Dodaj do ulubionych

Arnold to tez muzyk

23.01.07, 22:11
bi.gazeta.pl/ludzie/7/157/z40407G.jpg
Lapy tszeba richtig miec ,aby na basie grac !
Jakie to mosz wioslo ?
Obserwuj wątek
    • rybniker cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:12
      hehe
      • rybniker moczysz sie w nocy ? abo ? 23.01.07, 22:13

• arnold7 Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:20
        Tam, kaj ty mosz pumpersy, jo mom to co trza.
        Ta moja Yamaha trzimou w rynce sw. pamiynci Rysiek Riedel.

• rybniker Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:22
          hehe Arnold ty od sterydow mosz malego kijka !
          • arnold7 Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:23
            Chcesz sprawdzic?

• sloneczko1 Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:30
              osoba publiczno czy niy,dobre zachowanie tego wymago Rybnikerze
              • ballest Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 24.01.07, 06:51
                Sloneczko, czy Ty richtig uwazosz, ze Arnoldzik anwalt Polactwa taki
                uposledzony jest, ze potrzebuje twojego wstawienictwa?
                • meg_s Re: ... 24.01.07, 06:59
                  sloneczko1
                  osoba publiczno czy niy,dobre zachowanie tego wymago Rybnikerze

ballest
                  Sloneczko, czy Ty richtig uwazosz, ze Arnoldzik anwalt Polactwa taki
                  uposledzony jest, ze potrzebuje twojego wstawienictwa?

gospodarz forum powinien być bezstronny i dbać o jego jakość
                  jeśli ktoś przekracza granicę dobrego smaku - gospodarz forum powinien mu
                  zwrócić uwagę nawet jesli prywatnie chichocze w kułak
                  (dla jasności - odnoszę się tylko do wymiany zdań gospodarzy - wpisów rybnikera
                  i arnolda nie czytam, a już napewno nie otwieram ŻADNYCH linków poza
                  prowadzącymi do galerii)
                  • sloneczko1 Meg_s 24.01.07, 08:49
                    wstyd mi za takiego gospodorza,ale inksi go uwielbiajom bo jak sama widzisz
                    żodyn uwagi mu niy zwroci,a jak jo co powiym to żodyn niy reaguje
                    • hanys_hans Re: Meg_s 24.01.07, 10:23
                      sloneczko1 napisała:

> wstyd mi za takiego gospodorza,ale inksi go uwielbiajom bo jak sama widzisz
                      > żodyn uwagi mu niy zwroci,a jak jo co powiym to żodyn niy reaguje

Mosz recht! Arnold7 jako gospodorz tak kulturalnego otwartego forum
                      "Śląsk - historia,kultura,naród" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10650
                      Powiniyn jusz te galoty oblyc a niy pokazywac´ swoje Unterhose. Jak by kery
                      niywiedziou co to soom Unterhose to sam je link z fachowym opisym!

de.wikipedia.org/wiki/Unterhose
                    • ballest Nie atakuj Hanysa, proszam! 24.01.07, 13:25
                      sloneczko1 napisała:

> wstyd mi za takiego gospodorza,ale inksi go uwielbiajom bo jak sama widzisz
                      > żodyn uwagi mu niy zwroci,a jak jo co powiym to żodyn niy reaguje

Sloneczko, tys powinna se asic, ze takiego gospodorza tu momy, a tak richtig
                      jak jou by niym bou to bych zaroz pora Twoich wontkow wycion, bo one som tylko
                      skierowane przeciw osobom, a to takou kulturalnou dzioucha za jakou se mosz,
                      nie robi!
                      • sloneczko1 Re: Nie atakuj Hanysa, proszam! 24.01.07, 17:27
                        wstyd mi za gospodorza Ballesta,bez urazy Hanys,to niy było o Ciebie
                  • pelasia2 Re: ... 24.01.07, 09:28
                    meg_s napisała:
                    >
                    >
                    > gospodarz forum powinien być bezstronny i dbać o jego jakość
                    > jeśli ktoś przekracza granicę dobrego smaku - gospodarz forum powinien mu
                    > zwrócić uwagę nawet jesli prywatnie chichocze w kułak

meg, większość postów i wątków na tym forum pozbawione jest dobrego
                    smaku....chcesz , żeby licznik się cofnął...niewykonalne ;)
                  • sloneczko1 Re: ... 24.01.07, 17:29
                    meg_s napisała:

> sloneczko1
                    > osoba publiczno czy niy,dobre zachowanie tego wymago Rybnikerze
                    >
                    > ballest
                    > Sloneczko, czy Ty richtig uwazosz, ze Arnoldzik anwalt Polactwa taki
                    > uposledzony jest, ze potrzebuje twojego wstawienictwa?
                    >
                    >
                    > gospodarz forum powinien być bezstronny i dbać o jego jakość
                    > jeśli ktoś przekracza granicę dobrego smaku - gospodarz forum powinien mu
                    > zwrócić uwagę nawet jesli prywatnie chichocze w kułak
                    > (dla jasności - odnoszę się tylko do wymiany zdań gospodarzy - wpisów
                    rybnikera
                    > i arnolda nie czytam, a już napewno nie otwieram ŻADNYCH linków poza
                    > prowadzącymi do galerii)

to było o tym gospodorzu Balleście,bo Meg_s o nim pisała a niy o Hanysie
            • rybniker Re: cos mi sie zdo ze ty w pampersach siedzisz ? 23.01.07, 22:31
              Arnold i Ricus to banda desperatow !
              Wg Z.Freunda ich gniew i desperacja wynika z impotecji :D
    • sloneczko1 Re: Arnold to tez muzyk 23.01.07, 22:16
      Rybniker--niyładnie sie tak z innych śmioć,może co ciekawe dosz żeby my
      podyskutowali ?
    • rybniker Re: Arnold to tez muzyk 23.01.07, 22:16
      ludzie.gazeta.pl/arnold7/0,0.html
    • rybniker Re: Arnold to tez muzyk 23.01.07, 22:18
      Arnold to osoba publiczna i moga sie smioc :D
    • rybniker Sloneczko ! 23.01.07, 22:39
      Wstyd to Arniemu powinno byc,ze w majtkach na forum publicznym paraduje.
      Tu sa kobiety !,moze nawet jeszcze niepelnoletnie ! A tu Arnold jakies striptisy
      urzadza.I jeszcze jakby miol sie czym pochwalic,a fotce widac jak byk ze on
      kobiety raczej nimo jak uczynic szczesliwej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka