hanys_hans 19.09.12, 22:37 Dostouech dzisio dziebko odwagi I pozdrowioom wos ze Braunlagi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Pozdrowiynia ze urlopu 20.09.12, 05:01 no tosz Hanys mosz chyba nojlepszy czas na wyndrowanie po tamtych okolicach fajnego urlopu jeszcze winszuja! :) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Pozdrowiynia ze urlopu 20.09.12, 07:36 No i teraz najlepszy czas by trocha grzibow nazbiyrac. Odpowiedz Link
cirano Re: Pozdrowiynia ze urlopu 20.09.12, 09:14 ...a jo w niydziela... na duge dwa tydnie w słoneczko... Odpowiedz Link
ballest Re: Pozdrowiynia ze urlopu 20.09.12, 10:27 No to tysz fajnego urlopu Wom zyczam, Hanysowi jak mi Cirano slonecznych dni. Soccer w tym roku nie ma grzybow ! Odpowiedz Link
cirano Re: Pozdrowiynia ze urlopu 20.09.12, 14:53 Juzaś na Kreta, ale niy miołech specjalnego wyboru, bo w krajach arabskich sie warzy i moja mo Angst, Spanien mi niy leży, a Kreta jes super. Na Samaria sie jusz ale naciongnońć niy dom...choć mie rajcuje Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Pozdrowiynia ze urlopu 20.09.12, 15:44 moja swiykra niydowno tam boua - ale statkym no tosz fajnego urlopu winszuja - i porob fajne fotki Odpowiedz Link