Dodaj do ulubionych

msn - pomózcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 15:24
pozmózcie mi, nie moge uruchomic msn, komp mówi ze ma uszkodzona jakąs
bibliotekę. Co robic w tej sytuacji jak to naprawic??
Obserwuj wątek
    • marcinek84 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 15:34
      Spróbuj może odinstalować i zainstalować ponownie msn z płytki z windowsem. Jak
      masz płytke to wejdź w Panel sterowania -> dodaj/usuń programy -> dodaj/usuń
      skłądniki windows i tam znajdziesz msn. Powodzenia;)
      • baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 15:36
        ewenrualnie zrobic update ze strony microsoft'u
        • Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 15:42
          nic nie pomaga:(
        • Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 15:43
          acha a update to znaczy co? moze to glupie pytanie ale nie znam sie az tak
          • baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 15:58
            sciagnac aktualizacje z oficjalnej strony producenta. w tym przypadku
            microsoftu, ale jezeli masz nielegalnego softa to nie polecam. u mnie w firmie
            mieli podobne problemy z msn, tylko ze mamy wszystko legalnie.
            powodzenia.
            • Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 16:05
              hmm nie wiem czy mam legalnego softa, jesli nie to nic sie juz nie da zrobic z
              tym??
              • baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 16:14
                a reinstall nie pomaga?? bo w tym momencie nic mi do glowy nie przychodzi co
                mozna z tym zrobic. :(
                • Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 16:18
                  no wlasnie nic nie pomaga, jak mam wersje 6,0 to mi wywala. Pisze ze jest jakis
                  bląd i ze program zostanie zamknięty. A jak zainstaluje wersje 6.1 to wlasni
                  pisze ze jakas biblioteka jest uszkodzona:(
                  • baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 16:23
                    to moze siagnij z netu sama biblioteke. wpisz jej nazwe na stronie microsoftu
                    albo google.pl i zastap stara.
                  • baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 16:24
                    tylko wczesniej zrob backup tamtej biblioteki!!!
                    • Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:46
                      jak znalesc tę bibliotkę która jest bledna?
                      • baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 18:52
                        przy instalacji wyzszej wersji mowilas ze ci pokazuje z ktoras biblioteka jest
                        bledna. czy tam jest napisane jak ta biblioteka sie nazywa? mi sie wydaje ze
                        mosi byc napisane.
                        • Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:56
                          owszem jest napisane jak sie nazywa, ale jak ją odnalesc na kompie? Normalnie
                          przez run?
                          • baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 18:57
                            wystarczy przez search
                            • Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 19:15
                              ok, zrobilam inaczej, zainstalowalam windowsa ponownie... i chyba dziala..
                              dzieki
                              • baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 19:18
                                po prostu poszlas na latwizne i przeinstalowalas windowsa?? ja bym to zrobił w
                                ostatecznosci bo szkoda by mi bylo czasu tracic na takie pierdoly. ale mimo to
                                mam nadzieje ze bedzie chodzi.
                                pozdro.
                                • Gość: karolina Re: msn - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 19:20
                                  wiesz ja sie nie znam na tym tak, dobrze a tej biblioteki nie moglam znalesc
                                  tej nowej, wolalam zatem spróbowac tak, aczkolwiek to tez nie byla dla mnei
                                  bulka z masłem:) ale dziekuje za porady
                                  • baal82 Re: msn - pomózcie 01.01.04, 19:21
                                    prosze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka