hanys_hans 27.10.05, 16:34 Sam je miejsce na rostomajte skargi i zarzalynia! Link do tego woontka idzie dycki znejs na wiyrchu pod: "CZORNO KSIYNGA SKARG" pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 27.10.05, 21:23 no to jo sam dziynkuja izes to roztwar i czekom kery bydzie piyrszy jamrowou :)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 27.10.05, 22:00 No czamu sam zodyn nic niy szkryflo!!!??? Hallo ludzie!!!! Odpowiedz Link
ballest Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 27.10.05, 22:03 To niymy tu narzykalskich, albo tkzw. skwiynkow! Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 27.10.05, 22:04 Nie ma skarg, ale może znajdą się wnioski ;)))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 28.10.05, 12:11 suchejcie "papagaje" :))), jak escie chcieli ta czorno ksiynga to jom tera szkryflejcie! :))) choby ino tak, ale szkryflejcie: 1007.netguestbook.com/ No to jo wnosza piyrszy wniosek:)) prosza o wyciepywanie do chlywika moich wszkryfninc we kerych sie zapomna i szkryfna suowo "Gorol" abo "Hadziaj"! Odpowiedz Link
ballest Kaj jest moj wontek? 29.10.05, 19:45 Bardzo wielki zal mom do naszych gospodorzy, bo wyciepli moj wontek uo suoneczku, nikt mi nie napisou oficjalnie czymu i z jakiego powodu! Jesli richtig uo to suowo "chopcula" chodzi, to tego geltowac nie dom, bo uech suoneczku na forum i prywatnie pedziou co uono oznaczou, a nie reagowala ! Tera wyciepujom moj wontek, to tak jak na Gliwicach ! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 30.10.05, 00:56 Balllest, jo niychca sie chwolic, ale na Frelkach sie jednak lepiyj znom jak Ty :))) Odpowiedz Link
ballest Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 30.10.05, 09:26 a kaj jou napisou, ze se na frelkach znom? ;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 30.10.05, 10:13 wielki żol mom do moich kolegow co piszom o innych to co je niyprowda(pokazywać na nich palcym niy byda bo sami wiycie kto to je) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 30.10.05, 12:20 sloneczko1 napisała: > wielki żol mom do moich kolegow co piszom o innych to co je niyprowda(pokazywać > na nich palcym niy byda bo sami wiycie kto to je) Psziznowoom sie bez bicia! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 30.10.05, 12:34 A mje siy niy podobo,co mi siy sam podobo,moge byście wleźli na FCH,i trocha pomogli;))....Gizdy;)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 09.11.05, 23:05 niyma juz ani skargow ani zazalyn, a jak wszyske ze chlywika byli wypuszczone to i kultura sie podzwigua - je to ino przekora abo co wiyncyj? :)) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 09.11.05, 23:13 szwager_z_laband napisał: > niyma juz ani skargow ani zazalyn, a jak wszyske ze chlywika byli wypuszczone > to i kultura sie podzwigua - je to ino przekora abo co wiyncyj? > > :)) Co sam duzo godac nosz nowy dyrzurny sie dobrze sprawuje, wszyscy majoom respekt oprucz bartoszcze tyn to je uparty jak ani niy godoom! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 09.11.05, 23:14 onego juz niy zmiynisz, te ze sosnowca juz take zowdy byli :)) Odpowiedz Link
builder Re:ballest godo jak komunista=pszikro mi, 11.12.05, 02:03 ballest napisał: > Mocie recht! Odpowiedz Link
builder Re:ballest godo jak komunista=pszikro mi, 11.12.05, 02:09 godo siy "mocie"? - abo "mosz"?=Gorolu ballest?,=(mosz rycht),-takie proste blendy ballest i cia sydeklasujom=wielki glejwitzoku, the builder, --------------------- builder napisał: > ballest napisał: > > > Mocie recht! Odpowiedz Link
