willi2 27.03.06, 16:11 Dosc niesprawiedliwemu kasowaniu watkow Dosc zagladania do naszych komputerow forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=39231914&wv.x=1&a=39244047 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Akcja na wszystkich forach gazety !!!!!@ 27.03.06, 16:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=39276959 Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 27.03.06, 16:48 To ciekawe, co mowisz... Korzystam bardzo czesto (nie zawsze) z proxy-serwera mojego kuzyna. Wczoraj do mnie dzwonil i powiedzial, ze ktos z Katowic (IP: 83.22.242.27, adsl.tpnet.pl) kilka dni temu (przez kilka dni) probowal wlamac sie poprzez port UDP 6881. Wiem, ze juz to zglosil u McAfee. Pytal sie czy mam cos z tym wspolnego. Teraz zaczynam juz wszystko kojarzyc... Ciekawe:) Odpowiedz Link
ballest Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 27.03.06, 17:00 To je richtig interesujace ! Oppelner, Pod tym wzgledem sa oni nieobliczalni, to nowou Nomenklatura. Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 27.03.06, 17:39 Ja to jest interesujace. Zobaczymy czego kuzyn sie dowie. Jezeli to sie potwierdzi, to napewno cos z tym zrobi. Narazie staram sie korzystac z immych serwerow ale ten jest najszybszy. Mamy jakiegos zbieracza albo ktos ksiazke pisze? Odpowiedz Link
builder Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 28.03.06, 00:03 ballest napisał: > To je richtig interesujace ! > Oppelner, Pod tym wzgledem sa oni nieobliczalni, to nowou Nomenklatura. > ballest=ty jestes` nastepny trocha niy okszesany bou systemo`w niy znosz i tela, by, Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 27.03.06, 18:49 To wszystko jest bardzo interesujące. Mój ZoneAlarm regularnie wykazuje gości m.in. z Niemiec - od wczoraj m.in. z dip.t-dialin.net, versanet.de i dip0.t-ipconnect.de.. Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 27.03.06, 18:57 Gosci bywa wielu ale jeden szczegolnie z w/w IP przez kilka dni kilka razy dziennie probowal dobrac sie do komputera/serwera kuzyna. Nadmienie, ze on nie wchodzi na polskie strony. Tylko ja to robie za posrednictwem wielu proxy-serwerow, jak zapewne sami to rowniez zauwazyliscie:) Odpowiedz Link
dede99 Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 27.03.06, 19:26 bartoszcze napisał: > To wszystko jest bardzo interesujące. > Mój ZoneAlarm regularnie wykazuje gości m.in. z Niemiec - od wczoraj m.in. z > dip.t-dialin.net, versanet.de i dip0.t-ipconnect.de.. Najlepsza obrona jest atak,Bartoszczsaku? Odpowiedz Link
dede99 Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 27.03.06, 19:28 bartoszcze 27.03.06, 00:27 + odpowiedz A wiesz, Radosławie, jak fajnie się odkrywa sekrety Twojego komputera Willi,tak tego chyba nie zostawisz? Odpowiedz Link
oppelner_os Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 27.03.06, 19:33 Ja poczekam na to, co dowie sie kuzyn, bo mam za malo danych:) To prawda, ze najlepsza obrona jest atak, he he Zobaczymy, co ustala specjalisci... Odpowiedz Link
builder Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 28.03.06, 00:16 oppelner_os napisał: > Ja poczekam na to, co dowie sie kuzyn, bo mam za malo danych:) > To prawda, ze najlepsza obrona jest atak, he he > Zobaczymy, co ustala specjalisci... > > Buuuuuhhhaahhhaaaaaaaaaaaaa=jacy specjalis`ci?, no i jak tam specjalisto?===podoba Ci siY?????, nie podobou Ci siy=tak tysz mys`loulych!=jou siy niy gniewom do dzis` ino sprawdzom skim mom do czynienia-i jusz wiym=sy cieniasami!, by, Odpowiedz Link
oppelner_os Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 28.03.06, 08:13 Tak zech ci pejdziou jesli to ty to robisz to sprawdzasz kuzyna a jemu moze sie to nie podobac. McAfee mou dobrych specjalistow, nie martw siy. P.S. Mam 2 PCs i Laptopa i po drodze zawsze proxy-serwer, wiec i tak o mnie sie nic nie dowiesz. A w gorach co pisales mieszko moj kuzyn:) Nie obrazej ludzi i przestan ich hackowac, bo i tak psinco ci to do, OK? bye Odpowiedz Link
oppelner_os Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 28.03.06, 08:22 Poza tym miolo byc juz OK Builder, abo? Napisz prouwda, czy to ty za tym hackowaniem stoisz, abo kto inny? bye Odpowiedz Link
builder Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 28.03.06, 12:15 oppelner_os napisał: > Poza tym miolo byc juz OK Builder, abo? > > Napisz prouwda, czy to ty za tym hackowaniem stoisz, abo kto inny? > > bye pszysiengom, zy niy jou!!!, P, Odpowiedz Link
oppelner_os Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 28.03.06, 13:10 Jou ci wierza Builder:) Dzieki za info bye Odpowiedz Link
builder Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 28.03.06, 12:14 oppelner_os napisał: > Tak zech ci pejdziou jesli to ty to robisz to sprawdzasz kuzyna a jemu moze sie > to nie podobac. McAfee mou dobrych specjalistow, nie martw siy. > > > P.S. Mam 2 PCs i Laptopa i po drodze zawsze proxy-serwer, wiec i tak o mnie sie > nic nie dowiesz. A w gorach co pisales mieszko moj kuzyn:) > > Nie obrazej ludzi i przestan ich hackowac, bo i tak psinco ci to do, OK? > > bye dej se spoko`j jusz bou tak niy jes!!!, naszo wymiano zdan` wczes`niejszo bola z mojej strony uzasadniona bou i Ty mie atakowales` dlatego sie bronilech i tak m.in. do gowy przyszy mi te "go`ry", jou traktowalem tou jak zabawe i tela=nikogo zech nigdy niy hakerowoul!!!, tou napewno niy jou i specjalis`ci sy McAfee som tou w stanie udowodnic` dlatego siy niy martwia boch jest czisty!!!, P, Odpowiedz Link
oppelner_os Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 28.03.06, 13:06 Dzieki Builder za szybka odpowiedz:) Jou zech tak tysz myslou ale sicher jest sicher. Jou mysla, co to ktos z GW jak godou Szwager. Milego pobytu w Polsce (na Slasku) bye Odpowiedz Link
builder Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 28.03.06, 23:30 oppelner_os napisał: > Dzieki Builder za szybka odpowiedz:) > > Jou zech tak tysz myslou ale sicher jest sicher. > Jou mysla, co to ktos z GW jak godou Szwager. > > Milego pobytu w Polsce (na Slasku) > > bye eeh.., tou tylko dwa dni dou kupy=rano leca nazod, tak czy owak dziynki za mile slowa, P, Odpowiedz Link
rico-chorzow Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 29.03.06, 00:53 Szczel siy dobrygo Tichauera:),we Angylyji takigo niy mos:) Odpowiedz Link
builder Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 29.03.06, 20:51 rico-chorzow napisał: > Szczel siy dobrygo Tichauera:),we Angylyji takigo niy mos:) ouu... niy godej sam za gibko=mom ino je pieron`sko drogie we jukeji, we "city rock" zech posmakowoul i boluo lepszy jak se tych "canek i butelek" ze sklepu, jou uwaz`om ze Tichauer sie powaz`nie zepsul i niy mo jusz takiego smaku jak kiedys`=min. 25 lot we stecz;), P, Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:psycholodzy q... siy znodli!!! 29.03.06, 21:42 dobra to je temat na dzisiej - suchej Buli, jake angelsko(jynzyczne:)) pifffa preferujesz??? jo juz pora tych cornych irlandzkich cyckou i kosztowouch przigodnie jakes angelske u jednego nord-Irlandczyka we Francyji, ale we tym smakrichtungu to zech je traczyj lwey:)), bezto schynciom posuchom co ci jynzyk podyktuje! Odpowiedz Link
builder Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 28.03.06, 00:06 bartoszcze napisał: > To wszystko jest bardzo interesujące. > Mój ZoneAlarm regularnie wykazuje gości m.in. z Niemiec - od wczoraj m.in. z > dip.t-dialin.net, versanet.de i dip0.t-ipconnect.de.. > tou siy sprawdzou umie tysz, momy inwazja marsjan ze domeny;*de,=ktos` kogos` chcy tu wyciulac`-to pewne=niy mo lekko, by, Odpowiedz Link
builder Re:niemoz`liwe?-jou niy mom Twojego *IP 28.03.06, 00:01 oppelner_os napisał: > To ciekawe, co mowisz... > Korzystam bardzo czesto (nie zawsze) z proxy-serwera mojego kuzyna. > Wczoraj do mnie dzwonil i powiedzial, ze ktos z Katowic (IP: 83.22.242.27, > adsl.tpnet.pl) kilka dni temu (przez kilka dni) probowal wlamac sie poprzez por > t > UDP 6881. > Wiem, ze juz to zglosil u McAfee. Pytal sie czy mam cos z tym wspolnego. > Teraz zaczynam juz wszystko kojarzyc... > > Ciekawe:) nareszcie zmondrzales` pierdolo, builder, Odpowiedz Link
