karbonskiwidlak Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 12.03.09, 22:47 Drogi Lamerze i kolorowy.... wasze posty to 3/4 tego forum. Rozumiem ze szalejecie za Apple ale niestety statystyki mówią same za siebie. Windows był jest i bedzie najbardziej popularną platformą czy tego chcecie czy nie. Bo jest przystępny, wygodny w obsłudze i dobry. To że Winda nie robi totalnych REWOLUCJI to wcale nie świadczy na niekorzyść tej firmy - bo jak się przesiadasz z systemu na system to nie potrzebujesz miesiecy na to żeby się uczyć i przyzwyczajać do nowego systemu. W tym cały kruczek.... wprowadzają nowości ale z głową a nie na hurraa... bo z reguły to co wprowadza Apple okazuje sie hałą po kilkunastu miesiącach. Masz Apple i jarasz się nim? Wporzadku ale nie wszyscy bedą szaleć z radości. Wiekszość ludzi wykorzystuje w domu, w pracy, w kafejkach Winde bo jest w pewnym sensie nie zastąpiona i tyle! Pozdrawiam, PS nie zapomnij szukać na internecie nowych wersji programów ... które bedą tuż po tych windowsowskich bo trzeba je przerobić:P Heheh... Link Zgłoś
Gość: kakao Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.aster.pl 12.03.09, 22:52 moze i mac ma fajny interfejs ale 80% uzytkownikow maca to homoseksualisci. pozostle 20% to autoonaniści, tak tak nie zwykli onaniści tylko autoonaniści. Link Zgłoś
wiewiur04 Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 13.03.09, 00:24 a wasze matki i tak z tego ni ch...a nie potrafia Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.twcny.res.rr.com 13.03.09, 00:29 Najpierw byli Wozniak z Jobs'em i zalożyl w garażu Apple Computers. Potem wymyślono, że niedobrze jak fachowcy prowadzą firme i wynajęto Scully z Coca Coli na prezydenta. Jobs i Wożniak odeszli... Apple zdołowało.... Więc Jobs wrócił i pojawiły się nowe komputery, oprogramowanie, I-Pod, I-Phone itd Co dalej ? Link Zgłoś
mevstan Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 13.03.09, 01:11 Ludzie ... wstyd i hańba jak czytam to forum. Żenada ... niewiem tylko czy wynikająca z zazdrości, tumaństwa, polskiej zaściankowości, ignoranctwa? Pewnie wszystkiego po trochu. Dyskusja Mac vs PC jest stara jak świat ale tylu bzdetów co napisal karbonskiwidlak i jemu podobni dawno nie slyszalem. Dziekuje - dawno tak sie nie ubawilem. Pozdrawiam za to wszystkich niezaslepionych i otwartych na swiat. Czy to spod znaku Apple, MS czy Linuksa. Link Zgłoś
Gość: vfr4 Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 01:46 flamewar never changes... Link Zgłoś
Gość: WielkiLamerZWrocła Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: 195.116.95.* 13.03.09, 07:33 Jedyne co mogę w temacie napisać to to że wstałem dzisiaj ledwo żywy i niewsypany i nie chce mi się czytać wymiotów niedojrzałych ludzi, którzy targują się co lepsze jak dzieciaki na boisku przy bloku. Jeszcze tylko brakuje żebyście zaczęli "zamawiać" najlepsze komputery na świecie... idę się napić kawy. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.acn.waw.pl 13.03.09, 08:12 pracuje na obu platformach codziennie, możliwości konfiguracyjne appla można porównać do bardziej rozbudowanego telefonu, czy mp3:)) mówię oczywiście o tych opcjach dostępnych przez GUI, bo dla takich użytkowników produkuje się ten sprzęt, tak było, jest i pewnie będzie... Link Zgłoś
Gość: panicz Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:26 vfr4: wow, to takie glebokie, powinienes zostac jakims politykiem Link Zgłoś
Gość: panicz Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:28 Kagan: tak, jelopie, a tobie dziesieciokrotnosc za dobry pomysl Link Zgłoś
Gość: krzywykij Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: 193.201.137.* 13.03.09, 08:54 A ja uzywam Workbench'a. Link Zgłoś
Gość: amigowiec Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:55 i tak wasze zasrane macosy i windy nie dojda do tej doskonalosci jaka mial amigaos :P Link Zgłoś
Gość: amigowiec Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 08:56 haha @krzywykij, przybij piątke :D Link Zgłoś
Gość: genek Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: 192.193.245.* 13.03.09, 09:09 Skoro Apple taki zajebisty ma system, a w budowie to przeciez prawie piec jest, to przeciez to takie latwe zeby system dostosowac do potrzeb pieca, bedzie przynajmniej konkurencja i sobie czlowiek wybierze co mu sie tam podoba. Link Zgłoś
Gość: Lamer Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: 212.67.149.* 13.03.09, 10:38 @12.03.09, 22:47 karbonskiwidlak "Windows był jest i bedzie najbardziej popularną platformą czy tego chcecie czy nie. Bo jest przystępny, wygodny w obsłudze i dobry" chyba sam nie wierzysz w to co piszesz... bo bzdury piszesz i każdy normalny ci to powie że jesteś w błędzie. Windows czasy swojej świetności ma już za sobą, porozglądaj się, popytaj ludzi, sprzedawców w sklepach, adminów... oni ci powiedzą jak wyglądają te "nowe" rozwiązania w Viscie, (podobnie pewnie będzie w 7) kilkanie w domu po ikonkach to nie praca na komputerze, człowieku... a dlaczego MS chciał wykupć Operę...??? bo nie ma już pomysłu na IE i chciał coś gotowego co mógłby jedynie podrasować...jedyne co jeszcze ratuje WIndę to fakt że M$ nadal ma pozycję monopolisty i nic więcej... byłeś kiedyś w Europie zachodniej...??? byłeś w Stanach...??? debilu... najwyrażniej nie i nie widziałeś jak popularne tam są komputery Apple... Polska to zaścianek... Link Zgłoś
Gość: Kolorowy Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.gaja.net.pl 13.03.09, 15:24 Najsmutniejsze jest to że co chwile pisze tu jakiś ignorant który nie umie czytać ze zrozumieniem.Wyrażam swoją subiektywną opinię.IMO Mac OS jest dla mnie bardziej intuicyjnym systemem operacyjnym i basta!Czy się to komuś podoba czy nie.W dupie mam małoletnich ignorantów którzy wypowiadają się na temat czegoś z czym nie mieli styczności. @karbonskiwidlak: używam Apple do pakietu Adobe i gdybyś nie był takim ignorantem to wiedziałbyś jak zbłaźniłeś się pisząc o wersjach na Mac'i :) Tyle ode mnie na ten temat...nie chce mi się przekonywać kogokolwiek że DLA MNIE OSX jest lepszym systemem niż Windows Hoawk Link Zgłoś
Gość: kubacz Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: 195.69.82.* 13.03.09, 17:23 > każdy normalny ci to powie że jesteś w błędzie Ja jestem normalny i mu nie powiem > kilkanie w domu po ikonkach to nie praca na komputerze Co ci jest? > a dlaczego MS chciał wykupć Operę...??? Dowcip polega na tym, ze nie chcial. Kilkakrotnie potwierdzano, ze to tylko plota. "Debilu". Link Zgłoś
Gość: kubacz Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: 195.69.82.* 13.03.09, 17:23 > IMO Mac OS jest dla mnie bardziej intuicyjnym systemem operacyjnym i basta! A moim zdaniem jest dla ciebie mniej intuicyjny Link Zgłoś
Gość: Lamer Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: 212.67.149.* 13.03.09, 19:27 Wąchaj dupsko kubacz... :-P Link Zgłoś
Gość: kubacz Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 09:55 ciezka wrzuta, lamerze Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.elartnet.pl 27.04.09, 16:41 Pracowalem na makach i z ogromna przyjemnoscia wrocilem do PC :) PC tez potrafi dac w kosc, szczegolnie ze uparlem sie na instalacje Visty, ktora trwa rekordowo dlugo. Jednak kiedy pracowalem np. na maku PRO, ktory to mial 2, 2 rdzeniowe proce i byl najwiekszym prawie wypasem jaki mozna bylo wtedy kupic to mimo wszystko nie iwem czemu ale wymiekal mi przed zwyklym P4 3,2. Jakos slabo sobie radzil z duzymi plikami, moze trafilem na zly "egzemplarz" pomijajac to, ze sie wieszal dosc czesto (odziwo czesciej niz PC). Robil tez rozne numery ze znikajacymi plikami (na szczescie bardzo rzadko) Zreszta mimo wszystko Maki i PC sa dosc porowywalne osiagami i wygoda pracy, tylko ze maki sa duzo drozdze (moze i 30% nawet?) Dla mnie samo to jest wystarczajacym argumentem zeby uznac Winde i PCta jako lepsza opcje. Wedlug mnie maki sa dobre dla osob, ktore maja dosc kasy zeby je sobie kupowac , dla osob, ktore musza sie dostosowac do firm, z ktorymi wspolpracuja (np. reklama, design) i dla osob, ktore poprstu musza swiecic w odpowiednim towarzystwie jakim air'em albo czyms podobnym. Jeszcze zawsze mnie zastanawialo dlaczego wersje programow np. Adobe na PC waza polowe mniej niz wersje na Maki, przy czym Maki maja generalnie mniejsze dyski... Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Microsoft już szykuje... Windows 8 IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 07:55 Ehh Ludzie, każdy system ma swoje wady i zalety. Każdy system potrafi się zwiesić, zamulać etc. Pozdrawiam Link Zgłoś