hanys_hans Re:ballest godo jak komunista=pszikro mi, 11.12.05, 10:14 builder napisał: > godo siy "mocie"? - abo "mosz"?=Gorolu ballest?,=(mosz rycht),-takie proste > blendy ballest i cia sydeklasujom=wielki glejwitzoku, > > the builder, > --------------------- > > builder napisał: > > > ballest napisał: > > > > > Mocie recht! Jedny osobie idzie pszeca pedziec´ za dwoje abo za troje Na pszikuod "The builder witoom wos z koscioua" Odpowiedz Link
sloneczko1 Re:ballest godo jak komunista=pszikro mi, 11.12.05, 10:23 Hanys mosz recht ,no to witom wos z kościoła,abo witom onych z kościoła,ale te ostatnie to jo tysz jusz prawie niy znom:) Odpowiedz Link
ballest Re:ballest godo jak komunista=pszikro mi, 29.12.05, 11:42 Jou se chcam zapytac, czy suowo Gorol to wyzwisko? Bo przeca z nos se zodyn nie uobrazou jak nom ktos hanys powie Odpowiedz Link
hanys_hans Re:ballest godo jak komunista=pszikro mi, 29.12.05, 12:00 ballest napisał: > Jou se chcam zapytac, czy suowo Gorol to wyzwisko? > Bo przeca z nos se zodyn nie uobrazou jak nom ktos hanys powie Bo Gorole soom blank ymfinlich! Jak napiszesz "kochane(y) Gorole(u)" to si zodyn niy obrazi. Ale jak szkrykniesz "ty parszywy gorolu" abo jeszcze gorzi to mogesz nachytac´! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:ballest godo jak komunista=pszikro mi, 29.12.05, 13:02 lepi szkryfejcie Trololole:)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Hanys dyplomata ;) 29.12.05, 13:52 Ballest my to juz przerobiali niyroz - jo osobiscie tysz tego niy uwazou bych jednoznacznie i zowdy za obelga, ale dlo swiyntego spokoju(bo niychca coby mie ktos sam zle zrozumiou, szkryflom tera Trololole:) Mysla ize muszymy sam szanowac naszych gosci na kerych nigdy w zyciu niy uzou bych tego okreslynia - bezto wez se to na zarty lepiyj Odpowiedz Link
rita100 Re: Hanys dyplomata ;) 02.01.06, 23:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=34274840&a=34280283 Ja proponuje wciepnąc ten wątek do Hasiora z dedykacją, że niektórzy goście Gliwic dostają regularnego ataku i prychają jak byki na pastwisku, nie dróżniając 'mgr od języka polskiego' od 'mgr od fikołków'. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Hanys dyplomata ;) 03.01.06, 05:51 rita100 napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=34274840&a=34280283 > Ja proponuje wciepnąc ten wątek do Hasiora z dedykacją, że niektórzy goście > Gliwic dostają regularnego ataku i prychają jak byki na pastwisku, nie > dróżniając 'mgr od języka polskiego' od 'mgr od fikołków'. to tylko świadczy o "kulturze " tych osób :) Odpowiedz Link
rita100 Re: Zgłaszam usterkę 12.01.06, 21:30 Nie mozna zrobic wpisu w wątku Kaczy Sejm - pokazuje się - 'Wiadomość nie została wysłana, powód: post powtórzony. ' Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Zgłaszam usterkę 12.01.06, 21:56 Rita, posty niy mogom być take same - dołoż abo łodyjmij kropka na końcu. Odpowiedz Link
rita100 Re: Zgłaszam usterkę 12.01.06, 21:59 broneknotgeld napisał: > Rita, posty niy mogom być take same - dołoż abo łodyjmij kropka na końcu. Dzięki Bronek za wyjasnienie, teraz rozumię dlaczego ciągle walczę z tym Kaczym Sejmem Odpowiedz Link
rita100 Re: Usterka naprawiona 12.01.06, 21:58 to było pogotowie ratunkowe, tak szybko naprawione ;))) dzieki Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Usterka naprawiona 12.01.06, 22:02 rita100 napisała: > to było pogotowie ratunkowe, tak szybko naprawione ;))) > dzieki tralala lalala, la Pszeca fszysko gra Odpowiedz Link
rita100 Re: Usterka naprawiona 13.01.06, 19:19 :) Tyle czasu się mordowałam z tą usterką, żeby się dowiedzieć, że wina ustrki jest po mojej stronie. Czy świat nie jest śmieszny ? Prawdziwe Kacze jaja ;))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Usterka naprawiona 13.01.06, 19:23 niy martw sie - jo dzisiej miou to samo ze i-necym:)) Odpowiedz Link