oppelner_os Re:niemoz`liwe?-jou niy mom Twojego *IP 28.03.06, 08:07 Teraz juz wiem skad miales dane komputera od mojego kuzyna:) Czyli to twoja sprawka? Odpowiedz Link
builder Re:niemoz`liwe?-jou niy mom Twojego *IP 28.03.06, 12:05 oppelner_os napisał: > Teraz juz wiem skad miales dane komputera od mojego kuzyna:) > Czyli to twoja sprawka? niy mom niczyjich danych oppelner_os, nie jstem hakerem!=jestem uczciwym uz`ytkownikiem forum, P, Odpowiedz Link
rico-chorzow Re:niemoz`liwe?-jou niy mom Twojego *IP 28.03.06, 12:16 U mnie były też próby "włamania",niestety nie znam numeru,ale ostatni czas nie było takich incydentów. Odpowiedz Link
builder Re:niemoz`liwe?-jou niy mom Twojego *IP 29.03.06, 21:10 rico-chorzow napisał: > U mnie były też próby "włamania",niestety nie znam numeru,ale ostatni czas nie > było takich incydentów. Rico zanim wyjecholech do Kattovitz we niedziela pou poledniu miolech uod poniedzialku zeszlygo tydnia non-stop ataki na muj comp we jukeji=mom wszystkie adresy *IP a tou nic niy do bo PIERON udez`o sy inkszych Computero`w, powaz`ny problem zaczoul siy jak zech podoul temat na FGGG uo tyj dziwnej sekwencji z czosami i godzinami=nou ale adminstrator tou zbagatelizowal i prawdopodobnie "goovno" wiedzial na ten temat, som wiysz zy jou i mr oppelner_os mioul maly zatarg ze mnom i poszli my na calos`c` aly tou co boulo umie wyslolych do mojego provaydera dou sprowdzenia i tela, jou mys`la zy kierys` cus` tu krynci i chcy na sila wywolac` epidemia=jeszczy niy wiym uoco sam uazi aly mom nadzieja zy siy gibko dowiem, tysz zech wysloul namiary tysz do Nortona, Rico niy pynkay!, chycima hakerca za worki=soon;), P, Odpowiedz Link
oppelner_os Re:niemoz`liwe?-jou niy mom Twojego *IP 28.03.06, 13:08 To OK i milego pobytu na slaskim Slasku:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 27.03.06, 19:36 no to Bartoszcze sie weznom za dupa razym ze odnego kolezkami ze GW i tymi Trolololami! Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 27.03.06, 19:37 jo dostou swojego czasu ze GW (ze Wwy) dane pewnych osobnikow - ciekawych je eli to te same myndy - dejcie znac jak tak daleko bydzie! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps ??????????????????? 27.03.06, 19:54 wierzcie mi, mo sie z czego tumaczyc, wiym od synkow ze RAS wiyncvyj o nim niz se mysli :)) Odpowiedz Link
bartoszcze Re: ps ??????????????????? 28.03.06, 00:22 Jak miło:)) ciekawe tylko od których, bo z tego co wiem, to te osoby, które o mnie mogą coś wiedzieć, to nie należą do RAS - ale informacje w sumie potrafią się rozchodzić.. ale nie przejmuj się, Szwager, Twoja wiedza o mnie mnie nie boli, nawet jeżeli jest większa, niż moja wiedza o Tobie:)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ps ??????????????????? 28.03.06, 20:40 Twoja wiedza o mie je niczym w porownaniu do Twojyj niyswiadomosci w tym przipadku:) Odpowiedz Link
bartoszcze Re: ps ??????????????????? 28.03.06, 23:19 To też mi w niczym nie przeszkadza:))) Odpowiedz Link
builder Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 28.03.06, 00:22 szwager_z_laband napisał: > no to Bartoszcze sie weznom za dupa razym ze odnego kolezkami ze GW i tymi > Trolololami! .._laband tiy som niy wiesz co sie kroi?, jusz roz zech tu wciep mo`j post na temat zmian czosu i inksziych zjawisk===niy byda wiyncyj tumaczyl, by, Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 28.03.06, 20:41 Buli Ty tos je faktycznie ewenymynt :)) Odpowiedz Link
builder Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 29.03.06, 21:34 szwager_z_laband napisał: > Buli Ty tos je faktycznie ewenymynt :)) a kto tou jes "Buli?", to Two`j pies szwagier?, Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Kampania na rzecz wolnosci forum gazety 29.03.06, 21:36 jo mom ino jednego skworca co mi durch wyrobio we ogrodku, ale jak uwazosz te miano za niyfajne to niy reaguj Odpowiedz Link