Gość: katka IP: *.osk.enformatic.pl 26.04.05, 22:28 Ludzie poradzcie bo ja juz nie wiem, stoje przed zakupem a nie wiem co kupic, co lepsze kto powie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaniaaa Re: orbitrek czy rowerek??? 27.04.05, 19:42 Zdecydowanie orbitrek - magnetyczny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: orbitrek czy rowerek??? 29.04.05, 19:42 Orbitrek - jeśli chcesz ogólnie schudnąć, rowerek - jeśli interesują cię tylko dolne partie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dottie Re: orbitrek czy rowerek??? IP: *.polkomtel.com.pl 10.05.05, 12:12 też stoję przed tym dylematem..... rowerek już przetestowałam... ale ciągle ta pozycja siedząca i brak pracy rąk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: orbitrek czy rowerek??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:44 A na schudnięcie pupy, ud i bioder? Co lepsze? Orbitrek, step, rowere czy bieganie? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: orbitrek czy rowerek??? 10.05.05, 13:57 Połączenie kardio z ćwiczeniami na poszczególne mięśnie. Polecam wypróbowany na sobie orbitrek plus szóstka weidera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowana Re: orbitrek czy rowerek??? IP: 62.29.134.* 14.05.05, 16:35 Moze sie jeszcze ktos wypowie odnosnie rowerka a orbitreka jesli chodzi o chudniecie z bioder, pupy i ud? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: orbitrek czy rowerek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:51 Zwykły rower z supermarketu. Taniej, na świeżym powietrzu, słonko za darmo, jedziesz gdzie chcesz i nie gapisz sie jak idiota w ścianę. Można pojeździć z innymi co motywuje do większego wysiłku. Intensywna jazda na miękkim przełożeniu i 1000 kcal na godzinę leci (w moim przypadku). Odkrywa się miejsca w swojej okolicy o których istnieniu nie miało się pojęcia. Od marca do listopada włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowana Re: orbitrek czy rowerek??? IP: 62.29.134.* 16.05.05, 16:42 No nie zwykly rower nie wchodzi w gre :( Z roznych powodow - niewazne. Interesuje mnie tylko rowerek badz orbitrek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: orbitrek czy rowerek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:44 no to duś się w czterech ścianach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowana Re: orbitrek czy rowerek??? IP: 62.29.134.* 18.05.05, 11:34 Pomijajac ta uwage, prosze o solidne odpowiedzi na pytanie w temacie. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: orbitrek czy rowerek??? 18.05.05, 19:35 Orbitrek - na rowerku stacjonarnym siedzisz na tym, co chcesz odchudzić, zamiast tym ruszać :-) Odpowiedz Link Zgłoś