rita100 Re: Usterka naprawiona 13.01.06, 20:08 czyli pamietaj Laband, najpierw trzeba zaleź usterke u siebie ;))) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Usterka naprawiona 13.05.06, 21:35 Skwuli tego ze na forum privatnym musi byc´ ordnung czytej porzoondek pszipioonech tyn nosz woontek porzoontkowy "CZORNO KSIYNGA SKARG" na wiyrch Upszyjmie prosza wszyske "Zgłoszenia do forum" kerowac´ do tego woontku abo do ●◄[ - Ksionzka życzeń - ]►● a niy na adres hanys_hans@gazeta.pl bo na tyn to adres pszichodzi dziynnie s´rednio wele 1000 majli i take "Zgłoszenia do forum" mooguo by sie rous dwa zabeblac´! Chciouech tysz nadmiynic´ zeforum to niy je pszeca hanys_hans@gazeta.pl ino my wszyscy razym do kupy cuzamyn tworzymy forum!!! Byda sie starou te wszyske "Zgłoszenia do forum" pszekopiowac´ do tego woontku mys´la ze mi sie zodyn niy zabeblou?!?!? pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link
hanys_hans CZORNO KSIYNGA SKARG 13.05.06, 21:39 Skwuli tego ze na forum privatnym musi byc´ ordnung czytej porzoondek pszipioonech tyn nosz woontek porzoontkowy "CZORNO KSIYNGA SKARG" na wiyrch Upszyjmie prosza wszyske "Zgłoszenia do forum" kerowac´ do tego woontku abo do ●◄[ - Ksionzka życzeń - ]►● a niy na adres hanys_hans@gazeta.pl bo na tyn to adres pszichodzi dziynnie s´rednio wele 1000 majli i take "Zgłoszenia do forum" mooguo by sie rous dwa zabeblac´! Chciouech tysz nadmiynic´ zeforum to niy je pszeca hanys_hans@gazeta.pl ino my wszyscy razym do kupy cuzamyn tworzymy forum!!! Byda sie starou te wszyske "Zgłoszenia do forum" pszekopiowac´ do tego woontku mys´la ze mi sie zodyn niy zabeblou?!?!? pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link
hanys_hans Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 13.05.06, 21:43 Od: muraszka1@gazeta.pl Data: 2006-05-06 13:11 Zgłoszenie do forum ale ja mam wszystko,nagralam sobie,nie zostawie tak tego!rozmawialam z prawnikiem,sad lub psychiatra zajmie sie ta chora kobieta,ballest chwalil sie tata w mundurze hitlerowskim,nie nazwalam go hitlerowcem,ale potomkiem hitlerowca,bo nim jest,rita100 pokazala swoja prawdziwa "klase",wlasnie teraz na Olsztynie robi nagonke,na mnie,na Lustroo,na Ktos2104,jednoczesnie udajac nagonke na siebie,ta kobieta jest chora:(,popatrz niezalogowany ktos,Jola210,furman,mam wlamiania do komputera,blokade poczty,na gazetowej poczcie ciagle ktos pyta o moje GG,w miejscu logowania pojawia sie slowo "dupa",ktos spolecznie jest na olsztynskim forum a rita100 go ustawia,bardzo to dziwne i smutne,na Krakowie wykonczyla To.ye,na Olsztynie i u Was Borasce,a jest jeszcze wiecej osob Carramba,nie bede Ci przytaczac,wyszukiwarka troche powinna podpowiedziec,bardzo,bardzo to smutne:( Odpowiedz Link
hanys_hans Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 13.05.06, 21:44 Od: jana2706@gazeta.pl Data: 2006-05-06 14:05 Zgłoszenie do forum wstydze sie,ze kiedy tu pisalam!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 13.05.06, 21:45 Od: muraszka1@gazeta.pl Data: 2006-05-11 18:26 Zgłoszenie do forum Na Waszym forum obrazono mnie bardzo,tak,napisalam,ze ballest jest potomkiem ...,sam sie tym chwali(sa fotki jego papy w mundurze hitlerowskim ). Skasowales kwiecista mowe rity100 i ludzie nie wiedza o co chodzi,albo skasuj wszystko,albo przywroc tak jak bylo,wyjatkowa "klase" pokazala rita100 :( Po smierci mojej mamy szukalam ludzi,odkrylam forum,cieszylam sie,ze znalazlam sposob na moj bol? Reszte sam dopowiedz. Odpowiedz Link
ballest Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 15.05.06, 12:54 Male wyjasnienie: Muraszka, przeciez Ty nie potrzebujesz z Rita pisac, ani mnie odpowiadac. Do tego jeszcze raz napisze, ze moj ojciec nie jest w mundurze hitlerowskim. zapamietaj w koncu, ze moj ojciec nie byl w SS. Muraszko, Luftwaffe nie byla organizacja zbrodnicza Wehrmacht tysz nie. Ojciec walczyl wiec w regularnej armii a nie byl czlonkiem zbrodniczej organizacji. Dlatego nie mozesz kogos obrazac, piszac, ze byl potomkiem hitlerowskiego ...... ! Nie powinnas od kogos kultury wymagac sama nie nie blyszczac. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 16.05.06, 08:41 Ballest,przepraszam szczegolnie Ciebie, przepraszam Wasze forum za to cale zamieszanie. Odpowiedz Link
ballest Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 16.05.06, 13:51 Oj, tego sie nie spodziewalem, dzieki Muraszko. Myslam dziouchy, ze se kedys pogodzicie, bo Slonzoki nie lubiom niezgody. Jou czasami tysz przydam z kyms na "krzywe pyski" ale jakos umiam zapomniec. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 15.05.06, 19:55 hanys_hans napisał: > Od: muraszka1@gazeta.pl > Data: 2006-05-11 18:26 > > Zgłoszenie do forum > > Na Waszym forum obrazono mnie bardzo,tak,napisalam,ze ballest jest potomkiem > ...,sam sie tym > chwali(sa fotki jego papy w mundurze hitlerowskim ). > Skasowales kwiecista mowe rity100 i ludzie nie wiedza o co chodzi,albo skasuj > wszystko,albo przywroc > tak jak bylo,wyjatkowa "klase" pokazala rita100 :( > Po smierci mojej mamy szukalam ludzi,odkrylam forum,cieszylam sie,ze znalazlam > sposob na moj bol? > Reszte sam dopowiedz. Dali czekoom na odpowiydz´, w kerym woontku niby to je cojs wyuoonczoone bo skasowac pszeca niy idzie! jedynie idzie couki koompletny woontek pszeniysc´ na inksze forum. Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 15.05.06, 20:03 Łodpozidam Muraszce i Janie Niech sia zinni tłumacó. To wsystko łoscerstwo. Jidź sobzie kobzieto do sóndu, bo z ciebzie jeki nimek, momón abo eszcze co głupsiego, aby nie poziedzieć co eś smrodliwa klató. A po polsku , jesteś szantażystką pocztową. Twoje ultimatum nie zostanie spełnione. Ty jesteś partizant Jana Muraszkowa. Zaraz zrobisz sobie nowy nik i powiesz , że to ja ciebie wykończyłam na forum kwiecista rozmową. Od takiej dwulicowej osoby uciekam aż się kurz niesie. Nalepsi to bym cia zaro bez pysk rznóła , no psiorun morowy, aż ma z nerwów strzójchło. Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 08.09.06, 19:48 Jo zgłaszam co mom trudności z wejściem na wątki. Od pewnego czasu bardzo powolniutko chodzi Forum GGG. Z innymi forami nie ma kłopotu - sprawdzałam Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 08.09.06, 19:51 jo niymom zodnego problymu ale Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 08.09.06, 19:53 <table border="0" align="center" width="100%" cellpadding="0" cell takie coś wyskakuje i tylko jeden wpis mogę zrobic i znów <table border="0" align="center" width="100%" cellpadding="0" cell Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 08.09.06, 20:04 wypucuj najprzod wszyske "kyjksy" i mozno inksze maszkyty tysz;) Odpowiedz Link
muraszka1 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 18:22 to Ty Rita obrzucilas mnie wyzwiskami,nie wiem dlaczego,chcialas "bronic" hitlerowskiego potomka,kto na kogo napadl?,kto wywolal wojne,kto jest sprawca wszystkich nieszczesc w Europie?,dziecko nigdy nie bylam i nie bede dla Ciebie konkurencja,zostaw to chore forum,wracaj na Warmie,tam Twoje miejsce Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 18:34 Ja się żadnej konkurencji nie boję nie wmawiaj mi jakies swoje teorie. Ludzie się licza , a nie konkurencja. To nie handel. Ty Ballesta oskarżasz za wszystkie grzechy przeszłośći ? My nie mamy o czym rozmawiać. Szkoda słów. Ty nie mieszaj Warmii i Ty się nie wtrącaj. Nie umiesz patrzeć trzeźwo w przeszłość. Toś Ty zaślepiona. Nie wystarczy Ci już cały Olsztyn ? Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 18:40 Na dodatek przychodzisz i obrażasz prywatne FGGG - wstydź się ! Odpowiedz Link
