dzieciaki z podstawówki mogły się pochwalić przed kolegami
    • Gość: pundit Re: Idou - konkurent iPhone od Sony IP: *.as.kn.pl 16.02.09, 10:45
      12 to faktycznie troche sporo. ale w iphone jest tak gowniany aparat (juz nawet nie chodzi o rozdzielczosc), ze pod tym względem SE na pewno bedzie 10 razy lepszy. w ogole wyglada to nieźle - choc iphone ma kilka zalet, z którymi trudno konkurowac (app store przede wszystkim)...
    • Gość: James Re: Idou - konkurent iPhone od Sony IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.09, 11:32
      @pundit - iPhone robi dobre zdjęcia jak jest w miarę dobre światło
    • Gość: pundit Re: Idou - konkurent iPhone od Sony IP: *.as.kn.pl 16.02.09, 11:46
      @ James - mi się ta sztuka jakaś nie udała. Moze to nie świadczy o mnie najlepiej - dupa ze mnie, nie fotograf, ale z innymi telefonami miałem dużo lepsze efekty. A to juz swiadczy o iphonie
    • Gość: Janek Re: Idou - konkurent iPhone od Sony IP: 212.191.72.* 16.02.09, 14:18
      Nowy telefone od Samsunga: 8Mpix, AMOLED, Divx, Xvid ..., ale bez Wi-Fi

jestemmobilny.pl/2009/02/samsung-s8300-ultra-touch-z-interfejsem-tuochviz/
    • Gość: sos Re: Idou - konkurent iPhone od Sony IP: *.egoproducts.com 17.02.09, 12:38
      Wiedziałem, ze głupio robią odchodząc od idei P900 9któego używam jeszcze dziś). Podjęli to inni jak HTC a SE próbuje nadrabiać.
    • Gość: Mi96 Re: Idou - konkurent iPhone od Sony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:44
      A ja mam P1i i czekam na Idou. Na pewno go kupie!
    • Gość: Jack Re: Idou - konkurent iPhone od Sony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 02:33
      no no chwal sie chwal. Jak ktoś sobie zechce wyjechać za granicę na sezonówkę to sobie kupi konia i wóz także wiesz... :)
    • Gość: Gość Re: Idou - konkurent iPhone od Sony IP: *.net148.okay.pl 23.02.09, 15:46
      hehe konkurentem iPhone'a dawno był Xperia. iPhone skopiował od Ericssona.
    • Gość: killer Re: Idou - konkurent iPhone od Sony IP: *.bcm.tmc.edu 20.03.09, 16:22
      nie pisze sie konkurent iPhone, powinno byc iPhone killer. taka teraz moda. prosze zmienic natychmiast.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka