Dodaj do ulubionych

Pod starą drewnianą podłogą

16.02.11, 17:43
ze "Glywickich slonzokow":

"Pod starą drewnianą podłogą nie udało się jeszcze skończyć. Materiał okazał się bardzo trudny i nie wszystko da się pokazać. Ale już niedługo. Poza tym uzyskałem jeszcze dostęp do innych materiałów, naprawdę rzadkich. Początek co prawda nie jest związany z Lager Laband, ale ciąg dalszy jak najbardziej. Lista 175 nazwisk, które jak myślę musiały przejść przez ten obóz. Nie jest to lista kompletna, ponieważ już są znane nazwiska, których na liście nie ma, a na wschodzie byli na pewno i na pewno nie powrócili. Polecam przeczytać:"

Tekst linka
Obserwuj wątek
    • kubiss Re: Pod starą drewnianą podłogą 16.02.11, 18:07
      Warto sobie zadac pytanie czemu ci biedni chlopcy zostali wcieleni do wermachtu ?
      • bokertov1947 Re: Pod starą drewnianą podłogą 16.02.11, 21:25
        kubiss napisał:

> Warto sobie zadac pytanie czemu ci biedni chlopcy zostali wcieleni do wermachtu
        > ?

A powiedz ty kubiSS - czemu ty sluzyles w LWP?
        Pozdrowienia z Tel Avivu!
        • kubiss Re: Pod starą drewnianą podłogą 16.02.11, 21:40
          Ja nie sluzylem w LWP .

Niemcy zawsze potrzebowali Niewolnikow do swoich celow .
          Wiec sila wcielili biednych Slazakow ktorzy musieli mordowac dla Hitlera .
          Dzisiaj nic sie nie zmienilo i teraz ich wnuczki Slaskie Putzfrauy putzen hause machen ihnen :-)
          • 1fatum Re: Pod starą drewnianą podłogą 16.02.11, 22:28
            Nawet nie wiesz Kubiss jak sobie grabisz.
            Ostatniego przyjaciela tracisz.
            Zobacz w chmury. Widzisz jak burza się nad tobą zbiera.
            Nie odpisuj, bo nie ma sensu. Wczuj się jedynie w sens i treść, a zrozumiesz.
            To już koniec. Ende. The End.
            • kubiss Re: Pod starą drewnianą podłogą 17.02.11, 05:31
              1fatum napisał:

> Nawet nie wiesz Kubiss jak sobie grabisz.
              > Ostatniego przyjaciela tracisz.
              Czyzbys zapomnial wyslac do niego maila z istrukcjami ze ma ze mna nie dyskutowac ?
              > Zobacz w chmury. Widzisz jak burza się nad tobą zbiera.
              Widze juz ze twoimi pogrozkami zainteresowala sie prokuratura .
              Grozby szalenca z takimi zboczonymi sklonnosciami sa bardzo niebezpieczne .

• kubiss Rere: Pod starą drewnianą podłogą 17.02.11, 09:05
                Pod stara drewniana podloga zwlaszcza poniemiecka moga sie kryc tylko robaki :-)

Poza tym wracajac do watku to ciekawy temat i mimo moich zartow prosze go kulturalnie
                kontynuowac bez inwektyw i pogrozek pod moim adresem .
                Ja jestem kulturalnym Czestochwianinem :-)
                Z kasa i z klasa . . . . . :-)
                • aspirata Re: Rere: Pod starą drewnianą podłogą 17.02.11, 16:01
                  Gdzies tu sie przechwalales, ze jestes niby super Polakiem, pracujacym w Polsce,
                  i placacym u nas podatki:

forum.gazeta.pl/forum/w,34281,121589877,121773187,Re_Pertioryzm_gosrodarczy.html

Gdzies indziej piszesz nam, ze na stale mieszkasz w USA.

Zajelo mi to troche czasu i stwierdzam:

1. Przebywasz w Czestochowie.

2. Prawdopodobnie nie zglosiles faktur za uslugi swiadczone przez ciebie przy produkcji pilkarskich gadzetow, jak i transparentow, sztandarow produkowanych przez ciebie dla potrzeb ONR.

forum.gazeta.pl/forum/w,55,119945914,122259843,Re_Od_kiedy_zaczoles_produkowac_transporenty_dl.html?wv.x=2

Spod twej podlogi
                  kubiss
                  strasznie smierdzi.

