kubiss 30.10.12, 09:01 Ciekawe czy ma honor ? Czlowiek honoru na jego miejscu napisalby list pozegnalny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Tusk. do. dymisji 30.10.12, 11:25 I Pani Kopacz nie może być Marszałkiem Sejmu. Kłamała. Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Tusk. do. dymisji 30.10.12, 12:08 Rito, kto jak kto, ale Ty nie powinnas byc zaskoczona, przeciez to wszystko co sie dzialo po katastrofie, bylo jednym wielkim balaganem, powiem dosadnie " przyslowiowym polskim burdelem. Odpowiedz Link
rita100 Re: Tusk. do. dymisji 30.10.12, 15:55 hans-jurgen napisał: > Rito, kto jak kto, ale Ty nie powinnas byc zaskoczona, przeciez to wszys > tko > co sie dzialo po katastrofie, bylo jednym wielkim balaganem, powiem dosadnie > " przyslowiowym polskim burdelem. Bałagan jest dalej. Zaskoczona jestem, że potrafiły wypłynąć pewne badania pod tym kątem. Ściśle ukrywane , utajniane. Dwa i pół lata nie potrafili wykonać tych badań. I jeszcze każą nam czekać, bo prokuratura wykluczyła na wraku trotyl, ale zarazem mówi, że trzeba czekać na dalsze badania tego trotylu znalezionego na wraku . Takie wykrętne tłumaczenia, ze nie szło słuchać, a kiedy dziennikarze zadawali pytania - prokuratorzy uciekli. Niesamowity widok. Myśleli może, że czas leczy rany, ale to jednak nie była zwykła tragedia, zginęła elita Polski i Prezydent. Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Tusk. do. dymisji 30.10.12, 12:11 A swoja droga, To po mojemu to Tusk powinien sie juz przynajmniej z 10 razy poddac do dymisji. Odpowiedz Link
ballest Re: Tusk. do. dymisji 30.10.12, 12:40 www.youtube.com/watch?v=9dpl4NUx0es&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Tusk. do. dymisji 30.10.12, 12:51 Polska to kraj, ktory zawsze byl jest i bedzie swadzony, czytaj klotnia i konflikty naleza do polskiej tozszamosci, tam zawsze jeden pod drugim dolki kopie, Polska sie tylko wtedy jednoczy jak ktos trzeci sie do nich wrazi, wtedy sa znwu wszyscy zjednoczeni, zeby tego trzeciego wykluczyc, zabic, zamordowac czy co najmniej mocno zranic. Odpowiedz Link
kubiss Re: Tusk. do. dymisji 30.10.12, 13:26 Dlatego jako narod przetrwalismy wasza okupacje Ballciu . Po wyborach prawdziwi Polacy z pomoca CIA posprzataja swoje podworko. Jestem tego pewny ;-) Odpowiedz Link
rita100 Re: Tusk. do. dymisji 30.10.12, 15:58 ballest napisał: > www.youtube.com/watch?v=9dpl4NUx0es&feature=related > Nie ważne co myślą, najwazniejsze, by Polakom żyło się dobrze. A miało się żyć lepiej. Odpowiedz Link
kubiss Re: Tusk. do. dymisji 30.10.12, 16:08 Niech I zwyklym Niemcom tez sie dobrze zyje . Powinni zaczac protestowac przeciwko hitlerowskiej polityce ich ojczyzny ktora doi ich z podatkow . Odpowiedz Link
gryfny Re: Tusk. do. dymisji 30.10.12, 16:22 wisi mi to to ale" swojom drogom" napisz czymu ?...styknie mi 1 nie musisz zaro 10 Odpowiedz Link