muraszka1 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 18:44 ballest,to tylko potomek oprawcow Europy,sam sobie tego nie wybral i nic do niego nie mam,jednak to,co pisze jest przeciwko Polsce,Rita,dziecko czy ja Ci zabralam Olsztyn,no przestan,wracaj do Olsztyna :( Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 18:49 Nie chce by ktoś decydował czy ja dobrze pisze czy nie, czy jestem dziecko czy pokraka. Ja juz straciłam serce, kamień , głaz - możesz tylko jakies memeto wyryć na nim i koniec. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 19:01 Rita,pamietasz watek o blokersach w Olsztynie, Świerk,to ja,to bylo moje pierwsze spotkanie z forum Odpowiedz Link
rybniker Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 19:06 uu kogo my tu mamy blokersa pewnie wachasz klej itd Odpowiedz Link
muraszka1 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 19:08 Ryb,to bylo dawno i bardzo budujace :) Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 19:11 rybniker napisał: > uu kogo my tu mamy blokersa > pewnie wachasz klej itd bloksery to takie bandy podwórkowe, mlodzież , źle się zachowująca. Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 19:11 muraszka1 napisała: > Rita,pamietasz watek o blokersach w Olsztynie, > Świerk,to ja,to bylo moje pierwsze spotkanie z forum O, jenu tyle ników miałaś. Wiem , nawet potrafiłaś mnie nazywać królową , by po tem zmienić nik i dać mi w lico. Pamiętam tez , że ktos na Forum Fotografi też mi dał w lico, że za dużo gadam , że całymi dniami tylko wysiaduję przy komputerze.... tak pamiętam. Za to ja nie zmieniam niku ciagle jestem ta sama. A podejrzenia wobec mnie były niesprawiedliwe. A już szczyt szczytem podejrzewać mnie i jakies tajne moderatorstwo. Mam teraz spokojny żywot. Odpowiedz Link
rybniker Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 19:15 niestety to kolejna subkultura ktora powinna byc zakazana na Slonsku. narkomanow ,blokersow i inny element powinno skierowac sie do obozu pracy ! Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 19:20 rybniker napisał: > niestety to kolejna subkultura ktora powinna byc zakazana na Slonsku. > narkomanow ,blokersow i inny element powinno skierowac sie do obozu pracy ! W co Ty Willi - może zaproponuj wychowanie po przez sport i 'hazard" ;) Odpowiedz Link
rybniker Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 19:25 ww element nie nadaje sie na resocializacje i nie bedzie potrzebny naszymu Heimatowi.A co do hazardu ,to jest hobby dla facetow z jajami :D A brzoza czy jak mu tam chyba ich nimo :) oni potrafia tylko popisac sprayem abo w 10 pobic gimnazialiste Odpowiedz Link
muraszka1 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 08.12.06, 17:47 Świerk,bylo pierwsze,muraszka drugie,a jana trzecie po dziwnych atakach, obwiniasz mnie o to,co sama czynisz,masz komputer w domu, gdzie jestes zalogowana,drugi masz w sklepie,tam juz sie nie logujesz, wpadasz do Olsztyna jako buziaczek.....,oj Rita,Rita,nieladnie postepujesz Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 19:03 Muraszka, ostatnie zdanie , tak na pojednanie - Forum Olsztyn ma się dobrze, wsyztko biegnie dobrze i swoim torem. Niepotrzebnie robisz ajwach. Trzymaj się. Odpowiedz Link
rita100 Re: CZORNO KSIYNGA SKARG 11.11.06, 19:12 Nie mam już na to czasu. Przepraszam. Odpowiedz Link