I przykro mi, ze twych przyjaciol zamieniasz sobie kubiss z typowym dla ciebie idiotycznym usmieszkiem na twych wrogow.

• kubiss Re: Rere: Pod starą drewnianą podłogą 17.02.11, 16:36
                    Ciesze sie ze tutaj zawitales .
                    Ale to tylko dzieki mnie :-)

Poza tym jestes bystrzak :-)
                    • aspirata jestes ostatnim smieciem kubiss 17.02.11, 19:12
                      forum.gazeta.pl/forum/w,55,119945914,122292660,trzeba_byc_ostatnim_gnojem_kubiss.html
                      jesli to prawda co pisze Storima, ze to ty kubiss sciagnales owego mlodego czlowieka na spotkanie FCz jako twego kolege*, a na dzis przywolujesz jego niechlubny skandal na FCz.
                      To jestes ostatnim lajdakiem, ktory igra sobie poznanymi w realu ludzmi bay ocalic swa szmalcownika d...pe.

Dotarlam do archiwow FCz.
                      Do watku na ktoeym ow mlody czlowiek, twoj kolega, wprost blaga nawet nie forum, ale GCz o usuniecie watkow na ktorych publikowal fotosy nazistowskiej flagi, hajlowania jak i swych wlasnych wpisow propagujacych nazistowski rezim.

Jestes podlym smieciem, kubiss swych dawnych przyjaciol obracasz w g....no.

• ballest Re: jestes ostatnim smieciem kubiss 17.02.11, 19:52
                        Aspirata, mylisz sie bo KubiSS to niemiecki obywatel (obywatelstwo dostal przez zone) , oczywiscie majac obywatelstwo uciekl do USA a zone zostawil ze dziecmi , lajdak!
                        • kubiss Re: jestes ostatnim smieciem kubiss 17.02.11, 19:58
                          Ile juz tutaj krazy wersji na moj temat :-)

Mieszkam w USA , potem w Polsce
                          w dodatku mam niemiecki paszport :-)
                          Cudawijaki Ballciu .

Aspirata to klon Trolla z czastochowy ktorego tutaj zaprosilem .
                          Widzialem jak sie mecza beze mnie na FCzewa :-)
                          Biestety nie ludzil bym sie aby moje czestochowskie Karlusy pokazaly odrobinke kultury i klasy .
                          • aspirata Re: jestes ostatnim smieciem kubiss 17.02.11, 20:14
                            chamie nigdzie mnie nie zapraszales. nigdy bym nie przyjela twego g....nianego 'zaproszenia'.

gnoj kubiss siedzi w Czestochowie i stad okrada na falszowanych fakturach polskie panstwo.

tzw; "czysty Polak".

Sprzedaje kolegow poznanych w realu, aby wypromowac swoj swinski charakter trolla na forach.

Przepraszam poczciwe zwierzeta za to porownanie.

• kubiss Zatrudnie cie jako krawcowa "Kobieto" 17.02.11, 20:31
                              aspirata napisała:

> chamie nigdzie mnie nie zapraszales. nigdy bym nie przyjela twego g....nianego
                              > 'zaproszenia'.

Oooo to teraz udajesz kobiete ? :-)
                              Jednak mialem racje ze czestochowskie Trolle to Buce bez odrobiny kultury w dodatku udajace kobiete :-) Hahahaha

W takim razie przesylam caluski w oba policzki . . . . . :-)
                              • aspirata Re: Zatrudnie cie jako krawcowa "Kobieto" 17.02.11, 20:57
                                co chlasz?
                                nigdy gnoju mnie nie zapraszales bo trzymam sie z daleka od takich psow jak ty psychopato.
                        • gryfny Re: jestes ostatnim smieciem kubiss 17.02.11, 21:01
                          a ty mu dali kupujesz te bery i bajki o Ameryce,mann,mann
                          • ballest Re: jestes ostatnim smieciem kubiss 17.02.11, 21:52
                            To, ze do Ameryki pitnou, to jest fakt i to potwierdzony, czy teraz jak tam dlugu narobiou, juzas we Polsce siedzi to inna sprawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka