Dodaj do ulubionych

Problem z Medal of Honor AA: Breakthrough

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 11:20
Mam problem. Wlacze gre, gram kilka minut i... wylacza mi gre - wyskakuje
Komunikat, ze cos z Microsoft Visual C++ Library. Mam XP oraz Atlhlon'a 2500,
GeForce 4, 512 RAM - wszystkie wymagania spelnia, gra pirat (ale u kolegi
dziala)
Obserwuj wątek
    • Gość: MS Radek Re: Problem z Medal of Honor AA: Breakthrough IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 14.12.03, 15:08
      Namierzyli Cie. Microsoft Visual C++ to specialna komorka oddziału Microsoft
      zajmumjąca się zwalczaniem piractwa. To o czym piszesz to skutki ich "wchodzenia
      do Twojego systemu. Kompunikat wyswietlił Ci firewall albo porgram antywirusowy.
      Sprawdz czy niemasz juz ich trojana o nazwie taskmgr. Jesli tak to usun go jak
      najszybciej. Grupa Library o ktorej piszesze zajmuje sie dochodzeniami w sprwach
      naduzyc i przestepstw gospodarczych a co najgorsze, dzialaja bezwzglednie i z
      pomoca Policji

Moja rada. Formatuj dyski, wywalaj cd na smietnik a najlepiej je odrazu pal,
      komputer do szafy i uciekaj na Syberie na kilka miesiecy dopoki sprawa nie ucichnie!
      • Gość: Gosc Re: Problem z Medal of Honor AA: Breakthrough IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 15:40
        Pieprzony kretyn...
      • Gość: Gosc Re: Problem z Medal of Honor AA: Breakthrough IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 15:48
        Kretynie,
        jedna biblioteka, z ktorej korzysta program powoduje blad, chcialem sie
        dowiedziec, CO i JAK taki problem roawiazac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka