Dodaj do ulubionych

Cfaniak zef, cztej Seppel!

13.03.11, 22:40
https://schlesien.nwgw.de/foto/albums/userpics/thumb_DSC03704.JPG

Tos zrobiou u mnie,pra?
Obserwuj wątek
    • seppel Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 13.03.11, 22:44
      Balli
      was wills du?
    • berncik Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 13.03.11, 22:44
      ballest napisał:

> https://schlesien.nwgw.de/foto/albums/userpics/thumb_DSC03704.JPG
      >
      > Tos zrobiou u mnie,pra?

Fajne fotki tam Seppel mou.
      • seppel Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 13.03.11, 22:50
        Danke Berncik :)
        • seppel Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 13.03.11, 23:14
          also noch mal Balli
          wieso "Cfaniak"?
          • ballest Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 12:47
            Bo wiysz , ze mom OKROPNOU ALLERGIA i chcesz mnie nerwowac;)
            • hans-jurgen Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 14:10
              ballest napisał:

> Bo wiysz , ze mom OKROPNOU ALLERGIA i chcesz mnie nerwowac;)
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
              Ach du ärmste, alergia to ucionzliwo rzecz, zastanawiom sie ino czy mosz jom na Zefa,
              czy na Haselpollen.
              • seppel Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 17:35
                Also niy, to niy ma kole Ciebje
                Jakbych chciou cie Balli nervowac,
                tobych coukiym inne Fotki sam wraziou ;)
                Dann ich wünsch dir, dass du die Pol(l)en schnellstens raus jagst
                a tyn"Cfaniak"bys sie darowou abo sie to zostof do tych co u cia ostanon (die Pollen)
                • szwager_z_laband Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 18:25
                  dobra chopcy, cos wom powia w tym temacie = jo prawie od roku robia ta desynsybilizacja, ciekawe eli mi to pomoge i niy byda juz slimtou skuli tych Po(l)len ...?
                  • anton_28 Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 19:05
                    skisz mie to moge i furgac co chce !! Niy mom Gott sei Dank zodny allergie
                    • ballest Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 19:33
                      Jou przynajmni wiym skond i czymu ta allergia mom a ta senzybilizacja uech dwa razy robiou i nie pomoguo, ale myslam, ze ze roku na rok mi lepi idzie, bo juzas maslo jym!
                      • ballest Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 19:37
                        aha a mnie tera myni Haselnuss dokuczou, a wiyncy Olsza, czytej Erla!
                        ale najgorszou jest Brzoza, czytej Birke, bo to jest chwast wsrod drzew.
                        • szwager_z_laband Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 19:40
                          no to je zech ciekawy eli mi to cos pomoge(?)

momy ta samo alergia

a jysz jakes jabka?
                        • anton_28 Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 19:42
                          Ballest, Birke je dobrou ! W Boze Ciauo wdycko na outorzach brzooski soom . Also musi to byc auserwählte stroom !
                          • szwager_z_laband Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 19:59
                            a czymu i jak "auserwählte"?
                            • anton_28 Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 20:03
                              Jako ze pszistrojo Ponboczkowi outosz, to jusz je brzooska tak hoby "wyroosznioonou" :)

To samo jak ze hoinki se "christbaum" robi - to do tego skromnygo stromika tysz je wyrooszniynie !!

Pszinojmi jo tak myjsla ;)
                              • szwager_z_laband Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 20:15
                                sam mosz recht, a jo juz myslou ze cos wiyncyj sie za tym kryje ... :)

a mozno?
                                • anton_28 Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 20:36
                                  cojsik je wiyncy za tym - ponoc brzooska jak se we lejsie do ni "pszitulisz" to dobrze na nerwy dziauo
                                  • berncik Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 14.03.11, 21:22
                                    Gegen poolen alergi je dobrze masuo jesc,a gegen Haselnus alergi nojlepszo by musiaua byc Nutella.?
                          • bratjakuba Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 15.03.11, 14:33
                            anton_28 napisał:

> Ballest, Birke je dobrou ! W Boze Ciauo wdycko na outorzach brzooski soom . Als
                            > o musi to byc auserwählte stroom !
                            --------------------------------------------------------------------------------------------
                            To ni mo nic mit Auserwählt do czyniynio.
                            Brzoska na Boże Ciało je pokryto świyżymi,piyknie zielonymi listkami a downi jak były
                            hołdy przi grubach abo hutach to jedyne co na nich rosło to brzoski.
                            Bez to szło je ścinac i stawiać w kościele bo były niczyje.
                            To samo było z Kalmusem -Tatarakym,kiery sie masowo scielyło na droga.
                            Też szło go narwać przi byle wodzie.
                            Teraz i brzoski i tatarak som rar to sio stawio kwiotki a droga sie ściele farbionymi trecinami.
                            • ballest Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 15.03.11, 15:11
                              Jablka ze mojego ogrodka mogam jesc, ale kupne niy, kiwi tysz nie mogam jesc, orzechow tysz niy, bo se kmogam udusic.
                              Brzoza, to je chwast, tam nie majom gniozda zodne ptoki, uona je tylko we Tajdze dobrou.
            • 1fatum Re: Cfaniak zef, cztej Seppel! 15.03.11, 08:20
              Trzeba się pocieszać, że gdyby nie ten katar, to człowiek zdechłby z głodu.

Tak naprawdę, trzeba się odczulać. Tego nie uzyska się po jednym, czy dwóch zabiegach. Po każdym odczulaniu mniej reagujmy na alergen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka