mmalenski Re: IE 8? 21.03.09, 13:23 Mnie się średnio podoba. Wszystko jest OK ale wolno się otwiera (ok. 10 sekund). Z tym że mam tylko 512 Mb RAM także może to wina właśnie tego. Ale wątpię. Przecież IE nie może zjadać tyle pamięci. Coś więc jest nie tak. Nie jestem zadowolony. Link Zgłoś
bwv1004 Re: IE 8? 21.03.09, 15:37 512 MB RAM (chyba nie Mb) to w dzisiejszych czasach jest strasznie mało. IE8 może zajmować nieco więcej pamięci niż poprzednicy, bo każda karta jest oddzielnym procesem, dzięki czemu poważny błąd na jednej wyświetlanej stronie zamknie tylko jedną kartę (która następnie powinna być automatycznie przywrócona), a reszta przeglądarki powinna działać bez problemu. Ja używam IE8 od miesiąca czy dwóch, i nie mam specjalnych zastrzeżeń, a parę rzeczy bardzo mi się podoba. Nie ma jednak żadnego problemu ze spróbowaniem kilku przeglądarek, są wszak bezpłatne, a każdemu może pasować inna. Link Zgłoś
randybvain Re: IE 8? 22.03.09, 03:42 IE 8 otwiera się u mnie wolniej jedynie od Chrome'a i Flocka. Jest szybszy od Firefoxa, Safari i Opery. Link Zgłoś
espedwa Re: IE 8? 22.03.09, 15:02 randybvain napisał: > IE 8 otwiera się u mnie wolniej jedynie od Chrome'a i Flocka. Jest > szybszy od Firefoxa, Safari i Opery. Wytłumacz mi jedno przy srednim komputerze i laczu 1mb jakie to sa roznice czasowe ? Link Zgłoś
bwv1004 Re: IE 8? 22.03.09, 15:13 Tak w ogóle, to jakie ma znaczenie ile czasu otwiera się przeglądarka? Ja moją otwieram może raz na tydzień, może rzadziej. Stoi otwarta cały czas. Link Zgłoś
Gość: kz0 Re: IE 8? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 19:29 Mam tą 8, ale pozostanę przy FF 3.0.7pl Link Zgłoś
lemari Re: IE 8? 23.03.09, 21:02 Coś smętne te opinie o IE8, nie ma to jak krwiste, a zarazem merytoryczne dyskusje pomiędzy wielbicielami ff i Opery :) Link Zgłoś
Gość: rr Re: IE 8? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.09, 22:10 jednak powrócę do IE6. Niektóre strony długo się ładują np ONET. Link Zgłoś