Gość: karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 15:24 pozmózcie mi, nie moge uruchomic msn, komp mówi ze ma uszkodzona jakąs bibliotekę. Co robic w tej sytuacji jak to naprawic?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marcinek84 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 15:34 Spróbuj może odinstalować i zainstalować ponownie msn z płytki z windowsem. Jak masz płytke to wejdź w Panel sterowania -> dodaj/usuń programy -> dodaj/usuń skłądniki windows i tam znajdziesz msn. Powodzenia;) Link Zgłoś
Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 15:42 nic nie pomaga:( Link Zgłoś
Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 15:43 acha a update to znaczy co? moze to glupie pytanie ale nie znam sie az tak Link Zgłoś
baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 15:58 sciagnac aktualizacje z oficjalnej strony producenta. w tym przypadku microsoftu, ale jezeli masz nielegalnego softa to nie polecam. u mnie w firmie mieli podobne problemy z msn, tylko ze mamy wszystko legalnie. powodzenia. Link Zgłoś
Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 16:05 hmm nie wiem czy mam legalnego softa, jesli nie to nic sie juz nie da zrobic z tym?? Link Zgłoś
baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 16:14 a reinstall nie pomaga?? bo w tym momencie nic mi do glowy nie przychodzi co mozna z tym zrobic. :( Link Zgłoś
Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 16:18 no wlasnie nic nie pomaga, jak mam wersje 6,0 to mi wywala. Pisze ze jest jakis bląd i ze program zostanie zamknięty. A jak zainstaluje wersje 6.1 to wlasni pisze ze jakas biblioteka jest uszkodzona:( Link Zgłoś
baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 16:23 to moze siagnij z netu sama biblioteke. wpisz jej nazwe na stronie microsoftu albo google.pl i zastap stara. Link Zgłoś
baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 16:24 tylko wczesniej zrob backup tamtej biblioteki!!! Link Zgłoś
Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:46 jak znalesc tę bibliotkę która jest bledna? Link Zgłoś
baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 18:52 przy instalacji wyzszej wersji mowilas ze ci pokazuje z ktoras biblioteka jest bledna. czy tam jest napisane jak ta biblioteka sie nazywa? mi sie wydaje ze mosi byc napisane. Link Zgłoś
Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:56 owszem jest napisane jak sie nazywa, ale jak ją odnalesc na kompie? Normalnie przez run? Link Zgłoś
Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 19:15 ok, zrobilam inaczej, zainstalowalam windowsa ponownie... i chyba dziala.. dzieki Link Zgłoś
baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 19:18 po prostu poszlas na latwizne i przeinstalowalas windowsa?? ja bym to zrobił w ostatecznosci bo szkoda by mi bylo czasu tracic na takie pierdoly. ale mimo to mam nadzieje ze bedzie chodzi. pozdro. Link Zgłoś
Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 19:20 wiesz ja sie nie znam na tym tak, dobrze a tej biblioteki nie moglam znalesc tej nowej, wolalam zatem spróbowac tak, aczkolwiek to tez nie byla dla mnei bulka z masłem:) ale dziekuje za porady Link Zgłoś