Gość: jasio Tapety Windows 7 - wszystkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 21:43 ładneeeeeeeeeeeee te ... tapety ... chyba sekupiętego windowsa 7 ...takie .. ładne te obrazki ... Link Zgłoś
Gość: adiblol Tapety Windows 7 - wszystkie IP: *.zb.lnet.pl 16.11.09, 11:46 Ciekawe, czy te "zdjęcia" to renderowane w 3Ds Max'ie (czy innych zboczonych (o przepraszam, Blender nie jest zboczony bo jest darmowy) programach 3D) czy fotografowane... A ja tam wolę jednolite tło :D Link Zgłoś
Gość: gosc Tapety Windows 7 - wszystkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 11:42 kochani spokojnie wszystkich tapet w windows 7 jest 150-158-tyle do wyboru mozecie pobrac caly pakiet z www.chip.pl za darmo trwa to ok 20-30 minut pobralem i czesto zmieniam piekne fotki w zaleznosci od regionu Link Zgłoś
Gość: :) Tapety Windows 7 - wszystkie IP: *.tktelekom.pl 18.05.10, 18:30 Potrzebuję pewnej tapety z windows 7 ... Pobrałam juz jedną ale jest mała ,nie wziełam miniaturki>a nie umiem powiekszyc nie mam zadnego programu ... Link Zgłoś