ballest 03.07.06, 08:02 Co za prowokujacy tytul! sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3457482.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: 03.07.06, 08:49 zdecydowanie mniej prowokujący niż 90% tytułów twoich wątków Odpowiedz Link
meg_s Re: 03.07.06, 09:16 strata czasu skoro parokrotnie podawałam na forum takie "zestawienia" i nie dotarło, to i teraz nie dotrze Odpowiedz Link
meg_s Re: 03.07.06, 10:01 tylko tu ostatnio: POLACY! opamientajcie sie! (19) ballest Poloki juzas szczuja! (58) ballest Quo Vadis Polsko ? Wstydz sie Twoich synow !!? (14) ballest Polski nacjonalizm na nowo wskrzeszony!? (21) ballest Czy bez Swieta u wos tysz kradnom? (156) ballest Jak z pastuchow inzynierow produkowano!? (7) ballest Mobbing-skutki nieudolnosci polskiej inteligencji (28) ballest Czego boja sie Polacy! albo miszcze nieudolnosci? (1) ballest Awaria pradu, co narzekacie, w PL, to normalka? (13) ballest Polska Racja ! czyli nacjonalizm polski? (1) ballest Telewizja POLONIA tylko nacjonalizm propaguje (8) ballest Niemcy upominaja Polske (37) ballest Coraz wiecej polskich przestepstw na Niemcach (2) ballest CIA wybrala Jana Pawla II (34) ballest Przeciez juz posmiewiskiem jest! (2) ballest Czymu Poloki takie som? (20) ballest Poloki juzas se zapalkami bawia! (26) ballest Zascianek Europy (4) ballest Tera wiycie czymu Polska slabou je! (4) ballest Deutschland über ALLES (30) ballest Co to jest DEUTSCHLAND! (18) ballest Niemcy drugie w patentach! (3) ballest Deutschland, Deutschland über ..... (37) ballest Niemcy najinteligentniejsi w Europie! (14) ballest a kiedyś ? - mam ja taką "czarną teczkę" ;) - więc tylko skopiuję to są tylko wątki założone przez Ciebie - bez wypowiedzi w innych Po czym poznac Polakow za granica - Po kurwieniu (3 razy w jednym zdaniu) albo po alkoholu (Gość portalu: Ballest 02-06-2001, 22:27:44 ) Powodz w Polsce albo kto tam tak zgrzeszyl Inteligencja??? albo czy tylko normalny Polak - Wpierw w pleca strzelac a potem buty lizac , to znamy. Czym sie rozni SLAZAK od POLAKA Jak chodzilem do technikum a cos zginelo ... to to byl zawsze ktos z internatu, (POLAK) Czy Wroclawianie sie nie wstydza???? Setki pustych postow na Wroclawskim forum jest dowodem WYSOKIEJ kultury osobistej wielu "potomkow lwowskiej inteligencji" Czy Polak potrafi MEA CULPA wyznac ??????? "inteligentni Polacy " nigdy nie przyznaja sie do winy o przeproszeniu juz nie mowiac. W najlepszym wypadku zaatakuja "ponizej pasa" autora watku, byle tylko na temat nic napisac, bo byc moze tematu nic wiecej dorzucic nie mozna. Visa dla Rosjan, Ukraincow i Bialorusinow ???... Dla mnie to jest tez krok, do tylu, byc moze nowoczesne "sredniowiecze" ( a tymczasem takie są wymogi UE) Skoki w Zakopanem zwierciadlem polskiej kultury (no jeśli oceniasz naród po zachowaniu kiboli - to też mogłabym Ci co nieco o kibolach innych nacji) Harrachov- albo slepa nienawisc do Niemcow? Adam Malysz potomek Teutonow??? (a co - jak dobry, to znaczy że nie może byc Polakiem??) Czy Gliwiczanie musza udaw.PSEUDOINTELIGENTOW Dlaczego Polacy z zagranicy tacy wredni sa? Czy nienawisc do Slazaka jest to typowa cecha Polaka • Re: Czy Meg to stara panna ? Gosc: Ballest 26-08-2001 23:21 Moj ojciec zapomniec twego ojca zastrzelic, bo twoj ojciec mu buty lizac i zycie uratowac!!!! Odpowiedz Link
betelka Re: Kto sprowokowou 03.07.06, 09:37 bijatyka Argentyna czy Niymcy???? Argentyna jako schlechte Verlierer. Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Kto sprowokowou 03.07.06, 09:41 betelka napisała: > bijatyka Argentyna czy Niymcy???? > > Argentyna jako schlechte Verlierer. Ja Beatko,tysz tak widza,yno wejrzi sie na polske strony mondre:)) Odpowiedz Link
betelka Re: Kto sprowokowou 03.07.06, 09:44 rico-chorzow napisał: > betelka napisała: > > > bijatyka Argentyna czy Niymcy???? > > > > Argentyna jako schlechte Verlierer. > > Ja Beatko,tysz tak widza,yno wejrzi sie na polske strony mondre:)) Uo mondrych Polokach i ich mondrych stronach to niy ma co godac. Zawsze Niemcy winne. Powinni sie w gowa klupnac, ale tak fest pozadnie. Odpowiedz Link
rico-chorzow Moge besto som take te Poloki 03.07.06, 10:06 www.youtube.com/watch?v=Sxs8llNBP00&search=goal%20luis%20martinez%20tomasz%20kuszczak%20colombia%20poland Odpowiedz Link
