rybniker 23.01.07, 22:11 bi.gazeta.pl/ludzie/7/157/z40407G.jpg Lapy tszeba richtig miec ,aby na basie grac ! Jakie to mosz wioslo ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnold7 Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:20 Tam, kaj ty mosz pumpersy, jo mom to co trza. Ta moja Yamaha trzimou w rynce sw. pamiynci Rysiek Riedel. Odpowiedz Link
rybniker Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:22 hehe Arnold ty od sterydow mosz malego kijka ! Odpowiedz Link
arnold7 Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:23 Chcesz sprawdzic? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:30 osoba publiczno czy niy,dobre zachowanie tego wymago Rybnikerze Odpowiedz Link
ballest Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 24.01.07, 06:51 Sloneczko, czy Ty richtig uwazosz, ze Arnoldzik anwalt Polactwa taki uposledzony jest, ze potrzebuje twojego wstawienictwa? Odpowiedz Link
meg_s Re: ... 24.01.07, 06:59 sloneczko1 osoba publiczno czy niy,dobre zachowanie tego wymago Rybnikerze ballest Sloneczko, czy Ty richtig uwazosz, ze Arnoldzik anwalt Polactwa taki uposledzony jest, ze potrzebuje twojego wstawienictwa? gospodarz forum powinien być bezstronny i dbać o jego jakość jeśli ktoś przekracza granicę dobrego smaku - gospodarz forum powinien mu zwrócić uwagę nawet jesli prywatnie chichocze w kułak (dla jasności - odnoszę się tylko do wymiany zdań gospodarzy - wpisów rybnikera i arnolda nie czytam, a już napewno nie otwieram ŻADNYCH linków poza prowadzącymi do galerii) Odpowiedz Link
sloneczko1 Meg_s 24.01.07, 08:49 wstyd mi za takiego gospodorza,ale inksi go uwielbiajom bo jak sama widzisz żodyn uwagi mu niy zwroci,a jak jo co powiym to żodyn niy reaguje Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Meg_s 24.01.07, 10:23 sloneczko1 napisała: > wstyd mi za takiego gospodorza,ale inksi go uwielbiajom bo jak sama widzisz > żodyn uwagi mu niy zwroci,a jak jo co powiym to żodyn niy reaguje Mosz recht! Arnold7 jako gospodorz tak kulturalnego otwartego forum "Śląsk - historia,kultura,naród" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10650 Powiniyn jusz te galoty oblyc a niy pokazywac´ swoje Unterhose. Jak by kery niywiedziou co to soom Unterhose to sam je link z fachowym opisym! de.wikipedia.org/wiki/Unterhose Odpowiedz Link
ballest Nie atakuj Hanysa, proszam! 24.01.07, 13:25 sloneczko1 napisała: > wstyd mi za takiego gospodorza,ale inksi go uwielbiajom bo jak sama widzisz > żodyn uwagi mu niy zwroci,a jak jo co powiym to żodyn niy reaguje Sloneczko, tys powinna se asic, ze takiego gospodorza tu momy, a tak richtig jak jou by niym bou to bych zaroz pora Twoich wontkow wycion, bo one som tylko skierowane przeciw osobom, a to takou kulturalnou dzioucha za jakou se mosz, nie robi! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Nie atakuj Hanysa, proszam! 24.01.07, 17:27 wstyd mi za gospodorza Ballesta,bez urazy Hanys,to niy było o Ciebie Odpowiedz Link
pelasia2 Re: ... 24.01.07, 09:28 meg_s napisała: > > > gospodarz forum powinien być bezstronny i dbać o jego jakość > jeśli ktoś przekracza granicę dobrego smaku - gospodarz forum powinien mu > zwrócić uwagę nawet jesli prywatnie chichocze w kułak meg, większość postów i wątków na tym forum pozbawione jest dobrego smaku....chcesz , żeby licznik się cofnął...niewykonalne ;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: ... 24.01.07, 17:29 meg_s napisała: > sloneczko1 > osoba publiczno czy niy,dobre zachowanie tego wymago Rybnikerze > > ballest > Sloneczko, czy Ty richtig uwazosz, ze Arnoldzik anwalt Polactwa taki > uposledzony jest, ze potrzebuje twojego wstawienictwa? > > > gospodarz forum powinien być bezstronny i dbać o jego jakość > jeśli ktoś przekracza granicę dobrego smaku - gospodarz forum powinien mu > zwrócić uwagę nawet jesli prywatnie chichocze w kułak > (dla jasności - odnoszę się tylko do wymiany zdań gospodarzy - wpisów rybnikera > i arnolda nie czytam, a już napewno nie otwieram ŻADNYCH linków poza > prowadzącymi do galerii) to było o tym gospodorzu Balleście,bo Meg_s o nim pisała a niy o Hanysie Odpowiedz Link
rybniker Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:31 Arnold i Ricus to banda desperatow ! Wg Z.Freunda ich gniew i desperacja wynika z impotecji :D Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Arnold to tez muzyk 23.01.07, 22:16 Rybniker--niyładnie sie tak z innych śmioć,może co ciekawe dosz żeby my podyskutowali ? Odpowiedz Link
rybniker Re: Arnold to tez muzyk 23.01.07, 22:18 Arnold to osoba publiczna i moga sie smioc :D Odpowiedz Link
rybniker Sloneczko ! 23.01.07, 22:39 Wstyd to Arniemu powinno byc,ze w majtkach na forum publicznym paraduje. Tu sa kobiety !,moze nawet jeszcze niepelnoletnie ! A tu Arnold jakies striptisy urzadza.I jeszcze jakby miol sie czym pochwalic,a fotce widac jak byk ze on kobiety raczej nimo jak uczynic szczesliwej Odpowiedz Link