ballest 18.11.05, 21:09 Mego Syna !!!! schlesien.nwgw.de/board/viewtopic.php?t=32 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 18.11.05, 21:15 Piykno paro moda i piykne wyselisko es odprawiou! Wszykego dobrego modyj parze! :) Odpowiedz Link
ballest Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 18.11.05, 21:20 No tyn 10m Cadillac co Anna przywioz tego tysz jeszcze wrazam! ;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 18.11.05, 21:22 tysz im życza wszystkiego najlepszego do końca życia---i mom pytanie---czymu:ślonsko-niemiecko-polski? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 18.11.05, 21:27 Ballest;)),a tak źle piszesz o Polakach?;))),Giździe. Odpowiedz Link
ballest Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 18.11.05, 21:35 Czymu, bo jou je Slonzok, moja zona tysz, ojciec od Anny jest z bylego DDRu a jej mama jest pol Niemka pol Polka z Krakowa. RICO, nigdy zle o POLOKACH nie piszam , podej LINK KAJ!!! ? Teraz mie zaskoczou! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 18.11.05, 21:48 ballest napisała: > Czymu, bo jou je Slonzok, moja zona tysz, ojciec od Anny jest z bylego DDRu a > jej mama jest pol Niemka pol Polka z Krakowa. > RICO, nigdy zle o POLOKACH nie piszam , podej LINK KAJ!!! ? > Teraz mie zaskoczou! Ballest,jakbych Cie chciou zaskouczyć,to bych to zrobiou kaj ińdzi,jo niy wiy co je ślonsko-niemiecko-polski ślob?,bouo jych 3-ch przi tym?;)) Odpowiedz Link
ballest Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 18.11.05, 22:42 Rico, calkiem powoli! Moja zona je Slonzoczka, jou je PRUSOK, mama od Anny jest pol Polka pol Niemka a jej ojciec jest Niemiec ! Tera wszystko jasne? Acha ani Anna ani moj syn po polsku nie umiom, ale mi uobiecali, ze se bydom uczyc ! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 18.11.05, 22:46 ballest napisała: > Rico, calkiem powoli! > Moja zona je Slonzoczka, jou je PRUSOK, mama od Anny jest pol Polka pol Niemka > a jej ojciec jest Niemiec ! > Tera wszystko jasne? > Acha ani Anna ani moj syn po polsku nie umiom, ale mi uobiecali, ze se bydom > uczyc ! Ballest,poć przyńdymy na prywatno godka;) Odpowiedz Link
ballest Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 18.11.05, 22:50 Mogymy, napisz emaila ! Odpowiedz Link
olandi1 Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 19.11.05, 08:57 No to młodym niych sie szczynści, bez zatargów i bez piynści. Niechaj słonko zawsze świyci, a po kontach ryczom dzieci. Zawsze niechaj sie miłujom i na siebie niy pomstujom. Kiedy przyjdzie jakoś troska, niych pomogo Matka Boska, A Pon Bóczek w swyj dobroci niechaj śycie im ozłoci. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: SLONSKO- NIEMIECKO - POLSKI - SLUB 19.11.05, 10:01 Jo je mauy chopek pszinioosuech do muodych topek A Opa Ballest niych sie tela niy s´mieje Bo piyrszy dooniego naleje Odpowiedz Link