Gość: kali IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.04, 23:28 Od jakiegos czasu ciągle nawala mi program manager..czy wiecie czym moze jest to spowodowane?Moze słyszeliscie o jakiejs poprawce?Z góry dzięki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kali Re: program manager IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.04, 23:12 Prosze,program manager sie wiesza,wszystko sie wiesza albo wywala ikony z trayu,nie da sie otwierac zadnych folderów! Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: program manager IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 23:19 Chyba chodzi ci o explorera. Napisz co masz za system. Cos wiecej o tym bledzie. Moze jakis komunikat ? W jakiej rozdielczosci pracujesz ? Przeskanuj dysk prog. antywirusowym. (uaktulnianym) Uzyj Ad-aware 6 i SpyBoot by wywalic niepotrzebne programy "szpiegujace". Moze uzyj RegCleaner by wyczyscic rejestr z blednych, i nieuzywanych starych wpisow. I wtedy daj znac ! Link Zgłoś
Gość: kali Re: program manager IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.04, 22:30 przeskanowalem antyvir i adware,rozdzielczośc 800X600. Niedawno skasowalem partycje ale odzyskalem przez image partycji systemowej-moze dlatego?? Manager co chwile sie zawiesza-wiem,że to on,bo mam inny program do monitorowania tego typu zachowan systemu, problem jak wyzej,zawiesza sie lub nie mozna otworzyc folderów i potem znowu sie zawiesza. Czasem co chwile!! Link Zgłoś