Gość: Greg IP: *.wroclaw.mm.pl 07.03.09, 20:45 Czy warto kupic zasilacz: Modecom Premium 500W ? Prosiłem o jakiś firmowy. Gosc polecil mi tego. Czy to znana firma? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Zasiłek Re: zasilacz Modecom Premium 500W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 07:51 maras2011 napisał: > forum.pclab.pl/t422447.html I co z tego wynika ? To typowa dyskusja gołodupców co nie uzywali w życiu prawdziwie markowych zasilaczy i nigdy ich nie będą ich uzywali - nie stac ihc na to. Coś jak dyskusja amatorów 20-letnich Fiatów 126p w czasach, gdzie większość jeździ już nowymi Mercedesami, Audi czy BMW. Żenua ! Link Zgłoś
Gość: Zasiłek Re: zasilacz Modecom Premium 500W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 07:44 Gość portalu: Greg napisał(a): > Czy warto kupic zasilacz: Modecom Premium 500W ? > Prosiłem o jakiś firmowy. ...i TANI ! :) > Gosc polecil mi tego. Z tych tanich niewiele masz do wyboru. > Czy to znana firma? Tak. Znana tylko w Polsce typowo polska firma tak samo jak np. Pentagram. Za te pieniądze nie masz prawie wyboru i Modecom należy do tej właśnie kategorii "niskiej półki" cenowej i...jakościowej. Jak nie stać ciebie na droższy (czyli lepszy !) zasilacz to Modecom jest dobrym wyborem. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: zasilacz Modecom Premium 500W IP: *.spray.net.pl 08.03.09, 08:34 Tylko kto kupuje zasilacz o takiej mocy do sprzętu klasy "biurowo- studenckiej"? Z drugiej strony, jeśli ma się pieniądze na podzespoły faktycznie wykorzystujące 0,5kW, to i wydanie 300-400 zł na zasilacz Tagan,Topower czy podobny nie powinno być problemem. Link Zgłoś