bonbon1 15.02.07, 10:58 Jako ze dzisiej momy Weiberfastnacht, ida sie posmykac. We sroda popielcowo byda zas nazod. Wszystkim co tyz fajrujom zycza przijemnyj zabawy... a niy robcie gupot ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Karnawał 15.02.07, 11:31 My ci tysz zyczymy fajny zabawy, nie dej se uot babow podrywac, uwazej na siebie, czytej nie byc za slodki do tych tanculow . - jutro jadom moje koledzy, jak kazdego roku, na pora dni do Köln i tysz se dopiero w sroda przykolybiom, jak zwykle - SKACOWANI:) Odpowiedz Link
gryfny Re: Karnawał 15.02.07, 11:50 dej pozur bonbon,co bys sie nie wyluczowol na amen Odpowiedz Link
annak12 Re: Karnawał 15.02.07, 12:57 Po tygodniowych baletach co to z Cia zostanie!To tym popiołym farosz potym musi sypać. Odpowiedz Link
betelka Re: Karnawał 15.02.07, 13:39 ballest napisał: > My ci tysz zyczymy fajny zabawy, nie dej se uot babow podrywac, uwazej na > siebie, czytej nie byc za slodki do tych tanculow . > - jutro jadom moje koledzy, jak kazdego roku, na pora dni do Köln i tysz se > > dopiero w sroda przykolybiom, jak zwykle - SKACOWANI:) a za 9 mc przikolybiom sie dzieciaczki :))) po karnawalowym szalenstwie Odpowiedz Link
ballest Re: Karnawał 15.02.07, 14:03 Betelka, jou nie wiem, czy tam kajs cos zatonkajom, ale podobno baby som tam UOKROPNE! ;) Odpowiedz Link
betelka Re: Karnawał 15.02.07, 14:08 ballest napisał: > Betelka, jou nie wiem, czy tam kajs cos zatonkajom, ale podobno baby som tam > UOKROPNE! > ;) Na pewno zatonkajom, dyc co roku je to samo we karnewale, nie oglondosz tv??? Odpowiedz Link
ballest Re: Karnawał 15.02.07, 16:47 Godosz Beatko, ze zatonkajom?, no ja, co jou slyszou, to bouo straszne, ale tu na forum tego pisac nie bydam! Jou bou w moich modych latach na roznych "karnewalach" choc yno zawsze we dzielnicy Frankfurtu NIED, to wiem co tam se dziouo. Odpowiedz Link
ballest Re: Karnawał 15.02.07, 19:14 Jou myslam, ze sznaps tam bez winy nie bou, ale jeszcze wiyncy ta baby co go suepauy;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Karnawał 15.02.07, 19:15 bonbon1 napisał: > Jako ze dzisiej momy Weiberfastnacht, ida sie posmykac. We sroda popielcowo > byda zas nazod. Wszystkim co tyz fajrujom zycza przijemnyj zabawy... > a niy robcie gupot ;) Karnawał a więc szaleńcza zabawa i nie zapomnij wysoko skakać przy tańczeniu :) "a przede wszystkim tańczono do upadłego starając się możliwie wysoko podskakiwać w tańcu, bo tak wysoko jak skaczą tańczący miały rosnąć wiosną rośliny uprawne. W czwartek skakano na wysoki len, w piątek na wysokie żyto, w sobotę na wysokie kartofle itd.." Odpowiedz Link
ballest Re: Karnawał 15.02.07, 19:57 Jutro uo tym czasie najprawdopodobniej bydam na Karnewale i wystepie zespolu The Tremeloes! Odpowiedz Link
rita100 Re: Karnawał 15.02.07, 20:01 ballest napisał: > Jutro uo tym czasie najprawdopodobniej bydam na Karnewale i wystepie zespolu > The Tremeloes! The Tremeloes! - to stary zespół. Mój brat miał pełno ich płyt. Kiedyś je wyrzuciłam, ale zdążyłam wysłuchac i jeszcze w uszach mi brzmi ich muzyka. Wspaniały zespół. Ale uciekam, może później jeszcze wpadne. Odpowiedz Link
ballest Re: Karnawał 15.02.07, 22:00 "Mój brat miał pełno ich płyt. Kiedyś je wyrzuciłam," Zabijam Cie za to!:( Odpowiedz Link
rita100 Re: Karnawał 15.02.07, 22:54 ballest napisał: > "Mój brat miał pełno ich płyt. Kiedyś je > wyrzuciłam," > Zabijam Cie za to!:( > Nawet nie wiesz , jaki to mój ból , a nie Twój. Jak sobie o tym pomyśle. Tym bardziej , że adapter mi tylko został. Odpowiedz Link