ballest Re: Moge besto som take te Poloki 03.07.06, 10:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=169394&wv.x=1&v=2&s=0 Odpowiedz Link
meg_s Re: Moge besto som take te Poloki 03.07.06, 10:26 ballest napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=169394&wv.x=1&v=2&s=0 ostatni wpis to był test, inaczej "podpucha" - wpadłeś :D jak mówiłam, nic nie dociera - za to skwapliwie złapałeś podsuniętą przynętę aby wykręcać kota ogonem Odpowiedz Link
ballest Fto kogo na plewy chyciou? 03.07.06, 10:40 Chcialem tylko pokazac, ze wpisy nie zawsze prawdzie odpowiadajom, jakie Ty tam wrzucilas? Odpowiedz Link
meg_s Re: Fto kogo na plewy chyciou? 03.07.06, 10:43 a własnie że dałeś się nabrać po raz kolejny - jesteś absolutnie przewidywalny przeczytaj swój własny pierwszy wpis: ballest 03.07.06, 08:02 + odpowiedz co za prowokujacy tytul! miałam Ci zacytować twoje prowokacyjne tytuły - zrobiłam to i również wsadziłam przynętę - a ty zamiast odnieść się do TEMATU wątku przynętę połknąłeś Odpowiedz Link
meg_s Re: Fto kogo na plewy chyciou? 03.07.06, 10:52 najpierw test miał być inny :) - ballest już jest ostrzeżony, więc nie zareaguje spontaniczne - więc wsadzę ten tytuł jako test dla innych na znajomość ballesta ;)) jak zareagowałby ballest gdybym wśród tytułów zakładanych przez niego wątków dała ten: Mafia na Forach GW, albo skad te przecieki! (40) ballest ;))) Odpowiedz Link
ballest Re: Fto kogo na plewy chyciou? 03.07.06, 11:11 Meg, wszystkie watki jakie wlozylas, sa bardzo o.k. i odpwiadajom prawdzie. Byc moze Ty tej prawdy nie widzisz, ale wystarczy jak ja inni widza. Odpowiedz Link
meg_s Re: 03.07.06, 11:19 w takim razie czemu nie pasował ci tytuł "świat znów boi się Niemców" - tylko zaraz krzyczsz o prowokacji ? Odpowiedz Link
meg_s Re: 03.07.06, 11:20 a propos ? - czy ty w ogóle rozumiesz znaczenie słowa "prowokacja" ? bo może my tu niepotrzebnie czas tracimy ? Odpowiedz Link
ballest Re: 03.07.06, 11:25 Napisze Tobie dlaczego jest prowokacyjny, bo tu autorowi chodzilo raczej o Wojny anie o pilke nozna, bo w pilce noznej nie mozna sie Niemcow bac. pilka to jest sport a nie wojna. Oczywiscie Polacy we wszystkim widza wojne. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: 03.07.06, 12:25 no Margotko, tera Ballest trefiou w dycha, mie sie tysznzdo ze Poloki jadom na koniku "wiecznyj ofiary" ... Odpowiedz Link
meg_s Re: 03.07.06, 13:42 Szwager ...... na temat proszę, na temat a nie zagaduj żeby odwrócić uwagę od wpadki ballesta Odpowiedz Link
ballest Margotko, nie widzam ty wpadki! 03.07.06, 13:47 Nie wiem, czymu piszesz o wpadce? Odpowiedz Link
meg_s Re: Margotko, nie widzam ty wpadki! 03.07.06, 15:09 czemuż mnie to nie dziwi ? nigdy nie widzisz swoich potknięć, a gdyby tak nawet przypadkiem - to rozdęte ego zaraz przysłoni Odpowiedz Link
ballest Re: On nie wie co jest ego 03.07.06, 18:33 Meg, jasne, ze jestem zawsze pewny siebie, ale do moich bledow sie przyznac potrafie. Tu raczej Ty nie zauwazylas o co autorowi naprawde w tytule artykulu chodzi, a ja na takie tytuly uczulony jestem. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: 03.07.06, 23:02 niy Margotko, jo widza gynau jaki titel mo tyn wontek ... Odpowiedz Link
ballest jou tysz to widzam ;) 04.07.06, 08:37 szwager_z_laband napisał: > niy Margotko, jo widza gynau jaki titel mo tyn wontek ... ale pora slepych se zawsze znejdzie ;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Świat znów boi się Niemców? 03.07.06, 14:20 ballest napisał: > Co za prowokujacy tytul! > > sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3457482.html Odnoszę się do artytułu,i dziwi mnie ten ton piszącego,czyżby ukryta zawiść?,prawdą jest,że Niemcy są dalej jak Polska i nie ukrywajmy ich żałosnych występów,przed i podczas mistrzostw.Nie wiem co autor (Michał Pol)artykułu widział na boisku,ja widziałem Argentyńczyków,którzy sprowokowali bójkę i brali w niej rzetelny udział,niestety też i tą przegrali.Ale spowrotem do autora artykułu,Panie Pol można wiele pisać,papier i komputer jest cierpliwy,ale chętnie użyłbym pańskich okularów,może i mój świat byłby inny patrząc zawistnie,jak Pan na niemiecką kasę,niestety,jak Lem powiedział:"Polska jest zadupiem";ja dołączam się do tej wypowiedzi,była,jest i przy takich myślących pisarczykach jak Pan zostanie zadupiem. Odpowiedz Link