Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:19 czy powolne wspinanie się na palce i powolne opadanie wyszczupli grube łydki i nada im ładny kształt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenussa Re: łydki - czy? 02.07.07, 23:13 Jakiś kształt na pewno im nada ;) Im więcej ważysz tym większe będzie dla nich obciążenie, wiadomo. Też robiłam kiedyś takie ćwicznie, ale nie tylko w wolnym tempie, szybkie pulsowanie też jest dobre, ale nie długo, bo skurcze połapią! Na pewno nie dłużej niż minute. Ale jeśli łydki są obtłuszczone, to mięśnie sobie wyrobisz, ale będą schowane pod "kołderką" tłuszczu :( Tak samo jest z brzuszkami, ludzie myślą, że jak będą robić milion brzuszków dziennie to im brzuch od tego schudnie. Na schudnięcie są ćwiczenia, ale kardio, takie które angażują nasze serce do pracy, musimy wypocić ten tłuszczk. Ale wiadomo, że lepiej potrenować te mięśnie niż nie robić nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: łydki - czy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:06 jak jeździć na rowerze stacjonarnym aby wyszczuplic łydki i uda? Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: łydki - czy? 03.07.07, 11:50 Znawcą nie jestem, ale też mam grube łydki i podane przez Ciebie ćwiczenie wykonuję szybko, tzn po ok 70-100 powtórzeń, a potem porządne rozciąganie. Łydki są moją zmorą, ale od kiedy ćwiczę widać maleńką poprawę (a moze tylko mi się wyadje :)). Odpowiedz Link Zgłoś
kasia22213 Re: łydki - czy? 04.07.07, 00:25 Na lydki dobry jest step ale obciaza stawy --- Spa w Polsce Najlepsze hotele SPA Odpowiedz Link Zgłoś