Dodaj do ulubionych

Siedem powodów, by zainstalować Windows 7

• kretynofil Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 25.08.09, 09:17
      @piszczyk:

Czemu uwazasz ze LX to nie serwer? Bo co?

Ma zainstalowany serwerowy system operacyjny, jego przeznaczeniem jest swiadczenie uslug, z ktorych korzystaja inne urzadzenia w domu i poza nim.

Pokaz mi kieszen na dysk, ktora bedzie mi automatycznie robila backupy, udostepniala zdjecia i inne multimedia przez DLNA, ktora, jesli bede potrzebowal, zarchiwizuje mi dane w chmurze itd.

Troche przesadzasz :)

A co do gwarancji door2door, to znalazlem ta informacje na stronie HP. Moze to byla promocja?

Mam:

"Your HP Limited Warranty may include a pickup and return warranty service. Under the terms of pickup and return service, HP will pick up the defective unit from your location, repair it, and return it back to your location. HP will incur all repair, logistics, and insurance costs in this process."
    • kretynofil Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 25.08.09, 09:24
      @wesoły siewca pesy:

"Przepraszam, ale czy to normalne, że dyskusja na tematy linuxowo-windowsowe kończy się ucieczką z płaczem jednego z dyskutantów?"

Nieeee. Tylko te, w ktorych zapytasz "guru od linuksa, ktory zarzadza serwerami" o rzeczywiste TCO/ROI tych serwerow ;)

To przypomina sytuacje w ktorej robol na budowie twierdzi, ze lopata jest tansza i bardziej wydajna od koparki ;))))))
    • aan_ka Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 25.08.09, 10:02
      No to kretynofilu zupelnie jak z toba. Wystarczy Cie troszke przycisnac i odrazu ucinasz watek

forum.gazeta.pl/forum/w,48,98821938,98844167,Krecio_juz_wiesz_kto_bedzie_na_kolankach_.html
    • kretynofil Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 25.08.09, 10:16
      @aan_ka:

Nie ucinam watek, tylko przegapilem tego posta i skupilem sie na dyskusji z von.g...

A swoja droga szkoda ze go nie zauwazylem, bo by byla niezla zabawa :)
    • Gość: njki Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 IP: *.range86-171.btcentralplus.com 26.08.09, 09:56
      gkj
    • Gość: dawid2308 Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 IP: 194.181.134.* 29.08.09, 01:01
      Wy mówicie, że Windows 7 jest na nowe kompy i nie jest wadą, że ma takie wymagania. No to popatrzcie sobie jakie wymagania ma jakikolwiek Linux. Przecież system, który zużywa tyle zasobów, nie wnosząc nic nowego oprócz interfejsu i obsługi nowszego sprzętu jest chory (czyt. zbudowany jest na złych podstawach, których już niestety nie zmienimy). Może to radykalne zdanie, ale najlepiej by było gdyby Windows wogóle nie istniał, a cały soft był robiony pod Unixa, który dla naukowców, NASA i superkomputerów jest standardem, tylko dla nas, karaluchów i frajerów, jest marzeniem.
    • Gość: piszczyk^3 Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 IP: *.tpn.ceron.pl 29.08.09, 08:32
      @kretynofil:
      www.linksysbycisco.com/US/en/products/WRT160NL
      1/ np. www.linux-backup.net/App/
      2/ net.tutsplus.com/articles/general/10-data-backup-storage-and-sharing-solutions/ (pomimo niewielkiego wyboru dla Linuksa)
    • Gość: Jan Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.09, 02:38
      Mam starego laptopa 512 ramu z czego grafika łyka 10mb i intel celeron 530 niecałe 2ghz i nadaje się do oglądania filmów, słuchania muzyki, i innych czynności. Nawet grania w starsze gierki. Do niczego innego się nie nadaje.
    • Gość: Klaudek Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 IP: *.toya.net.pl 28.11.09, 12:50
      ja tam wole windows xp profesional jest chyba najlebszy moja siostra ma viste i nie jest az tak zadowolona
    • Gość: Andrzej Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 IP: 188.33.139.* 12.08.10, 22:17
      jak czytam to wszystko to moge powiedziec tylko tyle ze po to sa rozne wersje systemow operacyjnych by kazdy znalazl cos dla siebie. jak co niektorzy sa tacy spece to niech sobie zainstaluja standardowego win xp i dokonaja modyfikacji... proste... dla mnie sprawa jest jasna z "7"... chce zainstalowac bo mnie ciekawi... a jak to mawiaja - nie grasz nie masz.... pozdro !
    • Gość: chuj Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 IP: *.cdma.centertel.pl 05.02.11, 19:56
      chuj
    • Gość: gosc Re: Siedem powodów, by zainstalować Windows 7 IP: *.ibd.gtsenergis.pl 12.03.11, 00:39
      Moim zdaniem Windows 7 jest najlepszym systemem operacyjnym jaki znam a znam ich wiele i korzystałem ze wszystkich sam od 2 miesięcy jestem na Windowsie 7 Ultimate i jest 10000 razy lepszy od poprzedzających go systemów a te gadanie o przesadzonym wyglądnie moim zdaniem jest dlatego że ludzie są zazdrośni że nie mają Windowsa 7 a dalej starsze systemy lub jeszcze go nie sprawdziły .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka