Dodaj do ulubionych

Smolorz mo recht

21.07.12, 15:02
kto opuaciou tych niydorozwiniyntych?

za to powinno sie tego co to opuaciou pod sond postawic, bo to ajnfach je wykorzystywanie uposledzonych.

to take typowe gorolske tchurzostwo:

"Naprawdę nic Wam nie grozi, uśmiechniemy się do Was, pokiwamy Wam życzliwie rękami, nasze żony i dziewczyny poślą Wam całuski (po naszemu kusiki). Nie musicie wysyłać na ulicę starych, biednych, ułomnych, chorych i upośledzonych, którym dajecie do ręki szturmówki i nakazujecie krzyczeć, lamentować i wygrażać pięściami."

www.dziennikzachodni.pl/artykul/620845,smolorz-podczas-marszu-autonomii-slyszalem-gestapo-gestapo,id,t.html
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband ps 21.07.12, 15:05
      tera wiymy kto sam na forum durch nom pluje

mysla ze to faktycznie mogom byc uposledzyni

bezto prosza wos ignorujcie ich wszkryfniyncia a nojlepiyj ustawic se tak forum ze sie ich niymusi czytac = niywypado i niywolno nom im ublizac.
      • rico-chorzow Re: ps 21.07.12, 16:35
        Na mje tys pluli i plujom.
        • 1fatum Re: ps 21.07.12, 22:30
          Przykre, że pradziadowie walczyli za wolność Waszą i naszą, a wnukowie wypędzili rdzennych mieszkańców ze Śląska, Pomorza i Prus Wschodnich. Prawnukowie są podokupantami w Iraku i Afganistanie.
          Dziwią się przy tym, że tubylcy ich nienawidzą i wysadzają w powietrze. Dziwią się, że Ślązacy nie darzą ich miłością. Zapominają, że miłości kupić się nie da, ale można ją posiąść samemu obdarzają podobnym uczuciem. Skoro uczucia są dalekie od miłości, to niema się czemu dziwić.
          Tylko czemu statystyki kłamią, twierdząc, że w Polsce jest 95% katolików? Przecież chrześcijanin i katolik powinien miłować bliźniego i stosować się do nauki Kościoła.

W Ślązakach upatruję naśladowców Mahatma Gandhi, ponieważ dążą do celu bez uciekania się do przemocy.
          • socer-schlesier Ktos napisal. 22.07.12, 07:22
            szkoda starszych zmanipulowanych ludzi

zgłoś +8 / -2

januszek (gość), 21.07.12, 09:21:38

Zabolało zabolało do tego stopnia że cały marsz zapłakał nad miernotą swoich przeciwników i zaprosił ich na wurszt i piwo .
            Po marszu mozna było zobaczyć dwa światy ten polski gdzie grupa sfrustrowanych starszych ludzi ze spuszczonymi głowami wlokła się do domu i ten europejski gdzie bawiono się jak na pikniku.
            • 1fatum Re: Ktos napisal. 22.07.12, 23:06
              Jedni byli inspirowani przekonaniem i tym co czują w sercu wierzą w swoje racje, a drudzy byli zwerbowanymi statystami. Stąd różnice. Ich umysły były zniewolone, a brak przekonania wylazł po zakończeniu wyuczonej kwestii. Jak wiadomo, "z niewolnika nie ma robotnika".
          • rico-chorzow Re: ps 23.07.12, 11:49
            Jestem Slązakiem i jak często,katolikiem,jednak nikt nie zapatał się mnie,czy chcę być ochrzczony,mnie odpychają kłamstwa,a zwłaszcza kościelne,nie wierzę w papierza czy innych księży,może oni powinni wziąść przykład z Mahatmy Gandhiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka