myha1 12.01.06, 09:52 Ja...bo tego się już nie da spokojnie czytać !!! Czy ktoś jeszcze ? Wprawdzie miałam tu nie pisać , ale nie wytrzymałam ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dede99 Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 10:23 Zaloze sie zaraz zglosza sie klony typu fesi,gliwiczanki,gkiwicoka 1,gliwicoka102,itd,itp. Znamy to az do znudzenia ze ,,starego forum" Odpowiedz Link
eugenia54 Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 10:33 Jou mom dosc waszych bezsensownych watkow. W kolko to samo, jak w przedszkolu. Jak masz dosc miszcza, to nie zagladaj na to forum. Odpowiedz Link
sss9 Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 11:15 ciekawe, że gienia pojawia się na forum tylko po to by wesprzeć miszcza. pewnie czyta go z zapartym tchem... i odbytem. :) Odpowiedz Link
dede99 Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 11:27 BOGDAN - typowy polaczek, lubi się najebać i dać komuś w mordę Odpowiedz Link
ballest Re: 12.01.06, 11:35 Moze mi kerys podpowie, kto to je tym miszczem? Bo stojam na szlauchu, jou znom yno Mistrza czytej gospodorza, a tym je Hanys! Odpowiedz Link
ballest Re: 12.01.06, 11:51 "Pasożyt - organizm cudzożywny, który wykorzystuje stale lub okresowo organizm żywiciela jako źródło pożywienia i środowisko życia. Pasożytnictwo jest formą współżycia między organizmami, która przynosi korzyść jedynie pasożytowi; żywicielowi, zwanemu czasem gospodarzem, związek ten przynosi wyłącznie szkody (straty substancji odżywczych, destrukcja tkanek, zatrucie produktami przemiany materii pasożyta itp.). Pasożyt może doprowadzić organizm żywiciela do wyniszczenia a nawet śmierci." Pasozytami Europy sa wiec osoby, lub grupy osob, ktore sie op.erdal.ja caly czas ! Zyja wiec na koszt innych! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: 12.01.06, 11:44 ballest napisał: > Moze mi kerys podpowie, kto to je tym miszczem? > Bo stojam na szlauchu, jou znom yno Mistrza czytej gospodorza, a tym je Hanys! > > Besto sie niyodzywoom! Zgoory wiym ze mycha1 tych mojich Beitragoow niyporadzi spokojnie czytać !!! pyrsk_mistsch_insz_hanys_hans Odpowiedz Link
sss9 Re:to nie pomyłka balciu, ale dalej rżnij głupka:) 12.01.06, 11:53 ballest napisał: > Moze mi kerys podpowie, kto to je tym miszczem? > Bo stojam na szlauchu, jou znom yno Mistrza czytej gospodorza, a tym je Hanys! > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34517&w=33651741&a=34019734 dotąd nie miałeś wątpliwości: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=34723858 nawet już ci poświęcono specjalny wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=34707455 Odpowiedz Link
dede99 do bogdana 12.01.06, 11:56 BOGDAN - typowy polaczek, lubi się najebać i dać komuś w mordę Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 12:01 Chopcy, niy zmiyniac´ tymatu! Tymatym je: "Kto mo dość "miszcza"....??????" Odpowiedz Link
slezan Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 12:06 Śmiechu z miszcza nigdy dość. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 12:09 Mistrzu--obojyntnie kiery to je--pisz tak dali ,a jak byda Cie mieć dość to niy byda czytać Cie:) a tak właściwie to bou jakiś konkurs na mistrza?może jo coś przeoczyłach? Odpowiedz Link
bromba11 Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 12:17 a słoneczko jak zwykle rżnie głupa - to potrafi najlepiej. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 12:21 bromba11 napisała: > a słoneczko jak zwykle rżnie głupa - to potrafi najlepiej. witam mistrza --Brombo11 Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 12:23 wiync jak jusz ogłosicie tyn konkurs to jo chca wiedzieć--byda na wieczor to chyntnie poczytom kandydatów na to piękne stanowisko:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: do dede 12.01.06, 12:21 Dede --przestań tak pisać,to było yno do poczytania a niy do powtarzania, Odpowiedz Link
sss9 Re: do dede 12.01.06, 12:22 sloneczko1 napisała: > Dede --przestań tak pisać,to było yno do poczytania a niy do powtarzania, tylko upomnienie ? i to po chyba już czwartym spamie ? typowe. :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: do sss9 12.01.06, 12:26 wiysz że mie sam niy ma cały czas i jak wroca w nocy to byda kasować każdy wpis co bydzie naruszoł etykieta--chyba ,że inni zrobiom to za mnie:) Tyś tysz mioł najpiyrw upomniynia,przipomnij sie;)każdymu trzeba dać szansa Odpowiedz Link
eugenia54 Re: kto mo dosc sss9 ? 12.01.06, 12:13 sss9 napisał: > ciekawe, że gienia pojawia się na forum tylko po to by wesprzeć miszcza. pewnie > czyta go z zapartym tchem... i odbytem. :) Kultury zero. Zapartego odbytu to jou niy mom, moze ty. Kaj w moim wpisie stoi ze czytom wpisy miszcza z zapartym tchem? Do przipomniynia moj wpis: Jou mom dosc waszych bezsensownych watkow. W kolko to samo, jak w przedszkolu. Jak masz dosc miszcza, to nie zagladaj na to forum Widac ze ci sie moja wypowiedz nie spodobala, o tym swiadczy twoj wpis. Odpowiedz Link
sss9 Re: kto mo dosc sss9 ? 12.01.06, 12:16 eugenia54 napisała: > Widac ze ci sie moja wypowiedz nie spodobala, o tym swiadczy twoj wpis. posty dede uważasz za kanon kultury, pra ? gieniusz. :))) Odpowiedz Link
sss9 Re: Kto mo dość "miszcza"....?????? 12.01.06, 12:14 cóż za przewrotność - wątek przeciw, staje się wiecem poparcia. :))) Odpowiedz Link
dede99 do sss9 vel bogdana 12.01.06, 12:17 BOGDAN - typowy polaczek, lubi się najebać i dać komuś w mordę Jak bede cie mial dosyc to zrobie cie znowu niewidocznym sssie Odpowiedz Link
sss9 Re: do sss9 vel bogdana 12.01.06, 12:21 dede99 napisał: > BOGDAN - typowy polaczek, lubi się najebać i dać komuś w mordę w szczególny sposób pojmujesz autopromocję dede. :) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: do sss9 vel bogdana 12.01.06, 12:56 Skwuli tego ze myha1 na FG popiyro wpisy o miszczu a sam udowo ze niyporadzi spokojnie tego czytac´, co wiyncy toleruje wulgaryzmy! Jes zech zmuszoonytyn woontek pszeniys´c´ na podforum tymatycze "GLYWICKI HASIOK" Tam mogecie te beranie koontynuowac´! pyrsk_hanys_hans §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ • Re: Parobki Ballestremow myha1 10.01.06, 21:36 + odpowiedz slezan napisał: > Nec Hercules contra plures:-). > Chcą mnie zadeptać masą, jak krasnoarmiejcy. Miszcz to prawdziwy stachanowiec, > no i ma swoją brygadę:-). slezan...radzisz sobie całkiem dobrze ;) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: do sss9 vel bogdana 12.01.06, 12:57 Ten " miszcz" musiał ich trafić gwożdziem prosto w czoło. Niestety,więcej nie mogą zrobić jak poobrażać. Odpowiedz Link