Gość: Tatiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:32 Dużo słyszałam o Zdroficie na Gocławiu, nie ukrywam, że pozytywnych opinii. Czy ktoś z Was tam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mycha Re: zdrofit opinia IP: *.devs.futuro.pl 11.04.06, 12:45 Cześć ja chodzę, ale ostatnio są straszne tłumy a klub jest nie duży. Coś czuję, że jeszcze trochę i nie będzie można spokojnie poćwiczyć. Już teraz ciężko się dopchać np. do bieżni itd. a na aerobiku (przynajmniej na tych zajęciach na które chodzę) też często jest więcej osób niż jest przewidziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zdrofit opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:05 po to przecież są zapisy na zajęcia, żeby nie było więcej osób niz jest to możliwe. Ja ćwiczę zwykle rano i naprawdę jest duży komfort, po południu ok. 18 też zdarzyło mi się przyjść kilka razy i tylko raż natrafiłam na tłum. Weź pod uwagę, że jest teraz wielkie BUM ze względu na zbliżające się lato, w innych klubach słyszałam, że nie ma szans nawet na kluczyk, nie mówiąć już o dostanie się do bieżni... Nie ma co narzekać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: zdrofit opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:15 pokaż mi fitness gdzie przedłużają abonament z powodu wyjazdu czy choroby, albo licza się z opinia klientów, specjalnie dla nich zmieniają grafik... Pracuję tam naprawdę fajni ludzie. Fitness tętniący energią i życiem. Chodzę do zdrofitu od dawna i widze jak się rozwijają... ciągle cos przybywa, podejrzewam, że na tym co jest teraz nie poprzestaną. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatiana Re: zdrofit opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:19 Dzięki, znalazłam potwierdzenie tego co słyszałam :-) Zarezerwowałam sobie miejscówkę na jutro :-) Pozdrawiam wszystkich zdrofitowców i nie tylko! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: zdrofit opinia IP: *.devs.futuro.pl 11.04.06, 13:19 Właśnie po to powinny być zapisy, ale rzeczywistość wygląda troszkę inaczej. Jak jest w innych klubach mniej więcej się orientuję ;-)Wydaje mi się, że jak klient płaci to ma prawo czegoś oczekiwać w zamian. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zdrofit opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:30 Ja tez się troche orientuję jak jest w innych klubach... Przetestowałam kilka zanim tu trafiłam i właśnie wykupiłam kolejny miesiąc. Wcześniej chodziłam do tzw. "prestiżowych" klubów gdzie byłam nędznym szaraczkiem, nikogo nie interesowało moje zdanie, nieczynne bieżnie tygodniami, mega full na zajęciach... Przecież jestem klientem i za coś płacę? A jednak. Póki płacisz super, a jak Ci się nie podoba to wynocha! Takie mają nastawienie do Ciebie tzw. "prestiżowe" kluby, które widuje się w tv, gazetach. Zdrofit może nie jest wielki, małe salki ale klient jest dla nich najważniejszy, dopieszczają go i szanują. To jest bardzo wiele jak za taką cenę abonamentu i jeszcze w pakiecie dostajesz fachową obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś