Dodaj do ulubionych

zdrofit opinia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:32
Dużo słyszałam o Zdroficie na Gocławiu, nie ukrywam, że pozytywnych opinii.
Czy ktoś z Was tam chodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mycha Re: zdrofit opinia IP: *.devs.futuro.pl 11.04.06, 12:45
      Cześć
      ja chodzę, ale ostatnio są straszne tłumy a klub jest nie duży. Coś czuję, że
      jeszcze trochę i nie będzie można spokojnie poćwiczyć. Już teraz ciężko się
      dopchać np. do bieżni itd. a na aerobiku (przynajmniej na tych zajęciach na
      które chodzę) też często jest więcej osób niż jest przewidziane.
      • Gość: kasia Re: zdrofit opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:05
        po to przecież są zapisy na zajęcia, żeby nie było więcej osób niz jest to
        możliwe. Ja ćwiczę zwykle rano i naprawdę jest duży komfort, po południu ok. 18
        też zdarzyło mi się przyjść kilka razy i tylko raż natrafiłam na tłum. Weź pod
        uwagę, że jest teraz wielkie BUM ze względu na zbliżające się lato, w innych
        klubach słyszałam, że nie ma szans nawet na kluczyk, nie mówiąć już o dostanie
        się do bieżni... Nie ma co narzekać :-)
        • Gość: martucha Re: zdrofit opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:15
          pokaż mi fitness gdzie przedłużają abonament z powodu wyjazdu czy choroby, albo
          licza się z opinia klientów, specjalnie dla nich zmieniają grafik... Pracuję
          tam naprawdę fajni ludzie. Fitness tętniący energią i życiem. Chodzę do
          zdrofitu od dawna i widze jak się rozwijają... ciągle cos przybywa,
          podejrzewam, że na tym co jest teraz nie poprzestaną. Polecam
          • Gość: Tatiana Re: zdrofit opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:19
            Dzięki, znalazłam potwierdzenie tego co słyszałam :-)
            Zarezerwowałam sobie miejscówkę na jutro :-)
            Pozdrawiam wszystkich zdrofitowców i nie tylko! :-)
        • Gość: Mycha Re: zdrofit opinia IP: *.devs.futuro.pl 11.04.06, 13:19
          Właśnie po to powinny być zapisy, ale rzeczywistość wygląda troszkę inaczej.
          Jak jest w innych klubach mniej więcej się orientuję ;-)Wydaje mi się, że jak
          klient płaci to ma prawo czegoś oczekiwać w zamian.
          Pozdrawiam
          • Gość: Kasia Re: zdrofit opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:30
            Ja tez się troche orientuję jak jest w innych klubach... Przetestowałam kilka
            zanim tu trafiłam i właśnie wykupiłam kolejny miesiąc. Wcześniej chodziłam do
            tzw. "prestiżowych" klubów gdzie byłam nędznym szaraczkiem, nikogo nie
            interesowało moje zdanie, nieczynne bieżnie tygodniami, mega full na
            zajęciach... Przecież jestem klientem i za coś płacę? A jednak. Póki płacisz
            super, a jak Ci się nie podoba to wynocha! Takie mają nastawienie do Ciebie
            tzw. "prestiżowe" kluby, które widuje się w tv, gazetach. Zdrofit może nie jest
            wielki, małe salki ale klient jest dla nich najważniejszy, dopieszczają go i
            szanują. To jest bardzo wiele jak za taką cenę abonamentu i jeszcze w pakiecie
            dostajesz fachową obsługę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka